Tentoonstellingen X Wetenschap, milieu X Wallonie X20-02-2017 tot 26-02-2017 X
Geen resultaten gevonden. We hebben alle resultaten voor heel België getoond.

11 Activiteiten

of

Mars tentoonstelling

ExoMars expositie Van 27 november 2016 tot en met 5 maart 2017, gaat op de eerste verdieping van het kasteel Beisbroek een tijdelijke tentoonstelling door over Mars...

Vandaag van 14u30 tot 18u - Van 27 november 2016 tot 5 maart 2017 - M D W D V Zo - Sint-Andries Kinderen 9+

Planetarium voorstellingen

Cozmix is het bezoekerscentrum van Volkssterrenwacht Beisbroek vzw. Een bezoek aan Cozmix is een echte belevenis. Je kan er de sterrenhemel zowel overdag als 's avonds bewonderen.

W V Zo - Sint-Andries Kinderen 5+

EcoHuis Antwerpen

Beleef een boeiend en milieubewust dagje (zonder geitenwollen sokken). Want wie EHA! binnenstapt, doet verrassende ontdekkingen.

D W D V Za Zo - Borgerhout

Mosasauriërs: een vaste zaal van het Museum voor Natuurwetenschappen

De Mosasauriërs: heersers van de prehistorische zeeën In de tijd toen de tyrannosaurus de continenten domineerde, schuimden gigantische roofhagedissen de oceanen af… de Mosasauriërs.

D W D V Za Zo - Ixelles Kinderen 8+

Planetarium Brussel

Beleef een compleet nieuwe ervaring in het Planetarium van Brussel. Een uitgekiend systeem met hypergesofisticeerde projectoren creëert een spectaculair videobeeld op de gigantische...

Vandaag van 10u tot 17u - M D W D V Za Zo - Brussel Kinderen 3+

Plantentuin Meise

De Plantentuin bezit meerdere collecties met internationale faam. De verzameling levende planten is wellicht de meest voor de hand liggende.

Vandaag van 9u30 tot 17u30 - M D W D V Za Zo - Meise

Natuureducatieve tentoonstelling

Hier leer je de Voerstreek beter kennen op een speelse en interactieve manier. De schuiframen, driedimensionele kijkers, tunnels, deurtjes, puzzels, geluiden...

Vandaag van 9u tot 16u - M D W D V Za Zo - 's Gravenvoeren Gratis

Mira

Volkssterrenwacht Mira is een vereniging zonder winstoogmerk, opgericht in 1967 door pater Pieraerts, aangesloten bij de abdij van Grimbergen.

W Zo - Grimbergen

Het openbare aquarium

Het Aquariologie Centrum is een pedagogisch openbaar aquarium dat voorstelt dieren voornamelijk afkomstig van kweek, 47 aqua(terra)ria van alle werelddelen, vissen, amphibiëen, ongewervelde dieren.

D W D V Za Zo - Brussel

Technopolis

Technopolis, het Vlaamse doe-centrum, is een permanent platform voor wetenschap en technologie in Vlaanderen, gegroeid uit Flanders Technology International vzw.

Vandaag van 9u30 tot 17u - M D W D V Za Zo - Mechelen

Museum Voor de Geschiedenis Van de Wetenschappen

Het Museum voor de Geschiedenis van de Wetenschappen huisvest de collectie historische wetenschappelijke instrumenten van de Universiteit Gent.

M D W D V - GentZoekopdracht bewarenJe kan een zoekopdracht bewaren door op de 'Bewaren' knop te klikken. Je ontvangt dan e-mails bij de gewenste frequentie met passende activiteiten.

    Categorie:
    Provincie:
    Frequentie:
    Uw e-mailadres