Workshops X Relaxatie, Yoga, Tai Chi, Qi Gong.... X 21-01-2017 tot 21-03-2017 X
leeftijd van de deelnemer :

184 Activiteiten (1-18)

of

Mo. Re. Si. - Maandelijkse groeps Meditatie

'me Time" eén keer per maand de tijd nemen voor jezelf om innerlijk tot rust te komen. Gun jezelf dit moment om terug te komen in je eigen kracht.

Zaterdag 21 januari - Vanaf 18 jaar - Elewijt

Qi Gong energie weekend

Qi Gongs is: Een prettige manier van bewegen Het heeft een positief effect op je lichaam en geest Het helpt je in contact te treden met jezelf en je energie Het leert je omgaan...

Zaterdag 21 januari - van 18 tot 65 jaar - Lommel Voordeel Wattedoen.be

Qi Gong energie weekend

Qi Gongs is: Een prettige manier van bewegen Het heeft een positief effect op je lichaam en geest Het helpt je in contact te treden met jezelf en je energie Het leert je omgaan...

Zondag 22 januari - van 18 tot 65 jaar - Lommel Voordeel Wattedoen.be

Tai Chi gratis proefles

In de maand januari 2017 organiseert Tai Chi-school De Zachte Kracht op verschillende plaatsen in Vlaanderen gratis kennismakingslessen Tai Chi.

Van maandag 23 tot maandag 30 januari - M - Vanaf 12 jaar - Diksmuide GratisKinderen 12+

Lu Jong Gavere - Beginners en Gevorderden

Lu Jong bestaat uit een reeks zeer oude Tibetaanse lichaamsoefeningen die al meer dan 5000 jaar hun helend effect op lichaam, geest en emoties bewijzen.

Van maandag 23 januari tot maandag 20 maart - M - Vanaf 12 jaar - Gavere Kinderen 12+

Qi Gong

Maak kennis met Qigong en voel de energie doorheen je lichaam. Qigong helpt emotionele en fysieke stress ontlasten, en balans te ontwikkelen in jezelf en je omgeving.

Van 19 januari tot 22 juni - D - Vanaf 16 jaar - Lovendegem

Tai chi lessen voor beginners

Tai chi is een ontspannende vorm van lichaamsbeweging uit China. Het zijn trage vloeiende bewegingen die lichaam en geest ontspannen. Tai chi is de weg naar innerlijke rust.

Van maandag 23 januari tot maandag 26 juni - M - Vanaf 18 jaar - Waregem

Energetisch bewegen met Qi Gong en vrije creatieve expressieve bewegingen

Qi Gong is een bewegingsleer...

Dinsdag 24 januari - Vanaf 30 jaar - Tessenderlo

Qi Gong en vrij creatief bewegen

Qi Gong Is een energetische bewegingsleer en zijn rustige bewegingsoefeningen die lichaam en geest harmoniseren en activeren het zelfhelend proces van je lichaam.

Dinsdag 24 januari - Vanaf 30 jaar - Rotselaar

Lu Jong - Tibetan Healing Yoga Intro + nieuwe reeks

Op een zachte manier wordt gewerkt met de wervelkolom, het verbeteren van de fysieke conditie en het ontspannen van de geest.

Van 18 januari tot 29 maart - W - van 18 tot 65 jaar - Gent video Voordeel Wattedoen.be

Pilates in Turnhout

Pilates Lichaamsstabilisatie en spierversteviging Via ademhaling en vloeiende bewegingen Een weldaad voor lichaam en geest Proefmoment: woensdag 18/01 van 13u00 tot...

Van 18 januari tot 29 maart - W - Vanaf 20 jaar - Turnhout

Relaxatieavond - Start to relax

We willen graag tijd maken voor relaxatie, ademhaling, inzichten delen, klanken, onze stem laten horen, technieken om meer tot rust te komen, yoga houdingen...

Woensdag 25 januari - Vanaf 16 jaar - Haaltert

Meditatieavond

De meditatie-avonden zijn afzonderlijk te volgen, en staan open voor iedereen, zowel voor mensen die al vertrouwd zijn met meditatie als mensen die dit nog nooit hebben gedaan.

Woensdag 25 januari - Vanaf 16 jaar - Sint-Niklaas

10 lessen tai chi voor beginners

Tai chi is een ontspannende vorm van lichaamsbeweging uit China. Het zijn trage vloeiende bewegingen die lichaam en geest ontspannen. Tai chi is de weg naar innerlijke rust.

Van 17 januari tot 28 maart - D - Vanaf 18 jaar - Ename

Een uurtje stress afschudden

Wil je ontspannen door bewust te bewegen ? Veel mensen komen makkelijker tot rust als ze eerst lichaam en hoofd iets te doen geven. Dat is wat we tijdens deze minireeks uitproberen.

Van 16 tot 30 januari - M - Vanaf 18 jaar - Ganshoren Gratis

Tao Yoga

Laat met de zachte bewegingen van Tao yoga de stress uit je lichaam sijpelen, en ervaar terug het gevoel van natuurlijke beweging en rust in je hoofd.

Van 16 januari tot 29 mei - M - Vanaf 16 jaar - Lovendegem

Knuffelturnen: lesje proberen voor 15 euro ?

Een speelse mix tussen kinderyoga en Sherborne Bewegingspedagogiek voor ouder + kindje tussen 2 en max 5 jaar. Door middel van Sherborne bewegingsspelletjes worden het zelfvertrouwen en de...

Van zaterdag 28 januari tot zaterdag 6 mei - Za - van 2 tot 5 jaar - Borgerhout Kinderen 2+

Start to Vinyasa Yoga Workshop

Zondag 29 jan 2017, 10u - 12u: Start to Vinyasa, €25, met Karen Vanlangendonck Wil jij graag kennis maken met Vinyasa Yoga...

Zondag 29 januari - Vanaf 12 jaar - Onze-Lieve-Vrouw-Waver Kinderen 12+Zoekopdracht bewarenJe kan een zoekopdracht bewaren door op de 'Bewaren' knop te klikken. Je ontvangt dan e-mails bij de gewenste frequentie met passende activiteiten.

    Categorie:
    Provincie:
    Frequentie:
    Uw e-mailadres