Home> Tentoonstellingen > Erfgoed, Bouwkunst > Erfgoed, Bouwkunst (Provincie Antwerpen - 26-05-2016 tot 29-05-2016)

5 Activiteiten

Slijperij Lieckens en Diamantcentrum zijn uitzonderlijk geopend

Op zondag 29/5 zullen het Diamantcentrum en de volledig gerestaureerde Slijperij Lieckens uitzonderlijk open zijn en Gratis te bezoeken.

Zondag 29 mei - Nijlen Gratis

Breendonk en Willebroek tijdens de Eerste Werledoorlog

De tentoonstelling zal opgesteld worden in de 'traditore', de hoofdingang van het fort. De inhuldiging gebeurt tijdens de jaarlijkse bedevaart, eind september – begin oktober 2014.

Vandaag van 9u30 tot 17u30 - Van 29 september 2014 tot 11 november 2018 - M D W D V Za Zo - Willebroek

Bezoek whiskystokerij De Molenberg

In de familiehoeve aan 'de Molenberg' in Blaasveld maalt en stookt het molenaarsgeslacht Van Breedam graan tot jenever. Sinds 1637 wordt deze familietraditie van generatie op generatie doorgegeven...

Vandaag van 12u tot 17u - W D V Za Zo - Blaasveld 5

Volksmuseum Turninum

Ga terug in de tijd in het Volksmuseum van Deurne ! Voor oud een herinnering, voor jong een beleving ! Iedereen is welkom bij ons gezellig en knus volksmuseum .

Za Zo - Deurne video

Sint-Romboutstoren

Wie Mechelen nadert kan er niet naast kijken: de Sint-Romboutstoren. De trots van de Maneblussersstad ! Unesco-Werelderfgoed ! in 1452 werd de eerste steen gelegd.

Vandaag van 13u tot 18u - M D D V Za Zo - MechelenZoekopdracht bewarenJe kan een zoekopdracht bewaren door op de 'Bewaren' knop te klikken. Je ontvangt dan e-mails bij de gewenste frequentie met passende activiteiten.

    Categorie:
    Provincie:
    Frequentie:
    Uw e-mailadres