Voorstellingen X Theater, Cabaret... X Wallonie X20-02-2017 tot 20-03-2017 X
Geen resultaten gevonden. We hebben alle resultaten voor heel België getoond.

141 Activiteiten (1-18)

of

Theater Malpertuis / Piet Arfeuille met 'hele dagen in de bomen'

Een moeder bezoekt haar zoon in Parijs, nadat ze elkaar 5 jaar niet meer zagen. Eén dag en één nacht zal ze bij hem en zijn vriendin blijven. Ze eten, drinken, lachen en huilen samen.

Dinsdag 21 februari - Kortrijk

Horror | Jakop Ahlbom

Deze beeldende voorstelling is een hommage aan het horrorgenre: een meeslepend, spannend en visueel theaterspektakel met special effects die in het theater niet vaak te zien zijn.

Dinsdag 21 februari - Leuven

Komiek/Freak

In deze monoloog kruipt Maarten Westra Hoekzema in de huid van een comedian die alles doet voor de lach. Met Stef Lernous als regisseur zet hij een overtuigende 'komiek' neer die dag en nacht...

Dinsdag 21 februari - Brussel

Lachcarrousel - xl met Steve Tielens

Shownamiddag met sketches & liedjes en speciale gast Steve Tielens. ------------------------------------------------- Wij schenken een deel van de opbrengst aan "kom op Tegen...

Woensdag 22 februari - Arendonk Kinderen 12+

Henk Rijckaert met 'technostress'

In zijn vijfde avondvullende show kaart Henk Rijckaert de steeds groter wordende impact van techniek en elektronica aan in ons dagelijkse leven.

Woensdag 22 februari - Kortrijk

Wat ik graag zou zijn als ik niet was wat ik ben | Benjamin Verdonck en Willy Th

Na 313/Misschien wisten zij alles en Global Anatomy werken Willy Thomas en Benjamin Verdonck opnieuw samen aan een voorstelling. De titel is ontleend aan een boek van César Bruto.

Woensdag 22 februari - Leuven

Groupe Diane - Het Nieuwstedelijk

'ik moet iets doen !' De eighties zijn nog maar net begonnen en Michel Strée, een jonge kerel uit Vielsalm, heeft er genoeg van. De dingen moeten veranderen.

Woensdag 22 februari - Tongeren

Brassed Off

Theaterstuk met muziek. Door In Deugd en Vreugd Vlamertinge ism. Ons Kramikkels Met steun van de Stedelijke Cultuurraad Ieper.

Woensdag 22 februari - Ieper

Lachcarrousel - xl met Sugarfree

Showavond met sketches & liedjes en speciale gast Sugarfree. ------------------------------------------------- Wij schenken een deel van de opbrengst aan "kom op Tegen...

Woensdag 22 februari - Arendonk Kinderen 12+

Het Zuidelijk Toneel & t,arsenaal mechelen/GEN 2020 - Marieke Marieke

Honderd jaar geleden ontving Nederland een grote vluchtelingenstroom: Belgen die aan de Eerste Wereldoorlog wilden ontsnappen.

Woensdag 22 februari - Aalst video Kinderen 12+

Blind en Den Dooven

Het Rijkhovens toneelgezelschap speelt 'blind en Den Dooven'. Plaats van gebeuren: parochiaal Centrum Rijkhoven, Souwveld.

Van 18 februari tot 4 maart - D - Rijkhoven Kinderen 6+

Trage suikers - Het nieuwstedelijk

Het nieuwstedelijk organiseert dit jaar drie soirées composées waarbij ze spelers, muzikanten, zangers, wetenschappers, dichters...

Donderdag 23 februari - Leuven

Utopera | Kloppend Hert (Haider Al Timimi) & Bronks

Utopera is een poëtische voorstelling geïnspireerd op het boek De man zonder ziekte van Arnon Grunberg. Een Belgisch-Iraakse architect wordt door een Iraakse emir uitgenodigd om uit het puin van...

Donderdag 23 februari - Leuven

Lazarus speelt Idioot

Zot. Dwaas. Domoor. Mafketel. Malloot. / Kwibus. Kwiet. / Zwakzinnige. Ezel. Ei. Hansworst. Uilskuiken. Paljas. Pias. Pierewaaier. Tist. / Halve gare. Rare. De sul van dienst heet Lev Mysjkin.

Van donderdag 23 tot vrijdag 24 februari - Mechelen

In De Wolken

Koning Triton is met z'n nieuwe voorstelling helemaal in de wolken ! In hun derde productie zit het komisch duo aan het stuur van een Boeing 747 naar bestemming onbekend.

Donderdag 23 februari - Antwerpen

Hamster Axis of the One-Click Panther: CD-release Mest

CLUB | . 8 Hamster Axis of the One-Click Panther neemt haar publiek mee op een wilde reis door heen de jungle van de jazz.

Donderdag 23 februari - Antwerpen

Aspe - Het dodelijk jubileum

Het theater als feestlocatie én misdaadscène ?

Van vrijdag 24 tot zondag 26 februari - Antwerpen Kinderen 7+

Feestje bij de buren

'een kleine slachtpartij onder vrienden'....of hoe je op één avond kan af geraken van je echtgenoot, je echtgenote, je vriendin, haar vriend en....van twee buren die wat in de weg lopen...

Van vrijdag 24 februari tot zondag 5 maart - V Za Zo - EdegemZoekopdracht bewarenJe kan een zoekopdracht bewaren door op de 'Bewaren' knop te klikken. Je ontvangt dan e-mails bij de gewenste frequentie met passende activiteiten.

    Categorie:
    Provincie:
    Frequentie:
    Uw e-mailadres