Top - Theater, Cabaret... - Brussel
Voorstellingen X Theater, Cabaret... X Brusselse Regio X27-03-2017 tot 27-04-2017 X

5 Activiteiten

Danse en Papier

' DANSE en Papier ', een interactief en spelvoorstelling over illegale migratie en mensen zonder papieren. Door theater, dans, zang en slam ; het hele landschap in papier gemaakt...

Vandaag van 13u30 tot 15u - Maandag 27 maart - Laken Kinderen 9+

Nasha Moskva

Na een wereldwijde ramp belanden drie overlevenden in een centrum voor geestelijke gezondheid. Ze ontdekken er het stuk van Tsjechov, Drie zusters...

Dinsdag 28 maart - Brussel

Horse. A Man, A Woman, A Desire for Adventure - Miet Warlop

Tijdens de opening van de tentoonstelling Yves Klein. Theater van de Leegte brengt Miet Warlop de performance Horse. A Man A Woman A Desire for Adventure waarin ze door de tentoonstelling galoppeert.

Dinsdag 28 maart - Brussel Gratis

Paint Explosions - Pieter Van den Bosch

Om de opening van de Yves Klein-tentoonstelling Theater van de Leegte letterlijk kracht bij te zetten, installeert Pieter Van den Bosch een performance op maat van Bozar.

Dinsdag 28 maart - Bruxelles Gratis

What do you mean What do you mean and other pleasantries - Needcompany - Maarten

Succesvoorstelling Needcompany (Maarten Seghers) Opent xl Festival. geboren worden en het moeten uitzingen. Dat is Tough Shit. Tough Shit is niet kreupel en niet blind.

Vrijdag 21 april - Brussel Kinderen 12+Zoekopdracht bewarenJe kan een zoekopdracht bewaren door op de 'Bewaren' knop te klikken. Je ontvangt dan e-mails bij de gewenste frequentie met passende activiteiten.

    Categorie:
    Provincie:
    Frequentie:
    Uw e-mailadres