Top - Film - Antwerpen
Voorstellingen X Film X Provincie Antwerpen X28-03-2017 tot 28-04-2017 X

7 Activiteiten

of

Cvo at the movies: Elsa y Fred

In een appartementencomplex in Madrid komt een ingetogen man op leeftijd wonen. De man is weduwnaar sinds zeven maanden. Zijn levendige bejaarde buurvrouw maakt contact en ze worden verliefd.

Vandaag van 14u tot 17u - Dinsdag 28 maart - Lier

Cvo at the movies: Truman

Julian en Tomas zijn al van kindsbeen af beste vrienden. Wanneer Tomas na vele jaren bij Julian aan komt kloppen, is het niet zomaar. Hij ontdekte dat het niet zo goed gaat met zijn beste vriend.

Woensdag 29 maart - Lier

Cvo at the movies: La fille inconnue

Op een avond na sluitingstijd van haar kabinet, hoort de jonge huisdokter Jenny dat er aangebeld wordt. Ze besluit niet open te doen.

Donderdag 30 maart - Lier

Cvo at the movies: Brooklyn

Brooklyn vertelt het meeslepende verhaal van Eilis Lacey, een jonge Ierse immigrante die rond 1950 in Brooklyn haar weg probeert te vinden.

Donderdag 30 maart - Lier

Film Reda en The Salaheddine Show

The Salaheddine Show Salaheddine komt dit keer met een korte nieuwe show. Zijn standup en anekdotes geven een unieke inkijk in de wereld van moslims en specifiek zijn eigen wereld...

Zondag 2 april - Antwerpen Kinderen 12+

Kinderfilm: Reis rond de wereld

Maak samen met jouw kleuter een reis rond de wereld met deze vijf kortfi lms ! Vlieg mee door de wolken van Japan, waar een eenzaam wolkje naarstig op zoek is naar een vriendje.

Dinsdag 11 april - Balen Kinderen 4+

Cvo at the movies: Quando sei nato non puoi più nasconderti

Sandro is een jongen van twaalf en enig kind in een familie in Brescia, een stadje in het Noorden van Italie. Tijdens een zeiltocht op de Middellandse Zee valt Sandro van de boot in het water.

Vandaag van 19u tot 22u - Dinsdag 28 maart - LierZoekopdracht bewarenJe kan een zoekopdracht bewaren door op de 'Bewaren' knop te klikken. Je ontvangt dan e-mails bij de gewenste frequentie met passende activiteiten.

    Categorie:
    Provincie:
    Frequentie:
    Uw e-mailadres