Top - Film - België
Voorstellingen X Film X 30-03-2017 tot 30-04-2017 X

39 Activiteiten (1-18)

of

Cvo at the movies: La fille inconnue

Op een avond na sluitingstijd van haar kabinet, hoort de jonge huisdokter Jenny dat er aangebeld wordt. Ze besluit niet open te doen.

Vandaag van 14u tot 17u - Donderdag 30 maart - Lier

Premiere:dries - Reiner Holzemer (In aanwezigheid van de regisseur & Dries)

Dries brengt een intiem en fascinerend portret van de Vlaamse modeontwerper Dries Van Noten wiens stijl wordt gekenmerkt door warme kleuren, exquise prints en rijke borduursels.

Vrijdag 31 maart - Brussel

Movienight - 'the true cost' documentary

Movienight 31 March : The True Cost / Every month we show a cool documentary @20:00 big screen projection : With small moviequiz (win some) Moviesnack / Bar open during movie / Free entrance

Vrijdag 31 maart - Koekelberg Gratis

Anima Zaterdag : Tom & Jerry

Flagey en Anima organiseren elke maand een familienamiddag rond animatiefilm. De formule: een programma met korte animatiefilms en na de projectie kunnen 25 kinderen deelnemen aan een workshop waarin...

Zaterdag 1e april - Elsene Kinderen 3+

Film Reda en The Salaheddine Show

The Salaheddine Show Salaheddine komt dit keer met een korte nieuwe show. Zijn standup en anekdotes geven een unieke inkijk in de wereld van moslims en specifiek zijn eigen wereld...

Zondag 2 april - Antwerpen Kinderen 12+

Classic Sunday: The name of the Rose

De abdij is recentelijk opgeschrikt door de curieuze dood van een van de monniken. Zijn lichaam is gevonden aan de voet van een toren.

Zondag 2 april - Maaseik Kinderen 12+

Bacalaureat

De chirurg Romeo Aldea uit een Roemeens provinciestadje heeft altijd volgens het boekje geleefd en zich ver van corruptie gehouden.

Dinsdag 4 april - Roeselare Kinderen 6+

La la land (film)

Mia droomt ervan actrice te worden in Hollywood. Tussen het serveren van koffies door holt ze van de ene auditie naar de andere.

Dinsdag 4 april - Tongeren

Kinderfilmnamiddag - Storks

Ooievaars leveren baby's af… tenminste dat was vroeger zo. Nu leveren ze pakketjes af voor de internetgigant Cornerstore.com.

Woensdag 5 april - Nieuwpoort Kinderen

Film4Kids

Kom met het ganse gezin genieten van de film op woensdagnamiddag. Een half uurtje voor en na de film kan je genieten van het springkasteel en de bar is geopend.

Woensdag 5 april - Ooigem Kinderen 3+

Zebracinema: Moonlight

Moonlight verhaalt in drie hartverscheurende hoofdstukken de jeugd, puberteit en volwassenheid van Chiron, een Afro-Amerikaanse man die worstelt met zijn identiteit, mannelijkheid...

Woensdag 5 april - Maaseik Kinderen 12+

Filmdiner: Coco avant Chanel

Tijdens onze "Modemaand April" programmeren we graag een film over mode, namelijk "Coco avant Chanel" Coco avant Chanel is een biografische dramafilm uit 2009 onder regie van Anne Fontaine.

Zaterdag 8 april - Wellen

La La Land

Mia is een serveerster met de droom om actrice te worden, maar ondanks de talloze audities die ze doet, heeft ze geen succes. Jazzmuzikant Sebastian droomt van een eigen club.

Maandag 10 april - Roeselare Kinderen 6+

Fai Bei Sogni (film)

Turijn, 1969. De idyllische jeugd van de negenjarige Massimo wordt abrupt verstoord door de raadselachtige dood van zijn moeder.

Dinsdag 11 april - Tongeren

Seniorencinema: Race

Als gekleurde atleet in de jaren '30 heeft Jesse Owens het absoluut niet makkelijk. Omdat hij geen studiebeurs kreeg is geld een probleem.

Dinsdag 11 april - Maaseik Kinderen 12+

Le Ciel Flamand

Monique baat samen met haar dochter Sylvie het baanbordeel Le Ciel Flamand uit op de grens van West-Vlaanderen en Frankrijk.

Dinsdag 11 april - Roeselare Kinderen 6+

Kinderfilm: Reis rond de wereld

Maak samen met jouw kleuter een reis rond de wereld met deze vijf kortfi lms ! Vlieg mee door de wolken van Japan, waar een eenzaam wolkje naarstig op zoek is naar een vriendje.

Dinsdag 11 april - Balen Kinderen 4+

Kinderfilmnamiddag - Sing

In een stad die bewoond wordt door dieren, wordt een talentenjacht georganiseerd door de koala Buster. Hij is de trotse eigenaar van een prachtig theater, dat vroeger heel succesvol was...

Woensdag 12 april - Nieuwpoort KinderenZoekopdracht bewarenJe kan een zoekopdracht bewaren door op de 'Bewaren' knop te klikken. Je ontvangt dan e-mails bij de gewenste frequentie met passende activiteiten.

    Categorie:
    Provincie:
    Frequentie:
    Uw e-mailadres