Top - Voor Kinderen - België
Voorstellingen X Voor Kinderen X 20-01-2017 tot 20-02-2017 X

26 Activiteiten (1-18)

of

Pinokkio met Pierke van Gent

Iedereen kent Pinokkio als het meest ontwapenende poppenfiguurtje ooit. Deze versie blijft in je geheugen plakken: ontroerend, pakkend, ontdeugend, speels.

Zondag 22 januari - van 3 tot 12 jaar - Gentbrugge Kinderen 3+

Beeldsmederij de Maan

Uilskuiken en takkeling Een geestige en ontroerende ballade over groot worden en de tonnen liefde die daarvoor nodig zijn voor iedereen vanaf 5 jaar en ouder(s) Uilskuiken en Takkeling zijn...

Zondag 22 januari - van 5 tot 7 jaar - Bilzen Kinderen 5+

Jaak en de bonenstaak - Uitgezonderd Theater

Jaak woont met zijn moeder in een klein vervallen huisje. Hij heeft maar één vriendje: zijn koe. Hij droomt ervan om samen met zijn koe de grootste avonturen te beleven.

Zondag 22 januari - van 5 tot 12 jaar - Maaseik Kinderen 5+

Familiefilm: Het lied van de zee (6+)

Ben en zijn zusje Saoirse wonen in een vuurtoren. Hun grootmoeder beslist echter dat ze maar beter bij haar in de stad komen wonen, waar Saoirse een schelp vindt die ooit aan hun moeder toebehoorde.

Woensdag 25 januari - Sint-Agatha-Berchem Kinderen

Studio Orka met 'carrara (7+)'

'carrara' is een hartverwarmende voorstelling over bouwen en breken. Over brokken maken en lijmen. Over hoe je van je hart een steen kan maken en hoe die steen dan van je hart valt.

Zaterdag 28 januari - van 7 tot 18 jaar - Kortrijk Kinderen 7+

Studio Orka met 'carrara (7+)'

'carrara' is een hartverwarmende voorstelling over bouwen en breken. Over brokken maken en lijmen. Over hoe je van je hart een steen kan maken en hoe die steen dan van je hart valt.

Zondag 29 januari - van 7 tot 18 jaar - Kortrijk Kinderen 7+

Mondsieur Même K.T | Koen Monserez en Max Last

Arthur Même is zijn landgoed kwijtgeraakt en leeft nu alleen op de muurtjes errond. Samen met zijn geliefde vecht hij tegen de bierkaai, tegen de mensen die hem alles hebben afgepakt.

Zondag 29 januari - van 10 tot 12 jaar - Leuven Kinderen 10+

Horses (8+) - Kabinet K/Hetpaleis (uitverkocht)

'horses' is een dansvoorstelling met een ontembare energie, waarin 5 jonge kinderen en 5 volwassenen elkaar ontmoeten. 'horses' gaat over groot willen zijn en over kind willen blijven...

Zondag 29 januari - van 8 tot 10 jaar - Tongeren Kinderen 8+

Compagnie barbarie & Villanella - Wa Wilder Man

Wie zijn 'zij' die daar in de zaal zitten ? Ze zijn vreemd, onbekend, beangstigend en heel klein. Wat is er zo bizar aan die vreemden ? Zo anders aan die anderen ?

Zondag 29 januari - van 4 tot 12 jaar - Aalst video Kinderen 4+

Babelette- duizendeneen

Een muzikale kleutervoorstelling dat het verhaal vertelt over een zwijgzame man vol verhalen en een babbelkous zonder verhalen die plots oog in oog staan.

Zondag 29 januari - van 4 tot 8 jaar - Antwerpen Kinderen 4+

Aaipet | BonteHond

Twee goochelaars vouwen hondjes van ballonnen en toveren bananen uit iPads. Maar de iPad ontpopt zich tot een brutale grapjas die de show danig in de war stuurt.

Woensdag 1e februari - van 4 tot 12 jaar - Leuven Kinderen 4+

Ik heb ook geen pretentie

'ik heb ook geen pretentie' is een leuke voorstelling geschreven en geregisseerd door Thomas De Wit naar de gelijknamige dichtbundel van Guy Didelez.

Woensdag 1e februari - van 6 tot 12 jaar - Nieuwenrode GratisKinderen 6+

Aaipet | BonteHond

Twee goochelaars vouwen hondjes van ballonnen en toveren bananen uit iPads. Maar de iPad ontpopt zich tot een brutale grapjas die de show danig in de war stuurt.

Zaterdag 4 februari - van 4 tot 12 jaar - Leuven Kinderen 4+

Concert Ik en den Theo

Over de Knotsgekke Wereld Van Doodgewone Kinderen echte muziek voor échte kinderen van 3 tot 93. Absoluut niet braaf, maar zeker ook niet stout.

Zaterdag 4 februari - van 3 tot 12 jaar - Sint-Katherina-Lombeek GratisKinderen 3+

Rebel | 4Hoog geannuleerd

Ik wil jullie iets vertellen. Nee ! Ik Moet jullie iets vertellen. Met die woorden begint de opstand van Rebel. toen alles vierkant liep, barstte hij los.

Zondag 5 februari - van 6 tot 12 jaar - Leuven Kinderen 6+

Nellie en Cezar

Nellie en Cezar zijn jarig. En dat moet natuurlijk gevierd worden. Ze hebben naast taart, slingers, cadeaus en spelletjes bijna alle ingrediënten voor een spetterend feest.

Zondag 5 februari - van 2 tot 12 jaar - Maaseik Kinderen 2+

Het Betoverd Draaiorgel, poppentheater met Pierke

Draaiorgels zijn uit de mode, kleine kinderen kennen ze amper, maar als je de betoverende klanken uit ons orgeltje hoort, dan ben je erdoor betoverd.

Zondag 5 februari - van 3 tot 12 jaar - Gentbrugge Kinderen 3+

Kindertoneel: Willibald de Grote

Weet u wel wat er 's avonds in uw keuken gebeurt ? U denkt geen muizen te hebben ? Denkt u dat maar… Wij weten beter… In elke mensreuzenkeuken wonen elf muizen.

Zaterdag 11 februari - van 6 tot 12 jaar - Wilsele Kinderen 6+Zoekopdracht bewarenJe kan een zoekopdracht bewaren door op de 'Bewaren' knop te klikken. Je ontvangt dan e-mails bij de gewenste frequentie met passende activiteiten.

    Categorie:
    Provincie:
    Frequentie:
    Uw e-mailadres