Top - Voorstellingen - Limburg
Voorstellingen X Provincie Limburg X24-01-2017 tot 29-01-2017 X

8 Activiteiten

of

A History of Everything (16+) - Ontroerend Goed

Gebaseerd op het werk van Richard Dawkins over evolutietheorie, van Brian Greene over kosmologie en E. H. Gombrich's 'little history of the world' presenteren we u een geschiedenis van alles.

Vrijdag 27 januari - Tongeren

Algemene ledenvergadering Natuurpunt Beringen

Hans Van den Bossche, de voorzitter van Natuurpunt Beringen, bijt de spits af en geeft een overzicht van de realisaties in 2016 en bespreekt waar we naartoe willen in 2017.

Vrijdag 27 januari - Koersel Gratis

Het Heegrupke speelt 'het Striepke'

Ook dit jaar brengt het Heegrupke weer een blijspel op de planken. Het is al de 39ste productie die ze brengen sinds 1980. Jaarlijks brengt het Heegrupke meer dan 1.

Vrijdag 27 januari - Kuringen Kinderen 9+

Chinees Nieuwjaar - Parade Kung Fu School King Saan Juun

Zoals de traditie het voorschrijft wordt Chinees Nieuwjaar gevierd met draken- en leeuwendansen.Kung-fu school King Saan Juun eert deze tradities en gaat nog een stapje verder.

Zaterdag 28 januari - Hasselt Gratis

Van Peel overleeft > de eindejaarsconference

2016. Het beleg van Europa. Vergeet de Walen ! Horden vluchtelingen belegeren het Europese Fort. Griekenland stuurt Angela Merkel op een Trojaans paard naar Brussel.

Zaterdag 28 januari - Bilzen Kinderen 7+

Steven Mahieu - zonder filter

Stel nu eens gewoon dat er een filter is. In je hoofd. En stel dat die echt alles filtert, dus ook wat je denkt ťn wat je voelt. En stel dat je op basis daarvan leeft en handelt.

Zaterdag 28 januari - Maaseik Kinderen 12+

Het Heegrupke speelt 'het Striepke'

Ook dit jaar brengt het Heegrupke weer een blijspel op de planken. Het is al de 39ste productie die ze brengen sinds 1980. Jaarlijks brengt het Heegrupke meer dan 1.

Zaterdag 28 januari - Kuringen Kinderen 9+

Horses (8+) - Kabinet K/Hetpaleis (uitverkocht)

'horses' is een dansvoorstelling met een ontembare energie, waarin 5 jonge kinderen en 5 volwassenen elkaar ontmoeten. 'horses' gaat over groot willen zijn en over kind willen blijven...

Zondag 29 januari - Tongeren Kinderen 8+