Tentoonstellingen X Beeldhouwen X Brusselse Regio X27-03-2017 tot 02-04-2017 X
Geen resultaten gevonden. We hebben alle resultaten voor heel België getoond.

7 Activiteiten

of

60:60 Feestexpo Hilde Van de Walle

Beeldend kunstenaar Hilde Van de Walle wordt dit jaar 60! Om dat te vieren organiseert Herk-de-Stad haar allereerste openluchttentoonstelling in het Olmenhof.

Van zondag 2 tot zondag 30 april - M D W D V Za Zo - Herk-de-Stad Gratis

Ludo Giels - humor in beelden

Ludo Giels brengt in de galerie enkele van zijn leuke creaties met metalen voorwerpen, samengesteld uit recuperatiemateriaal. Van een borstel maakt hij een veegmobiel.

Van 10 maart tot 30 april - V Za Zo - Kwaremont GratisKinderen 12+

The Passenger - Arne Quinze

De houten sculptuur van 43 meter lang en 16 meter hoog, The Passenger, neemt de Nimystraat in in het historische stadscentrum van Mons. De kunstenaar koos de Nimystraat zeer bewust.

Vandaag van 10u tot 18u - Van 16 oktober 2015 tot 16 oktober 2020 - M D W D V Za Zo - Bergen GratisKinderen 2+

Elise Delbrassinne. Lignes de conduite - Richtlijnen

Sommige werken lijken onwankelbaar, ongevoelig voor de tand des tijds. Dit is zeker voor de gravuren, beeldhouwwerken en tekeningen van Élise Delbrassine...

Van 18 maart tot 23 april - Za Zo - Itter Kinderen 6+

Tentoonsteling Dance

Na twee jaar hard werken kan ik met enige trots mijn eigen werken presenteren. Als thema heb ik rond dans en beweging gewerkt. Deze heb ik proberen vast te leggen in een momentopname.

Van zaterdag 1e tot zondag 2 april - Antwerpen GratisKinderen 3+

Beeldhouwkunst

Het Middelheimmuseum is uniek in kunststad Antwerpen. In een bijzondere setting biedt het openluchtmuseum een boeiend overzicht van meer dan honderd jaar beeldende kunst.

Vandaag van 8u tot 20u - M D W D V Za Zo - Antwerpen video Gratis

Lut Brackx

één van de betere Belgische sculpteurs is vaste artiest bij Yes Art Gallery. Lut Brackx maakt leuke werken uit keramiek, soms geglazuurd, maar meestal niet. De werken laten de liefhebbers niet los.

Vandaag van 11u tot 12u30 - M V Za Zo - Koksijde GratisZoekopdracht bewarenJe kan een zoekopdracht bewaren door op de 'Bewaren' knop te klikken. Je ontvangt dan e-mails bij de gewenste frequentie met passende activiteiten.

    Categorie:
    Provincie:
    Frequentie:
    Uw e-mailadres