Top - Theater, Cabaret... - België
Voorstellingen X Theater, Cabaret... X 24-02-2017 tot 24-03-2017 X

147 Activiteiten (1-18)

of

Oliver

De musical Oliver vertelt over Oliver Twist, een arme weesjongen door wiens ogen we het harde leven in Londen rond 1830 bekijken.

Van vrijdag 24 februari tot zondag 5 maart - W D V Za Zo - Middelkerke Kinderen 6+

Leopold den twieden

'leopold den Twieden' is een tof theaterstuk, meer bepaald een volkse komedie van Frans Depeuter, een gepensioneerde onderwijzer.

Vrijdag 24 februari - Kapelle-op-den-Bos Gratis

In De Wolken

Koning Triton is met z'n nieuwe voorstelling helemaal in de wolken ! In hun derde productie zit het komisch duo aan het stuur van een Boeing 747 naar bestemming onbekend.

Vrijdag 24 februari - Antwerpen

Lachcarrousel - xl met Steve Tielens

Shownamiddag met sketches & liedjes en speciale gast Steve Tielens. ------------------------------------------------- Wij schenken een deel van de opbrengst aan "kom op Tegen...

Vrijdag 24 februari - Rijkevorsel Kinderen 12+

The Lunatics improcomedy

The Lunatics brengen al meer dan vijftien jaar hilarische improcomedy, waar snelheid, jokes en verrassing voorop staan.

Zaterdag 25 februari - Gent

Rip, Rust, Vrede en Flinterman van Ton Davids

Komedie, welke zich afspeelt in de "showroom" van begrafenisondernemer Flinterman. Intriges omtrent geld, huurmoord, verliefdheid en een demente moeder.

Zaterdag 25 februari - Mater Kinderen 12+

Mijne Vent Heeft geen Talent door Klaverke 4

'Mijne vent heeft geen talent ' Komedie van Paul Coppens & Elien d'Haese Regie: Denise Verwerft Inkom € 10.00 Kinderen – 12 € 5.

Zaterdag 25 februari - Nijlen Kinderen 5+

Veronica's kamer

Psychologische thriller van Ira Levin (de schrijver van "Rosemary"s baby") Een ouder koppel ontmoet op restaurant "toevallig" een jonger koppel en vraagt hen mee naar huis met een wel heel vreemd...

Zaterdag 25 februari - Heist-op-den-Berg

Brassed Off

Theaterstuk met muziek. Door In Deugd en Vreugd Vlamertinge ism. Ons Kramikkels Met steun van de Stedelijke Cultuurraad Ieper.

Zaterdag 25 februari - Ieper

Rip, Rust, Vrede en Flinterman van Ton Davids

Komedie, welke zich afspeelt in de "showroom" van begrafenisondernemer Flinterman. Intriges omtrent geld, huurmoord, verliefdheid en een demente moeder.

Zondag 26 februari - Mater Kinderen 12+

Waar is Fillemon ?

Warremma is een jong cabaret-duo dat speelse humor, aangebrande muziek en vleugje circus brengt. Hun show 'waar is Fillemon' is een variërende cabaret-voorstelling die zowel jonge kinderen...

Zondag 26 februari - Antwerpen 5 Kinderen 8+

Risjaar Drei | Toneelhuis & Olympique Dramatique

Risjaar is afstotelijk. Hij is prematuur geboren, onaf. Hij is misvormd, hij mankt en hij is lelijk als de nacht. Tijdens de Rozenoorlogen die plots uitbraken na de dood van Hendrik Vijf...

Van maandag 27 februari tot woensdag 1e maart - Leuven

Theater / Eva Line De Boer | Dit gebeurt allemaal tegelijk

ARENBERG | DE GROTE | . 12 / . 10 We zien een openbare parade aan situaties die ongeveer op hetzelfde moment plaats zouden kunnen vinden en die elkaar versterken, verzwakken of relativeren.

Dinsdag 28 februari - Antwerpen

Rip, Rust, Vrede en Flinterman van Ton Davids

Komedie, welke zich afspeelt in de "showroom" van begrafenisondernemer Flinterman. Intriges omtrent geld, huurmoord, verliefdheid en een demente moeder.

Donderdag 2 maart - Mater Kinderen 12+

Blind en Den Dooven

Het Rijkhovens toneelgezelschap speelt 'blind en Den Dooven'. Plaats van gebeuren: parochiaal Centrum Rijkhoven, Souwveld.

Van 18 februari tot 4 maart - D - Rijkhoven Kinderen 6+

Nicholas

Nicholas Arnst is dag en nacht met goochelen bezig is en schoof hier onlangs zijn studies psychologie voor aan de kant. Wat is het doel van Nicholas ?

Zaterdag 4 maart - Antwerpen Kinderen 7+

Het Echt Antwaarps Teater - Louis Nostalgie

Louis ziet het allemaal niet meer zitten. Hij wordt geleefd door de maatschappij. Het jachtige leven, de werkdruk, de technologie…het maakt hem knettergek.

Zaterdag 4 maart - Ravels

Oto speelt... Yerma vraagt een toefeling

In Het Bedrijf, Leopold Ii-Laan 9a...

Zaterdag 4 maart - OostduinkerkeZoekopdracht bewarenJe kan een zoekopdracht bewaren door op de 'Bewaren' knop te klikken. Je ontvangt dan e-mails bij de gewenste frequentie met passende activiteiten.

    Categorie:
    Provincie:
    Frequentie:
    Uw e-mailadres