Voorstellingen X Theater, Cabaret... X Wallonie X25-03-2017 tot 25-04-2017 X
Geen resultaten gevonden. We hebben alle resultaten voor heel België getoond.

127 Activiteiten (1-18)

of

Assepoes

De Hovelingen steken Assepoes in een nieuw kleedje. We brengen een plezierige avond voor jong en oud, waarbij iedereen zich terug even prins of prinses kan voelen.

Vandaag van 15u tot 16u30 - Zaterdag 25 maart - Houthalen-Helchteren Kinderen 6+

Amanda

Amanda is een meeslepende monoloog van een vrouw in een vastgelopen huwelijk. Ze past haar bruidsjurk, een symbool van liefde en zuiverheid in een tijd die daar te wrang voor is geworden.

Vandaag van 15u tot 17u30 - Van zaterdag 25 tot maandag 27 maart - Antwerpen

Liezelotte en heure Kolonel

Een komedie van Romain Deconinck We zijn in de jaren 1900. Ergens in een klein dorpje woont Liezelotte met haar vader, tante en broer.

Zondag 26 maart - Sint-Amandsberg Kinderen 6+

Webbekomedie : Toneelvoorstelling 2017

Webbekomedie speelt : Pension de hooizolder Wat is er leuker voor de stadsmensen dan deel te nemen aan de activiteiten tijdens een vakantie op een boerderij.

Zondag 26 maart - Webbekom

Assepoes

De Hovelingen steken Assepoes in een nieuw kleedje. We brengen een plezierige avond voor jong en oud, waarbij iedereen zich terug even prins of prinses kan voelen.

Zondag 26 maart - Houthalen-Helchteren Kinderen 6+

Eden, Elke Dag Echte Natuur

De vijfde komedie van De Roze Gans Het verhaal : Na de kookboeken van Pascale Naessens te hebben gelezen, besluit Monika haar leven helemaal om te gooien. Ze start de beweging Eden, Elke Dag Natuur.

Zondag 26 maart - Antwerpen 6 Kinderen 6+

Dubbeldate

De sexy excentrieke Irène is moeder van de saaie, klassiek geklede Dorothy (ze is op z'n zachts gezegd 'hotter than her daughter').

Zondag 26 maart - Antwerpen Kinderen 7+

Hof Van Eede - Vanish Beach

26 maart 2017 | 20u15 | de Grote | .15 / .12 Een uitstapje naar Vanice Beach, California, 1942. Met opgestroopte broekspijpen, in stijve driedelige burgerpakken zitten ze op het strand.

Zondag 26 maart - Antwerpen

Eden, elke dag echte natuur

Volg Mark en Monika op hun avontuur, weg van de gecorrumpeerde maatschappij en terug naar de natuur. Een gekke komedie die u meevoert in de droom van Monika: Eden, elke dag echte natuur...

Zondag 26 maart - Antwerpen 6

Danse en Papier

' DANSE en Papier ', een interactief en spelvoorstelling over illegale migratie en mensen zonder papieren. Door theater, dans, zang en slam ; het hele landschap in papier gemaakt...

Maandag 27 maart - Laken Kinderen 9+

Futur simple | De Maan

'de toekomst is niet simpel, het land niet ver, de mens niet rechtvaardig.' Een aangrijpende reeks portretten van Congolese jongeren...

Dinsdag 28 maart - Leuven

Nasha Moskva

Na een wereldwijde ramp belanden drie overlevenden in een centrum voor geestelijke gezondheid. Ze ontdekken er het stuk van Tsjechov, Drie zusters...

Dinsdag 28 maart - Brussel

Horse. A Man, A Woman, A Desire for Adventure - Miet Warlop

Tijdens de opening van de tentoonstelling Yves Klein. Theater van de Leegte brengt Miet Warlop de performance Horse. A Man A Woman A Desire for Adventure waarin ze door de tentoonstelling galoppeert.

Dinsdag 28 maart - Brussel Gratis

Paint Explosions - Pieter Van den Bosch

Om de opening van de Yves Klein-tentoonstelling Theater van de Leegte letterlijk kracht bij te zetten, installeert Pieter Van den Bosch een performance op maat van Bozar.

Dinsdag 28 maart - Bruxelles Gratis

Circus Theatre Universal

Een nieuw droomspektakel gaat vanaf dit najaar het publiek bekoren. In een zee van licht en een oceaan van geluid, zullen de beste artiesten om uw gunst wedijveren.

Van woensdag 29 maart tot zondag 9 april - W D V Za Zo - Heusden-Zolder Kinderen 2+

Hartelijk Gecondoleerd

Hartelijk Gecondoleerd door Jack Staal wordt in 2017 geregisseerd door Tom Pernet ! U kan op zaterdag 11 en 18 maart en vrijdag 17 maart ook de voorstelling zonder het culinaire gedeelte bijwonen.

Woensdag 29 maart - Geel Kinderen 12+

Lod/inne Goris & Peter Verhelst met 'zonder Bloed'

'zonder Bloed', naar de novelle van A. Baricco, vertelt het verhaal van een meedogenloze wraakactie in oorlogstijd. Jaren later proberen de dader, toen een jonge man...

Woensdag 29 maart - Kortrijk

Webbekomedie : Toneelvoorstelling 2017

Webbekomedie speelt : Pension de hooizolder Wat is er leuker voor de stadsmensen dan deel te nemen aan de activiteiten tijdens een vakantie op een boerderij.

Woensdag 29 maart - WebbekomZoekopdracht bewarenJe kan een zoekopdracht bewaren door op de 'Bewaren' knop te klikken. Je ontvangt dan e-mails bij de gewenste frequentie met passende activiteiten.

    Categorie:
    Provincie:
    Frequentie:
    Uw e-mailadres