Voorstellingen X Film X Brusselse Regio X24-01-2017 tot 24-02-2017 X

5 Activiteiten

Cinema in De kroon: Ventoux

Vier mannen, vrienden sinds de middelbare school, gaan naar Frankrijk om de Mont Ventoux te beklimmen. Dit doen ze om een andere gemeenschappelijke vriend te eren...

Vrijdag 27 januari - Sint-Agatha-Berchem

Anima Zaterdag : Molletje in de stad

Flagey en Anima organiseren samen acht familienamiddagen rond animatiefilm. Deze zaterdagnamiddagen beginnen met een animatiefilm of een programma met korte animatiefilms.

Zaterdag 28 januari - Elsene Kinderen 3+

Film Internationale Herdenkingsdag voor de Holocaust: „Ein Deutsches Leben/A Ger

Belgische première "A German Life" is een strak in beeld gezet, aangrijpend interview met Brunhilde Pomsel, de persoonlijke stenografe van Joseph Goebbels.

Maandag 30 januari - Bruxelles

Big Eyes: Cinedames

Film van Tim Burton Elke kunstenaar is op zoek naar het evenwicht tussen artistiek en commercieel. Maar wat als binnen een echtpaar de een enkel artistiek is en de ander bloedcommercieel?

Donderdag 2 februari - Schaarbeek GratisKinderen 12+

Anima Festival 2017

Anima, het internationale festival van de animatiefilm van Brussel, vindt plaats van 24 februari tot 5 maart 2017 in Flagey.

Van vrijdag 24 februari tot zondag 5 maart - M D W D V Za Zo - Elsene Kinderen 3+Zoekopdracht bewarenJe kan een zoekopdracht bewaren door op de 'Bewaren' knop te klikken. Je ontvangt dan e-mails bij de gewenste frequentie met passende activiteiten.

    Categorie:
    Provincie:
    Frequentie:
    Uw e-mailadres