Voorstellingen X Film X Oost-Vlaanderen X19-01-2017 tot 19-02-2017 X
Geen resultaten gevonden. We hebben alle resultaten voor heel België getoond.

9 Activiteiten

of

Ukraine on film. Borderlines

Ukraine on Film viert de filmkunst met vier nieuwe bekroonde Oekraïense films. Zemlya, het meesterwerk van Oleksandr Dovzhenko uit 1930, zal het festival openen.

Van vrijdag 20 tot zondag 22 januari - Brussel video Kinderen 12+

Kijkdoo3: Kortfilm met workshops

Ook al is het soms krap, een lieve heks probeert voor passagiers altijd wel een plaatsje op haar bezem te vinden. Haar norse kat vindt dit niet zo leuk...

Zondag 22 januari - Mol Kinderen 3+

Cinema in De kroon: Ventoux

Vier mannen, vrienden sinds de middelbare school, gaan naar Frankrijk om de Mont Ventoux te beklimmen. Dit doen ze om een andere gemeenschappelijke vriend te eren...

Vrijdag 27 januari - Sint-Agatha-Berchem

Anima Zaterdag : Molletje in de stad

Flagey en Anima organiseren samen acht familienamiddagen rond animatiefilm. Deze zaterdagnamiddagen beginnen met een animatiefilm of een programma met korte animatiefilms.

Zaterdag 28 januari - Elsene Kinderen 3+

Film Internationale Herdenkingsdag voor de Holocaust: „Ein Deutsches Leben/A Ger

Belgische première "A German Life" is een strak in beeld gezet, aangrijpend interview met Brunhilde Pomsel, de persoonlijke stenografe van Joseph Goebbels.

Maandag 30 januari - Bruxelles

Big Eyes: Cinedames

Film van Tim Burton Elke kunstenaar is op zoek naar het evenwicht tussen artistiek en commercieel. Maar wat als binnen een echtpaar de een enkel artistiek is en de ander bloedcommercieel?

Donderdag 2 februari - Schaarbeek GratisKinderen 12+

Post uit Hessdalen & Muziektheater Transparant met 'poolnacht'

Op het eiland Sørøya, in het meest noordelijke gebied van Europa, veegt 'poolnacht' elke winter het onderscheid tussen dag en nacht weg.

Vrijdag 3 februari - Kortrijk

50 Shades of Grey For Muco 2

Na een groot succes van het eerste album, bieden we de tweede sessie van de "50 Shades of Grey" altijd aan de strijd tegen mucoviscidose (www.muco.

Woensdag 8 februari - Waterloo

Mia Madre - Nanni Moretti

Het leven van Margherita (Margherita Buy) komt onder hoogspanning te staan wanneer haar moeder in het ziekenhuis wordt opgenomen.

Donderdag 9 februari - Tongeren SeniorenZoekopdracht bewarenJe kan een zoekopdracht bewaren door op de 'Bewaren' knop te klikken. Je ontvangt dan e-mails bij de gewenste frequentie met passende activiteiten.

    Categorie:
    Provincie:
    Frequentie:
    Uw e-mailadres