Top - Theater, Cabaret... - Limburg
Voorstellingen X Theater, Cabaret... X Provincie Limburg X30-03-2017 tot 30-04-2017 X

16 Activiteiten

of

Receptief theater: 't Amateuke van Neerharen - joar in, joar oet

Toneel groep 't Amateurke presenteert een familiekomedie van Gerd Le Duc, "Joar in, joar oet" dit in samenwerking met cv Noorderwijk. Kaarten zijn verkrijgbaar via: cvnoorderwijk@hotmail.

Vrijdag 31 maart - Maaseik Kinderen 12+

Circus Theatre Universal

Een nieuw droomspektakel gaat vanaf dit najaar het publiek bekoren. In een zee van licht en een oceaan van geluid, zullen de beste artiesten om uw gunst wedijveren.

Vandaag van 15u tot 16u30 - Van 29 maart tot 9 april - W D V Za Zo - Heusden-Zolder Kinderen 2+

Lazarus en 't Arsenaal - Oblomow met o.a. Charlotte Vandermeersch

Lazarus maakte met succes een voorstelling over een romanpersonage dat 150 pagina's zijn bed niet uitkomt. Als je houdt van slapen in het theater, kom dan kijken ! 'Is Oblomow gewoon theater ?

Zaterdag 1e april - Maaseik Kinderen 12+

Zet6 | Ik denk

Zet6 Ik denk Elf artiesten met beperking, een danseres, twee acteurs en vier jazzmuzikanten brengen met humor het boek van Toon Tellegen tot leven, met prachtige tekeningen van Ingrid Godon. (I.s.

Zondag 2 april - Leopoldsburg Kinderen 8+

De Wijkagenten | Het leven zoals het is

De Wijkagenten Het leven zoals het is De wijkagenten uit de populaire tv-serie Het leven zoals het is trekken naar het theater, maar… dan loopt het mis ! Hilarische komedie met topcast, o.m.

Vrijdag 7 april - Leopoldsburg Kinderen 8+

Nigel Williams

Accident De Parcours Een tragikomedie over de mens als toevallige samenloop van kosmologische omstandigheden, zo luidt de baseline van Accident de Parcours...

Zaterdag 8 april - Bilzen Kinderen 12+

Herman van Veen - Uitverkocht

Herman van Veen (1945) speelt viool, zingt, schrijft, componeert, schildert en is de geestelijk vader van de wereldberoemde weeseend Alfred Jodocus Kwak.

Zaterdag 8 april - Maaseik Kinderen 12+

De Wijkagenten - Uitgezonderd Theater

De populaire tv-reeks De Buurtpolitie vormde de inspiratiebron voor de makers van bekende komedies als Komen (vr)Eten en Boer zocht vrouw.

Vrijdag 14 april - Maaseik Kinderen 12+

Onschuld - De roovers

In 'onschuld' schetst Dea Loher in negentien scènes een beklijvend beeld van een groep vertwijfelde en verstrikte mensen in een kleine kustplaats.

Woensdag 19 april - Tongeren

Bert Kruismans

In 2017 staat Bert Kruismans 20 jaar op de planken. De daarbij horende nostalgie ziet hij evenwel gecounterd door de vaststelling dat heel wat van de dingen die hij de afgelopen decennia aankaartte...

Vrijdag 21 april - Maaseik Kinderen 12+

Reset - William Boeva

Na zijn eerste succesvoorstelling 'megalomaan', ging het leven van William als één grote rollercoaster: nu en dan stevig over de kop, onverwachte bochten en hier en daar het occasionele kotsplekje.

Vrijdag 21 april - Tongeren

An Nelissen | De Gelukmonoloog

An Nelissen De Gelukmonoloog Dames en meisjes, weg met die bescheidenheid, de wereld heeft nood aan superheldinnen ! Hoe word je dat ? Dat vertelt deze topcomédienne in haar allerlaatste soloshow.

Zaterdag 22 april - Leopoldsburg Kinderen 8+

De Idioot - Lazarus

Zot. Dwaas. Domoor. Mafketel. Malloot. Kwibus. Kwiet. Zwakzinnige. Ezel. Ei. Hansworst. Uilskuiken. Paljas. Pias. Pierewaaier. Tist. Halve gare. Rare.

Vrijdag 28 april - Tongeren

Theater Antigone

Semmelweis Bruno Vanden Broecke en Jos Verbist spelen Semmelweis, een Hongaarse arts met een tragische levensloop.

Donderdag 6 april - Bilzen Kinderen 12+

Jonas Van Geel, Maggie MacNeal, Gert Verhulst & Jelle Cleymans

Jonas Van Geel, Maggie MacNeal, Gert Verhulst & Jelle Cleymans Pappie loop toch niet zo snel Talkshow-host, sixtieslegende...

Donderdag 6 april - Leopoldsburg Kinderen 8+

Theater Malpertuis

Gaz. Pleidooi van een gedoemde moeder. Topactrice Viviane De Muynck geeft gestalte aan de moeder van een gedode terrorist.

Donderdag 27 april - Bilzen Kinderen 12+Zoekopdracht bewarenJe kan een zoekopdracht bewaren door op de 'Bewaren' knop te klikken. Je ontvangt dan e-mails bij de gewenste frequentie met passende activiteiten.

    Categorie:
    Provincie:
    Frequentie:
    Uw e-mailadres