Top - Overige - België
Voorstellingen X Overige X 30-03-2017 tot 30-04-2017 X

33 Activiteiten (1-18)

of

Hilarische improvshow: Improv-Asion Xiii

Improv-Asion is ontstaan uit de workshops en acteercursussen van de Intensive Acting Course van Badass pr en CinAct. Anderhalf uur lang wordt de ene na de andere improvgame afgevuurd op een...

Vrijdag 31 maart - Brussel Kinderen 9+

Circus Pipo Leuven, aan Brabanthal

In onze verwarmde circustent brengen wij een indrukwekkende show met luchtacrobaten, jongleurs, clowns en een hele menagerie met paarden, ossen, lama, pony, ganzen...

Vandaag van 15u tot 16u30 - Van 29 maart tot 17 april - M D W D V Za Zo - Leuven

Circus Barones

Wow ! circus Wonderland .

Van 29 maart tot 2 april - Beveren-Waas

Wandelzoektocht 'langs de Kaaien'

Wandelzoektocht met 20 vragen. Start Bolivarplaats en aankomst aan de nieuwe brug over de Italiêlei. De tocht loopt over de Scheldekaaien en het Eilandje.

Van zaterdag 1e april tot donderdag 31 augustus - M D W D V Za Zo - Antwerpen

Circus Bavaria

Gezellig circus, zo is er maar één ! Een kleurrijk schouwspel met stuk voor stuk interessante, mooie, spannende, adembenemende attracties.

Van zaterdag 1e tot zondag 9 april - M D W D V Za Zo - Evergem Voordeel Wattedoen.beKinderen 4+

Poppentheater met Pierke van Alijn

Van 1 oktober tot 31 mei zorgt Pierke van Alijn wekelijks op zaterdag voor avontuur in het Huis van Alijn in Gent. Tijdens de herfst-, kerst-...

Zaterdag 1e april - Gent Kinderen 3+

Koen Dewulf | Krochten en Bonkels

Bekend van radio en tv, doet deze comedian en zanger éindelijk wat hij al lang wou doen: zich niks aantrekken van wat anderen zeggen, schrijven en doen .

Zaterdag 1e april - Leopoldsburg Kinderen 8+

Feest van de filosofie

Geïnspireerd door en in samenwerking met de Maand van de Filosofie krijg je een gevarieerd programma rond een specifiek thema uit de filosofie.

Zaterdag 1e april - Leuven

Els Trio - Kikkerbus

Wat gebeurt er als 3 stofjes uit het heelal, afgescheurd van een komeet, gekatapulteerd worden in een poel, in de modder van een modderpoel...

Dinsdag 4 april - Nieuwpoort

Poppentheater met Pierke van Alijn

Van 1 oktober tot 31 mei zorgt Pierke van Alijn wekelijks op zaterdag voor avontuur in het Huis van Alijn in Gent. Tijdens de herfst-, kerst-...

Woensdag 5 april - Gent Kinderen 3+

Circus Barones

Whow ! circus Wonderland .

Van woensdag 5 tot maandag 17 april - M D W D V Za Zo - Mariakerke

Mijn vrouw heet Maurice

De toneelvereniging" het tweede bedrijf " zal de dolkomische klucht brengen : "Mijn vrouw heet Maurice " en dit onder leiding van regisseur Rudy De Laeter.

Van vrijdag 7 tot zondag 9 april - Sint-Antelinks Kinderen 7+

Milfmagneet Piet De Praitere

Heerlijk nieuws voor de fans van de tv-serie 'bevergem'. Freddy De Vadder, Gunter Lamoot (De Bende van de Roste), Dries Heyneman (Kurt) én Piet De Praitere (Claude Delvoye) komen langs dit seizoen.

Vrijdag 7 april - Roeselare Kinderen 6+

The London Knights

The London Knights is een mannelijke strip formatie uit het Verenigd Koninkrijk. De groep bestaat uit 5 prachtige mannen di een wervelende en sensationele show brengen van professioneel niveau.

Zaterdag 8 april - Sijsele

Poppentheater met Pierke van Alijn

Van 1 oktober tot 31 mei zorgt Pierke van Alijn wekelijks op zaterdag voor avontuur in het Huis van Alijn in Gent. Tijdens de herfst-, kerst-...

Zaterdag 8 april - Gent Kinderen 3+

De wijkagenten

Na "Fawlty Towers", "Komen (vr)Eten" en "Boer zocht vrouw" een nieuwe Top-Komedie van Uitgezonderd. Theater ! De populaire tv-reeks "De Buurtpolitie" diende als inspiratiebron voor de makers van o.

Van zaterdag 8 tot zondag 9 april - Antwerpen Kinderen 12+

Kip van Troje presenteert: Mélange bizarre met paaskip.

Animatie en workshops voor iedereen. Mélange bizarre zet haar tenten graag op uw feest neer. Wij planten een minifestival op uw wijk- en dorpsfeest.

Zaterdag 8 april - Gent Gratis

Kip van Troje presenteert: Airbrush tattoo in Kortemark

Tijdelijke tattoos worden op de huid gebrusht. Wij werken enkel met kwaliteitsmateriaal (niet toxisch en ook voor kinderen veilig / kan tot ca 7 dagen op de huid blijven).

Zondag 9 april - Kortemark GratisKinderen 3+Zoekopdracht bewarenJe kan een zoekopdracht bewaren door op de 'Bewaren' knop te klikken. Je ontvangt dan e-mails bij de gewenste frequentie met passende activiteiten.

    Categorie:
    Provincie:
    Frequentie:
    Uw e-mailadres