Tentoonstellingen X Erfgoed, Bouwkunst X Oost-Vlaanderen X25-02-2017 tot 26-02-2017 X

5 Activiteiten

Miat

Het Miat is een museum in Gent, gelegen in een prachtig industrieel pand. Beleef er industrieel erfgoed via expo’s, workshops, filmzondagen, matinees en soirees.

Vandaag van 10u tot 18u - D W D V Za Zo - Gent

Vleeshuis

Voor de Franse Revolutie waren de meeste beroepen in ambachten of gilden georganiseerd met als doel de kwaliteit van de producten en de gelijke concurrentie in de verkoop te verzekeren.

Vandaag van 10u tot 16u - M D W D V Za - Oudenaarde

Huis de Lalaing

Enerzijds is er het restauratieatelier waar je het conservatie- en restauratieproces van de historische wandtapijten van naald tot draad kan volgen.

D W D V Za Zo - Oudenaarde

Provinciaal Archeologisch Museum

Het concept van het pam Ename is het relaas geworden van duizend jaar geschiedenis van een kleine gemeenschap aan de boorden van de Schelde.

Vandaag van 9u30 tot 17u - D W D V Za Zo - Oudenaarde

Permanente tentoonstelling 'vorm geven aan Gent'

Permanente tentoonstelling over stadsontwikkeling, wonen en architectuur in Gent in het unieke kader van de voormalige Bank van de Arbeid in het centrum van Gent.

Vandaag van 11u tot 18u - M D W D V Za - Gent GratisKinderen 12+Zoekopdracht bewarenJe kan een zoekopdracht bewaren door op de 'Bewaren' knop te klikken. Je ontvangt dan e-mails bij de gewenste frequentie met passende activiteiten.

    Categorie:
    Provincie:
    Frequentie:
    Uw e-mailadres