Tweede editie MuSick xl

MuSick Events organiseert op uni voor de tweede maal MuSick xl in de Artcube te Gent. Een waaier aan muziekgenres zoals drum & bass, tekno, darkstep, french-, hard- en breakcore worden gepresenteerd in drie verschillende zalen, namelijk de KickSick, DrumSick en FrenchSick Room.

Dit jaar heeft MuSick Events opnieuw mťťr dan 30 internationale artiesten geprogrammeerd om U tegen te zeggen ! De toeschouwers kunnen zich in de DrumSick Room tegoed doen aan drum&bass met grote namen zoals Bong-Ra, Limewax, Audio en Broken Note als headliners. Liefhebbers van hardtechno, hard- en frenchcore komen aan hun trekken in de FrenchSick Room waar onder andere Speed Freak, Radium, The Sickest Squad en Sandy Warez van eigen bodem zullen neerstrijken. Tot slot spitst de KickSick Room zich toe op hardcore en terror met djís komende van ItaliŽ tot Zwitserland waaronder Armageddon Project, D-Passion, Tieum en The Outside Agency.

MuSick xl vindt op uni van 0 tot 6:00 plaats in Artcube (Wiedauwkaai 5000 Gent). Tickets kosten ur (excl. Fee) in Vvk en zijn te koop in de Fnac, Free Record Shop en Primera (NL). Meer informatie kan je terugvinden op Facebook onder het evenement MuSick Xl.

voor wie niet kan wachten tot dan wordt reeds op 1 juni een Musick xl preparty gehouden in de Minus One te Gent (OpgeŽistenlaan 455, 9000 Gent) met onder andere N-Vitral (NL), Bryan Fury (UK), Igneon System vs Ak-Industry (BE/PT) en Noizeskill vs Homeboy (IT/PT). Tickets hiervoor zijn te koop in de Fnac, Free Record Shop en Primera (NL) aan de Vvk-Prijs van 10 Eur (excl. Fee).
Waar:
Artcube
Wiedauwkaai 52
9000 Gent
Telefoonnummer:
0493/76 70 87 - Reserveren is niet nodig
Tarief:
VVK: 25 EUR @ Fnac, Free Record Shop en Primera (NL).
Publiek:
van 16 tot 30 jaar


Vrijdag om 20:00

Dit evenement is voorbij. Doe een zoekactie op de site, om de volgende uitgave van dit evenement te vinden.