Top - Film - Limburg
Voorstellingen X Film X Provincie Limburg X24-02-2017 tot 24-03-2017 X

14 Activiteiten

of

Classic Sunday: Bird

Een Filmklassieker terug zien op groot scherm en in vol geluidsornaat: Dat is Classic Sunday, deze keer met de Jazzklassieker "Bird" uit 1988.

Zondag 26 februari - Maaseik Kinderen 12+

24 Wochen (film)

Astrid succesvol als cabaretière, dolgelukkig met haar vriend annex manager Markus en dochtertje Nele verwacht een tweede kind.

Dinsdag 28 februari - Tongeren

Seniorencinema: Room

De vijfjarige Jack wordt liefhebbend opgevoed door zijn 'ma'. Net als elke goede moeder probeert Ma haar zoon op een normale manier, veilig groot te brengen.

Dinsdag 28 februari - Maaseik Kinderen 12+

Kinderfilm in de krokusvakantie: Huisdiergeheimen

Huisdiergeheimen woensdag 1 maart om 14:00 uur Huisdiergeheimen is de recentste kaskraker van de makers van Verschrikkelijke Ikke en de Minions en beantwoordt eindelijk de vraag: 'Wat doet...

Woensdag 1e maart - Wellen Kinderen

Zebracinema: Hell or High Water

Na dertien jaar celstraf keert Tanner (Ben Foster) terug naar zijn familielandgoed waar zijn broer Toby (Chris Pine) en neefjes wonen.

Woensdag 1e maart - Maaseik Kinderen 12+

Life Animated (DocuDonderDag)

Life, Animated vertelt het verhaal van hoe The New York Times-journalist Ron Suskind het licht zag uitgaan bij zijn zoon Owen, toen die drie jaar oud was.

Donderdag 2 maart - Maaseik Kinderen 12+

Film 'the invisible City/Kakuma' met nabespreking

Is het mogelijk om een thuis op te bouwen op een plaats die 'nergens' heet ? Regisseur Lieven Corthouts woonde meer dan vier jaar in het Afrikaanse vluchtelingenkamp Kakuma.

Dinsdag 7 maart - Overpelt

Paterson (film)

Schrijver-regisseur Jim Jarmusch - van Stranger Than Paradise, Ghost Dog en Broken Flowers - verkende al eerder existentiële thema's in zijn films, maar zelden met zoveel zuinigheid als in Paterson...

Dinsdag 7 maart - Tongeren

Paterson

Paterson is een buschauffeur in de gelijknamige stad Paterson, New Jersey. Paterson hanteert een eenvoudige routine: hij rijdt zijn dagelijkse route...

Woensdag 8 maart - Maaseik Kinderen 12+

Cosmodrome, in het middelpunt van de actie

De full dome zaal van de Cosmodrome is een high-tech 360° projectiesysteem. Hier beleef je een ongelooflijk ruimteavontuur. Maak kennis met de bijzondere evolutie van onze planeet.

Van 8 februari 2017 tot 28 maart 2018 - W Zo - Genk Kinderen 4+

Home (film)

Spilfiguur is Kevin, een 17-jarige blonde knul die een tijd in een jeugdgevangenis heeft gezeten, met een leercontract gaat werken in de zaak van zijn tante...

Dinsdag 14 maart - Tongeren

Zebracinema: Home

Kevin, een 17-jarige blonde knul die een tijd in een jeugdgevangenis heeft gezeten, gaat met een leercontract werken in de zaak van zijn tante...

Woensdag 15 maart - Maaseik Kinderen 12+

Zebracinema: Lalaland

Het verhaal volgt Sebastian en Mia, die nader tot elkaar komen doordat ze een gemeenschappelijk verlangen hebben om datgene te doen waar ze van houden.

Zondag 19 maart - Maaseik Kinderen 12+

Princess (film)

Tali Shalom-Ezer's filmdebuut Princess vertelt het verhaal van Adar, een twaalfjarig meisje dat opgroeit in een grenzeloze wereld waarin ze haar eigen wetten stelt...

Dinsdag 21 maart - TongerenZoekopdracht bewarenJe kan een zoekopdracht bewaren door op de 'Bewaren' knop te klikken. Je ontvangt dan e-mails bij de gewenste frequentie met passende activiteiten.

    Categorie:
    Provincie:
    Frequentie:
    Uw e-mailadres