Top - Voorstellingen - Brussel
Voorstellingen X Brusselse Regio X23-01-2017 tot 29-01-2017 X

6 Activiteiten

of

Join the Revolution

Vijf jaar na het oplaaien van de Tunesische revolutie maakt Action Zoo Humain een balans op van de Arabische Lente. Daarbij borrelen vragen op als 'hoe kunnen artiesten de prille democratie en het...

Dinsdag 24 januari - Brussel

Familiefilm: Het lied van de zee (6+)

Ben en zijn zusje Saoirse wonen in een vuurtoren. Hun grootmoeder beslist echter dat ze maar beter bij haar in de stad komen wonen, waar Saoirse een schelp vindt die ooit aan hun moeder toebehoorde.

Woensdag 25 januari - Sint-Agatha-Berchem Kinderen

Stan Pollet en Pipou Ė De Oogst van 2017...

We zijn er gek van, van die twee. Ze maken deel uit van de meubelen, van ons dagelijks leven, van onze liefde voor het echte chanson. Ze zijn altijd grappig, komen altijd verrassend uit de hoek.

Van donderdag 26 tot zaterdag 28 januari - Brussel video Voordeel Wattedoen.be

On Which Wind Will You Ride?

In dit Iraans epos schetst regisseur Seyed Kamaleddin Hashemi het portret van vijf vluchtelingen. Aan de grens tussen twee landen houden ze zich schuil in een bos.

Van vrijdag 27 tot zaterdag 28 januari - Brussel

Cinema in De kroon: Ventoux

Vier mannen, vrienden sinds de middelbare school, gaan naar Frankrijk om de Mont Ventoux te beklimmen. Dit doen ze om een andere gemeenschappelijke vriend te eren...

Vrijdag 27 januari - Sint-Agatha-Berchem

Anima Zaterdag : Molletje in de stad

Flagey en Anima organiseren samen acht familienamiddagen rond animatiefilm. Deze zaterdagnamiddagen beginnen met een animatiefilm of een programma met korte animatiefilms.

Zaterdag 28 januari - Elsene Kinderen 3+