Voorstellingen X Dans X 25-02-2017 tot 25-03-2017 X

15 Activiteiten

of

Retuned

Ddf in actie is een snelle visuele combinatie van Hip Hop, acrobatics, gymnastics en breakdancing. Het ziet er geweldig uit. De show flitst aan je voorbij met de onvergetelijke stunts.

Zondag 5 maart - Antwerpen Kinderen 12+

Rain | Rosas/Anne Teresa De Keersmaeker

Rain (2001), een van Anne Teresa De Keersmaekers meest wervelende voorstellingen, wordt hernomen met een volledig nieuwe, jonge cast.

Van woensdag 8 tot vrijdag 10 maart - Leuven

Le Lac des Cygnes

Na het opzienbarende succes van de verschillende tournees in 2015 en 2016 komen het Ballet en Orkest van de Nationale Opera van Rusland in 2017 terug naar Frankrijk met een ongeziene versie van het...

Zondag 12 maart - Laken

The Great Dance of Argentina

Dit schreef een theaterrecensent neer na het zien van deze tangovirtuozen: 'The Great Dance of Argentina opent meteen al met virtuoos dansende tangoparen. Vlammend voetenwerk, écht onnavolgbaar.

Dinsdag 14 maart - Maaseik Kinderen 12+

Compagnie Monica / Sarah Bostoen met 'glimpses in Turbid Water'

Een man en een vrouw cirkelen om elkaar heen, tastend in het duister, maar komen nooit echt tot contact. Ze tasten hun grenzen af, op zoek naar meer en beter, naar vrijheid en geluk.

Donderdag 16 maart - Kortrijk

La esclava | Ayelen Parolin en Lisi Estaràs

In La Esclava probeert een vrouw, gefascineerd door zichzelf en gefocust op haar erfenis, haar eigen geschiedenis op te graven en zich ervan los te maken.

Donderdag 16 maart - Leuven

Cie Flak / José Navas - Rites

Het is weinig dansers gegeven om zo krachtig, elegant en boeiend op het podium te staan als de inmiddels 51-jarige José Navas.

Vrijdag 17 maart - Aalst video Kinderen 12+

Show- & Dansnamiddag

Naar aanleiding van het grote succes van de Show- & Dansnamiddag ingericht door Dance Kids 2Cool vindt er een vijfde editie plaats.

Zondag 19 maart - Lommel Gratis

Shen Yun Performing Arts

Betreed Een Goddelijk Land Er was een tijd dat de wereld vol was met magie en pracht alsof alles op aarde in harmonie was met de Hemel.

Van dinsdag 21 tot woensdag 22 maart - Brugge video Kinderen 5+

Dbddbb | Hiatus/Daniel Linehan

In dbddbb stappen vijf dansers op eenzelfde ritme, terwijl ze samen klankpoëzie opzeggen. Op het ritme van een mars bouwt Daniel Linehan een ingenieuze choreografie...

Dinsdag 21 maart - Leuven

'tapas & Flamenco' optreden met de dansgroep Corazon Flamenco

Geniet 25 februari om 21h30 van een wervelend Flamenco optreden met de dansgroep "Corazon Flamenco". Zij brengen voor jullie een dynamisch en afwisselend Flamenco programma: zowel Klassiek Spaans met...

Vandaag van 19u tot 23u59 - Zaterdag 25 februari - Antwerpen Gratis

'tapas & Flamenco' optreden met de dansgroep Andalucia Baila

Ontdek Andalucia in hartje Antwerpen. Elke zaterdagavond kan je genieten van heerlijke Tapas en authentieke Flamenco bij Flamencocentrum Peña Al Andalus.

Zaterdag 4 maart - Antwerpen Gratis

'tapas & Flamenco' optreden met Jessyca & Remi

Geniet zaterdag 11 maart om 21h30 van een wervelend Flamenco optreden met het prachtig danskoppel "Jessyca & Remi". Zij brengen voor jullie een dynamisch en afwisselend Flamenco programma.

Zaterdag 11 maart - Antwerpen Gratis

'tapas & Flamenco' optreden met de dansgroep Aires del Sur

Geniet zaterdag 18 maart om 21h30 van een wervelend Flamenco optreden met de dansgroep " Aires del Sur". Zij brengen voor jullie een dynamisch en afwisselend Flamenco programma: zowel Klassiek Spaans...

Zaterdag 18 maart - Antwerpen Gratis

Dansrecital Fiesta Flamenca

Flamencocentrum Peña Al Andalus presenteert: "FIESTA Flamenca 2017" Een wervelende Flamenco dansrecital met alle leerlingen van Flamencocentrum Peña Al Andalus uit Antwerpen olv choreografen Ana...

Zaterdag 25 maart - Antwerpen Kinderen 4+Zoekopdracht bewarenJe kan een zoekopdracht bewaren door op de 'Bewaren' knop te klikken. Je ontvangt dan e-mails bij de gewenste frequentie met passende activiteiten.

    Categorie:
    Provincie:
    Frequentie:
    Uw e-mailadres