Voorstellingen X Voor Kinderen X Provincie Limburg X20-01-2017 tot 20-02-2017 X

7 Activiteiten

of

Beeldsmederij de Maan

Uilskuiken en takkeling Een geestige en ontroerende ballade over groot worden en de tonnen liefde die daarvoor nodig zijn voor iedereen vanaf 5 jaar en ouder(s) Uilskuiken en Takkeling zijn...

Zondag 22 januari - van 5 tot 7 jaar - Bilzen Kinderen 5+

Jaak en de bonenstaak - Uitgezonderd Theater

Jaak woont met zijn moeder in een klein vervallen huisje. Hij heeft maar één vriendje: zijn koe. Hij droomt ervan om samen met zijn koe de grootste avonturen te beleven.

Zondag 22 januari - van 5 tot 12 jaar - Maaseik Kinderen 5+

Horses (8+) - Kabinet K/Hetpaleis (uitverkocht)

'horses' is een dansvoorstelling met een ontembare energie, waarin 5 jonge kinderen en 5 volwassenen elkaar ontmoeten. 'horses' gaat over groot willen zijn en over kind willen blijven...

Zondag 29 januari - van 8 tot 10 jaar - Tongeren Kinderen 8+

Nellie en Cezar

Nellie en Cezar zijn jarig. En dat moet natuurlijk gevierd worden. Ze hebben naast taart, slingers, cadeaus en spelletjes bijna alle ingrediënten voor een spetterend feest.

Zondag 5 februari - van 2 tot 12 jaar - Maaseik Kinderen 2+

Eitje (3+) - Maas theater en dans

Een bloedstollend saaie actievoorstelling Stel je voor: een actiefilm, maar dan in het echt. Met één van de saaiste actiefiguren ooooit. Een eitje waar niemand aan mag komen, we herhalen, niemand.

Zondag 12 februari - van 3 tot 5 jaar - Tongeren Kinderen 3+

Slumberland (6+) - Zonzo Compagnie

'slumberland' is een adembenemende filmisch-muzikale tocht naar de wereld van de nacht. Het moment dat alles kantelt en de droom het wint van de realiteit.

Zondag 19 februari - van 6 tot 10 jaar - Tongeren Kinderen 6+

Ida van Dril - Joris en de draak

Er was eens een rijk en blij volk met een machtige koning. Een draak maakte een einde aan al dat geluk. Zolang hij schapen kreeg, vrat de draak de mensen niet.

Zondag 19 februari - van 3 tot 12 jaar - Maaseik Kinderen 3+Zoekopdracht bewarenJe kan een zoekopdracht bewaren door op de 'Bewaren' knop te klikken. Je ontvangt dan e-mails bij de gewenste frequentie met passende activiteiten.

    Categorie:
    Provincie:
    Frequentie:
    Uw e-mailadres