Top - Voorstellingen - Antwerpen
Voorstellingen X Provincie Antwerpen X27-03-2017 tot 02-04-2017 X

19 Activiteiten (1-18)

of

Cvo at the movies: Little Miss Sunshine

Roadmovie over een disfunctioneel Amerikaans gezin die met zijn allen in een oude, gele Vw-Bus op weg gaan naar Californie.

Vandaag van 14u tot 17u - Maandag 27 maart - Lier

Cvo at the movies: Elsa y Fred

In een appartementencomplex in Madrid komt een ingetogen man op leeftijd wonen. De man is weduwnaar sinds zeven maanden. Zijn levendige bejaarde buurvrouw maakt contact en ze worden verliefd.

Dinsdag 28 maart - Lier

Cvo at the movies: Quando sei nato non puoi più nasconderti

Sandro is een jongen van twaalf en enig kind in een familie in Brescia, een stadje in het Noorden van Italie. Tijdens een zeiltocht op de Middellandse Zee valt Sandro van de boot in het water.

Dinsdag 28 maart - Lier

Cvo at the movies: Truman

Julian en Tomas zijn al van kindsbeen af beste vrienden. Wanneer Tomas na vele jaren bij Julian aan komt kloppen, is het niet zomaar. Hij ontdekte dat het niet zo goed gaat met zijn beste vriend.

Woensdag 29 maart - Lier

De Zingende Prins

Prins Joren is zeer verdrietig. Als oudste zoon van de koning, moet hij later zijn vader opvolgen. Maar daar heeft hij helemaal geen zin in.

Van 25 maart tot 16 april - W D V Za Zo - Antwerpen Kinderen 5+

La Estupidez - Tristero

Las Vegas. Een groezelig motel vormt het decor voor een wervelwind van scènes, de ene al onnozeler dan de andere. Alle personages zijn er op zoek naar geld, liefde en betekenis.

Van donderdag 30 tot vrijdag 31 maart - Mechelen

Cvo at the movies: La fille inconnue

Op een avond na sluitingstijd van haar kabinet, hoort de jonge huisdokter Jenny dat er aangebeld wordt. Ze besluit niet open te doen.

Donderdag 30 maart - Lier

Cvo at the movies: Brooklyn

Brooklyn vertelt het meeslepende verhaal van Eilis Lacey, een jonge Ierse immigrante die rond 1950 in Brooklyn haar weg probeert te vinden.

Donderdag 30 maart - Lier

Impro Comedy Festival Fus ! e

Weent & lacht. Het improcomedy-festival Fus ! e. Het concept is een goedgevuld avondprogramma met verschillende improvisatietheatershows.

Vrijdag 31 maart - Antwerpen

Canvas

Dansstudio Arabesque presenteert u Canvas. De moderne schilderkunst zal dit jaar het thema worden van onze voorstelling. Meester werken van Picasso, Miro, Dali...

Van vrijdag 31 maart tot zaterdag 1e april - Antwerpen Kinderen 12+

Wandelzoektocht 'langs de Kaaien'

Wandelzoektocht met 20 vragen. Start Bolivarplaats en aankomst aan de nieuwe brug over de Italiêlei. De tocht loopt over de Scheldekaaien en het Eilandje.

Van zaterdag 1e april tot donderdag 31 augustus - M D W D V Za Zo - Antwerpen

'tapas & Flamenco' optreden met de dansgroep Corazon Flamenco

Geniet zaterdag 1 april om 21h30 van een wervelend Flamenco optreden met de dansgroep "Corazon Flamenco". Zij brengen voor jullie een dynamisch en afwisselend Flamenco programma: zowel Klassiek...

Zaterdag 1e april - Antwerpen Gratis

Film Reda en The Salaheddine Show

The Salaheddine Show Salaheddine komt dit keer met een korte nieuwe show. Zijn standup en anekdotes geven een unieke inkijk in de wereld van moslims en specifiek zijn eigen wereld...

Zondag 2 april - Antwerpen Kinderen 12+

Kamagurka & Herr Seele - Lachen Gieren Condors

ARENBERG // DE KLEINE // . 8 Herr Seele is de vaste gast van Kamagurka in deze reeks.

Zondag 2 april - Antwerpen

Vertelwandeling 'hellebaarden' - Op zoek naar het Spaanse goud

- Op zoek naar het Spaanse goud - Ben je klaar voor een wervelend avontuur in het Antwerpen ten tijde van de Spanjaarden ?

Zondag 2 april - Antwerpen Kinderen 6+

Lazarus - Oblomow

ARENBERG // DE GROTE // . 16 - . 10 (verschillende rangen) Duur: 20:15 - 22:45 (zonder pauze) ...volgens de Russische Minister van Onderwijs...

Zondag 2 april - Antwerpen

De schilder/behanger

Komedie van Donald Churchill Een schilder moet het appartement van een koppel opknappen. Terwijl hij daar is, belt er een vrouw aan die beweert dat ze de echtgenote van mevrouw haar minnaar is.

Van 10 maart tot 1e april - D V Za Zo - Mechelen

Cvo at the movies: Les femmes du 6e étage

Jean-Louis Joubert, een man van middelbare leeftijd, woont samen met zijn vrouw Suzanne en zijn twee zonen in een luxeappartement van het flatgebouw dat hij bezit.

Vandaag van 19u tot 22u - Maandag 27 maart - Lier