Voorstellingen X Film X Brusselse Regio X24-02-2017 tot 24-03-2017 X

8 Activiteiten

of

Anima Festival 2017

Anima, het internationale festival van de animatiefilm van Brussel, vindt plaats van 24 februari tot 5 maart 2017 in Flagey.

Vandaag van 10u tot 23u30 - Van vrijdag 24 februari tot zondag 5 maart - M D W D V Za Zo - Elsene Kinderen 3+

The artist at work : In het kader van visual voices

In de marge van de tentoonstelling Picasso. Sculptures staat deze sessie in het teken van films waarin we kunstenaars aan het werk zien.

Zondag 26 februari - Brussel Kinderen 5+

Film: Duisburger Filmwoche: Première 'Landstück' van Volker Koepp

Elk jaar zijn drie belangrijke Duitse filmfestivals in Brussel te gast: het 'internationale Forum des Jungen Films' (Internationaal Forum van de Jonge Film)...

Maandag 6 maart - Brussel

Black Snow (Ben Ming Nian) - Xie Fei (In aanwezigheid van Xie Fei)

Xie Fei is een naam die filmliefhebbers in China en daarbuiten bekend in de oren klinkt. De regisseur werd in 1937 geboren en studeerde in de jaren 60 af aan de Beijing Film Academy.

Dinsdag 7 maart - Brussel video

Avant-première : Beyond the mountains and hills - Eran Kolirin In aanwezigheid v

Na 27 jaar zit de legerdienst van David erop. Hij keert terug naar huis en probeert te wennen aan zijn nieuwe leven als burger.

Zaterdag 11 maart - Brussel

Eyes on the Middle East: Films that Matter - A Magical Substance Flows into Me

Robert Lachmann was een Duits-Joodse etnomusicoloog. In de jaren 30 verkende hij met zijn radioprogramma Oriental Music de Palestijnse muzikale tradities...

Zondag 12 maart - Brussel

Cinékino. Pour une histoire du cinéma Européen

Op 25 maart – precies 60 jaar na de ondertekening van het Verdrag van Rome – zet Bozar de rijkdom en de diversiteit van de Europese cinemaproductie in de kijker.

Dinsdag 14 maart - Brussel

De onschuldigen: Cinédames in het Huis van de Vrouw

Van Anne Fontaine In de winter van 1945-46 hielp de jonge Franse arts Madeleine Pauliac nonnen te bevallen van kinderen die het gevolg waren van verkrachtingen door Russische soldaten.

Donderdag 16 maart - Schaarbeek GratisKinderen 12+Zoekopdracht bewarenJe kan een zoekopdracht bewaren door op de 'Bewaren' knop te klikken. Je ontvangt dan e-mails bij de gewenste frequentie met passende activiteiten.

    Categorie:
    Provincie:
    Frequentie:
    Uw e-mailadres