Voorstellingen X Dans X Wallonie X29-03-2017 tot 29-04-2017 X
Geen resultaten gevonden. We hebben alle resultaten voor heel België getoond.

9 Activiteiten

of

Canvas

Dansstudio Arabesque presenteert u Canvas. De moderne schilderkunst zal dit jaar het thema worden van onze voorstelling. Meester werken van Picasso, Miro, Dali...

Van vrijdag 31 maart tot zaterdag 1e april - Antwerpen Kinderen 12+

'tapas & Flamenco' optreden met de dansgroep Corazon Flamenco

Geniet zaterdag 1 april om 21h30 van een wervelend Flamenco optreden met de dansgroep "Corazon Flamenco". Zij brengen voor jullie een dynamisch en afwisselend Flamenco programma: zowel Klassiek...

Zaterdag 1e april - Antwerpen Gratis

Marc Vanrunxt Prototype

De voorstelling wordt een reis in de tijd. Naar de jaren zeventig, fascinerende tijd van hedonisme en vrije seksualiteit, maar ook het begin van een mondiale crisis.

Donderdag 20 april - Roeselare Kinderen 6+

Drop Sculpture #01 - Nick Steur

Nick Steur maakt installaties en performances waarin hij natuurelementen zoals steen, zand en de zwaartekracht op een eigenzinnige en vaak poëtische manier activeert.

Zaterdag 29 april - Bruxelles

Showings - Meg Stuart/Damaged Goods

Voor de Dag van de Dans vroeg Bozar aan het Brusselse dansgezelschap Meg Stuart/Damaged Goods om een programma samen te stellen van haar filmisch werk.

Zaterdag 29 april - Brussel

Already Unmade - Andros-Zins Browne

In Already Unmade graaft choreograaf en danser Andros Zins-Browne in zijn persoonlijke choreografiegeschiedenis en presenteert die op een nieuwe manier; eerder door ze ongedaan te maken dan door ze...

Zaterdag 29 april - Brussel

Ten Dans (Workshop + Toonmoment) Seppe Baeyens/Ultima Vez

Ik beschouw mezelf als iemand die verbindingen legt tussen generaties met dans als taal. Ik denk dat daar een grote kracht in zit.

Zaterdag 29 april - Brussel

We're pretty fuckin' far from okay | Voetvolk/Lisbeth Gruwez

Onze samenleving is getekend door 'een cultuur van angst'. Angst herleidt een lichaam tot instinct. In het sluitstuk van Lisbeth Gruwez' triptiek over het extatische lichaam vormt de concrete...

Vandaag van 20u tot 21u30 - Woensdag 29 maart - Leuven

Mockumentary of a contemporary saviour | Ultima Vez/Wim Vandekeybus

In deze nieuwe creatie brengt Vandekeybus een scherpzinnig portret van een messias als fictief karakter. Hij/zij staat in een wereld die niet kon of wilde gered worden.

Van woensdag 26 tot vrijdag 28 april - LeuvenZoekopdracht bewarenJe kan een zoekopdracht bewaren door op de 'Bewaren' knop te klikken. Je ontvangt dan e-mails bij de gewenste frequentie met passende activiteiten.

    Categorie:
    Provincie:
    Frequentie:
    Uw e-mailadres