Tentoonstellingen X Erfgoed, Bouwkunst X Provincie Antwerpen X09-12-2016 tot 11-12-2016 X

6 Activiteiten

of

Breendonk en Willebroek tijdens de Eerste Werledoorlog

De tentoonstelling zal opgesteld worden in de 'traditore', de hoofdingang van het fort. De inhuldiging gebeurt tijdens de jaarlijkse bedevaart, eind september – begin oktober 2014.

Vandaag van 9u30 tot 17u30 - Van 29 september 2014 tot 11 november 2018 - M D W D V Za Zo - Willebroek

Romantiek en gezelligheid in aanloop naar de feestdagen.

Iedereen kent het gevoel wel van die donkere kille dagen waar we graag op zoek gaan naar warmte en gezelligheid. In kelderstaminee de Wimpe hebben we het allemaal voor U.

Van 12 november 2016 tot 8 januari 2017 - Za Zo - Herenthout GratisKinderen 12+

Kempens Diamantcentrum en Slijperij Lieckens

Waarom schittert een diamant ? Waar is de tafel van een diamant ? En wat deed al die diamant in de Kempen ! Je komt het te weten bij een bezoek aan het Kempens Diamantcentrum.

Vandaag van 9u30 tot 16u30 - D W D V Za - Nijlen

Diamant en het diamantverleden van Zoersel

Het verhaal van het diamantbewerken in de Kempen en meer specifiek in Halle - Zoersel en omstreken.Vanaf de ontginning tot het afgewerkte product. Een mooie verzameling werktuigen en documenten.

W Za - Zoersel GratisKinderen 6+

Sint-Romboutstoren

Wie Mechelen nadert kan er niet naast kijken: de Sint-Romboutstoren. De trots van de Maneblussersstad ! Unesco-Werelderfgoed ! in 1452 werd de eerste steen gelegd.

Vandaag van 13u tot 18u - M D D V Za Zo - Mechelen

Bezoek whiskystokerij De Molenberg

In de familiehoeve aan 'de Molenberg' in Blaasveld maalt en stookt het molenaarsgeslacht Van Breedam graan tot jenever. Sinds 1637 wordt deze familietraditie van generatie op generatie doorgegeven...

Vandaag van 12u tot 17u - W D V Za Zo - Blaasveld 5Zoekopdracht bewarenJe kan een zoekopdracht bewaren door op de 'Bewaren' knop te klikken. Je ontvangt dan e-mails bij de gewenste frequentie met passende activiteiten.

    Categorie:
    Provincie:
    Frequentie:
    Uw e-mailadres