Top - Theater, Cabaret... - Limburg
Voorstellingen X Theater, Cabaret... X Provincie Limburg X19-01-2017 tot 19-02-2017 X

17 Activiteiten

of

"Nee, gisteren was het ook al laat..." - Adriaan Van den Hoof

Na het afronden van de succesvolle trilogie 'achterklap'-'doortocht'-'hoogspanning' is het nu tijd voor de terugslag. Waar het in de vorige voorstellingen vooral over een opeenstapeling van de zin en...

Vrijdag 20 januari - Tongeren

Els De Schepper | Red Mìj

Els De Schepper Red Mìj ! Boek snel ! Wie red je eerst in het leven, jezelf of de ander ?

Zaterdag 21 januari - Leopoldsburg Kinderen 8+

Pia Douwes - A Midwinter's Tale

Winter. Knetterend haardvuur, warme jassen en dikke sjaals, korte dagen en koude nachten. Te midden van sneeuw en ijs heerlijk genieten van muziek met een winters thema.

Zaterdag 21 januari - Maaseik Kinderen 12+

Toast Literair met 'haar !'

Davidsfonds Maaseik en de Bibliotheek nodigen u van harte uit op een gezellige 'literaire Toast' in de Miderbroederskerk aan de Boomgaardstraat.

Zondag 22 januari - Maaseik Gratis

A History of Everything (16+) - Ontroerend Goed

Gebaseerd op het werk van Richard Dawkins over evolutietheorie, van Brian Greene over kosmologie en E. H. Gombrich's 'little history of the world' presenteren we u een geschiedenis van alles.

Vrijdag 27 januari - Tongeren

Van Peel overleeft > de eindejaarsconference

2016. Het beleg van Europa. Vergeet de Walen ! Horden vluchtelingen belegeren het Europese Fort. Griekenland stuurt Angela Merkel op een Trojaans paard naar Brussel.

Zaterdag 28 januari - Bilzen Kinderen 7+

Steven Mahieu - zonder filter

Stel nu eens gewoon dat er een filter is. In je hoofd. En stel dat die echt alles filtert, dus ook wat je denkt én wat je voelt. En stel dat je op basis daarvan leeft en handelt.

Zaterdag 28 januari - Maaseik Kinderen 12+

Het einde is nabij - Adriaan Van Aken & Johan Petit

'het einde is nabij' is een geanimeerde lezing over melancholie aan de hand van powerpointslides, popmuziek en allerhande vertelsels.

Woensdag 1e februari - Tongeren

Erhan Demirci

Voorprogramma: lafit ait Na scholen over heel Vlaanderen stil te krijgen, vindt Erhan Demirci de tijd rijp om het grote publiek in te pakken.

Zaterdag 4 februari - Bilzen Kinderen 7+

Jeroen Leenders - wildeman

De enige zekerheid bij Jeroen Leenders is dat elk optreden verschillend is. Hij brengt alleen een barkruk en een hoofd vol hersenkronkels en verhalen mee.

Zaterdag 4 februari - Maaseik Kinderen 12+

Matinee: Trickle improvisatietheater

Trickle Improv is een belgisch theaterduo dat u geïmproviseerd theater brengt. Bij elke voorstelling laten de vaste Trickle leden (Bart van Loon...

Zondag 5 februari - Zelem

Prachtig in zijn genre - Stijn Van De Voorde

Sommige artiesten gaan ver voor de kunst. Zij gingen tè ver. Een geestige spreekbeurt over de artistieke grenzen van wonderbaarlijke mensen.

Woensdag 8 februari - Tongeren

Jan De Wilde

Jan De Wilde is een kleinkunsticoon. Hij werd het na zijn eerste tv-optreden in 1965 en hij is het ook nog in 2015. Vijftig jaar muziekgeschiedenis in één leven.

Vrijdag 10 februari - Maaseik Kinderen 12+

Henk Rijckaert - technostress

Toen de oermens het vuur ontdekte en zo een grote sprong voor de mensheid maakte, ontstond er een nieuwe angst. Telkens wanneer de holbewoner zijn grot verliet...

Zaterdag 11 februari - Maaseik Kinderen 12+

De drie wijzen - bijna uitverkocht

Zoals de reünie van The Beatles. John, Paul, George en Ringo. Hier is hij dan: de reünie van Jacques, Walter, Gerty en Kurt.

Vrijdag 17 februari - Maaseik Kinderen 12+

Els De Schepper

Red mij ! De Schepper is terug ! En hoe ! Na een jaar cabaretstilte brengt ze nu niks dan de waarheid. Ontdaan van alle franjes.

Vrijdag 17 februari - Bilzen Kinderen 12+

T,arsenaal mechelen

Het kraken van de maan Soms heeft de liefde een breekijzer nodig. Soms gaat de liefde vanzelf. Drie vrouwen. Een jonge vrouw neemt afscheid van haar vriend en spuwt een laatste keer haar gal.

Donderdag 9 februari - Bilzen Kinderen 7+Zoekopdracht bewarenJe kan een zoekopdracht bewaren door op de 'Bewaren' knop te klikken. Je ontvangt dan e-mails bij de gewenste frequentie met passende activiteiten.

    Categorie:
    Provincie:
    Frequentie:
    Uw e-mailadres