Top - Theater, Cabaret... - België
Voorstellingen X Theater, Cabaret... X 28-03-2017 tot 28-04-2017 X

116 Activiteiten (1-18)

of

Nasha Moskva

Na een wereldwijde ramp belanden drie overlevenden in een centrum voor geestelijke gezondheid. Ze ontdekken er het stuk van Tsjechov, Drie zusters...

Vandaag van 12u40 tot 14u10 - Dinsdag 28 maart - Brussel

Futur simple | De Maan

'de toekomst is niet simpel, het land niet ver, de mens niet rechtvaardig.' Een aangrijpende reeks portretten van Congolese jongeren...

Vandaag van 12u30 tot 14u - Dinsdag 28 maart - Leuven

Hartelijk Gecondoleerd

Hartelijk Gecondoleerd door Jack Staal wordt in 2017 geregisseerd door Tom Pernet ! U kan op zaterdag 11 en 18 maart en vrijdag 17 maart ook de voorstelling zonder het culinaire gedeelte bijwonen.

Woensdag 29 maart - Geel Kinderen 12+

Circus Theatre Universal

Een nieuw droomspektakel gaat vanaf dit najaar het publiek bekoren. In een zee van licht en een oceaan van geluid, zullen de beste artiesten om uw gunst wedijveren.

Van woensdag 29 maart tot zondag 9 april - W D V Za Zo - Heusden-Zolder Kinderen 2+

Lod/inne Goris & Peter Verhelst met 'zonder Bloed'

'zonder Bloed', naar de novelle van A. Baricco, vertelt het verhaal van een meedogenloze wraakactie in oorlogstijd. Jaren later proberen de dader, toen een jonge man...

Woensdag 29 maart - Kortrijk

Webbekomedie : Toneelvoorstelling 2017

Webbekomedie speelt : Pension de hooizolder Wat is er leuker voor de stadsmensen dan deel te nemen aan de activiteiten tijdens een vakantie op een boerderij.

Woensdag 29 maart - Webbekom

Dries Heyneman met 'jenny'

Dries, ook gekend als 'kurt' in de fictiereeks Bevergem, was in een vroeger leven psycholoog in de marketing. In 2007 maakt hij de overstap naar het cabaret.

Donderdag 30 maart - Kortrijk

Groupe Diane | Het nieuwstedelijk

'ik moet iets doen !' De eighties zijn nog maar net begonnen en Michel Strée, een jonge kerel uit Vielsalm, heeft er genoeg van. De dingen moeten veranderen.

Van donderdag 30 maart tot zaterdag 1e april - Leuven

Songs for the fallen | muziektheater proMITHEus

Na Thrill Me en Murder Ballad brengt proMITHEus deze keer een tragikomische, Australische musical over het buitengewone leven van de Franse courtisane Marie Duplessis.

Van donderdag 30 tot vrijdag 31 maart - Leuven

De kleinste revue - Vitalski e.a.

De "Kleinste Revue Van Vlaanderen" trekt door het land met een relatief kleine bezetting, die wel intens op alle fronten wordt ingezet.

Donderdag 30 maart - Zedelgem

La Estupidez - Tristero

Las Vegas. Een groezelig motel vormt het decor voor een wervelwind van scènes, de ene al onnozeler dan de andere. Alle personages zijn er op zoek naar geld, liefde en betekenis.

Van donderdag 30 tot vrijdag 31 maart - Mechelen

Onder de blauwe maan

Muziektheater door 'dirk Clement and Friends'. Grappige, spitse en herkenbare man-vrouwdialogen afgewisseld met West-Vlaamse liedjes die flirten met de blues. Een man en een vrouw.

Donderdag 30 maart - Ieper

Impro Comedy Festival Fus ! e

Weent & lacht. Het improcomedy-festival Fus ! e. Het concept is een goedgevuld avondprogramma met verschillende improvisatietheatershows.

Vrijdag 31 maart - Antwerpen

Bloemen, bijen & borstbollen - een muzikale voorleesvoorstelling

Wouter Deprez & Ruben Focketyn Sinds twee jaar heeft W.D. uit G. verplicht een tuin. Het begon als een gearrangeerd huwelijk, het groeide uit tot een amour fou. De roes van compost.

Vrijdag 31 maart - Leuven

Hartelijk Gecondoleerd

Hartelijk Gecondoleerd door Jack Staal wordt in 2017 geregisseerd door Tom Pernet ! U kan op zaterdag 11 en 18 maart en vrijdag 17 maart ook de voorstelling zonder het culinaire gedeelte bijwonen.

Vrijdag 31 maart - Geel Kinderen 12+

Webbekomedie : Toneelvoorstelling 2017

Webbekomedie speelt : Pension de hooizolder Wat is er leuker voor de stadsmensen dan deel te nemen aan de activiteiten tijdens een vakantie op een boerderij.

Vrijdag 31 maart - Webbekom

Receptief theater: 't Amateuke van Neerharen - joar in, joar oet

Toneel groep 't Amateurke presenteert een familiekomedie van Gerd Le Duc, "Joar in, joar oet" dit in samenwerking met cv Noorderwijk. Kaarten zijn verkrijgbaar via: cvnoorderwijk@hotmail.

Vrijdag 31 maart - Maaseik Kinderen 12+

De Grote Improvisatieshow - Ruben van der Meer en Tijl Beckand

Ruben van der Meer en Tijl Beckand, bekend van De Lama's en hun televisie-improvisatie, staan al tien jaar lang aan de improvisatietop in uitverkochte zalen in Nederland... blablablablabla.

Vrijdag 31 maart - Aalst video Kinderen 12+Zoekopdracht bewarenJe kan een zoekopdracht bewaren door op de 'Bewaren' knop te klikken. Je ontvangt dan e-mails bij de gewenste frequentie met passende activiteiten.

    Categorie:
    Provincie:
    Frequentie:
    Uw e-mailadres