Workshops X Sportieve Stage X 22-01-2017 tot 22-03-2017 X
leeftijd van de deelnemer :

13 Activiteiten

of

Workshop Lijnen splitsen

Zaterdag 4 februari kan je deelnemen aan een workshop lijnen splitsen. Tijdens deze workshop ga je zelf aan de slag om je 3 strengs gevlochten lijnen goed af te werken.

Zaterdag 4 februari - Vanaf 16 jaar - Ophoven

Golf iets voor u ? Natuurlijk

Het Golf stappenplan is een all-in programma dat wordt gegeven in sociale groepslessen onder leiding van een erkende Pga professional.

Van zondag 5 maart tot zondag 23 april - Zo - Elk type publiek - Mol

Cursus popcorn

In drie reeksen van 7 lessen wordt een popcorn programma aangeleerd. Vooraf inschrijven is niet noodzakelijk. Je mag de eerste les meedoen zonder inschrijfverplichting.

Van 9 september 2016 tot 24 maart 2017 - V - Vanaf 16 jaar - Eksel

Frisbee Golf

Frisbee Golf is een individuele sport vergelijkbaar met het gewone golf en wordt gespeeld in een park. Het is de bedoeling om met je schijf in zo min mogelijk worpen een bepaald doel te bereiken.

Van 7 mei 2012 tot 20 april 2018 - M D W D V Za Zo - Vanaf 16 jaar - Meerle

Actief Zeilen, Interactief Zeilen, zeilen in teambuilding, Offshore Powerboating

Hierbij zullen wij uw team met elkaar laten samenwerken en coördineren om de zeiljachten te besturen en deze naar het goede doel te varen.

M D W D V Za Zo - Vanaf 6 jaar - Nieuwpoort Voordeel Wattedoen.beKinderen 6+

TrackTime : Meerijden met Race Auto.

De ultieme kick ! Stap in en hou je vast ! Meerijden met een ervaren coureur in een raceauto is misschien wel de spectaculairste manier om kennis te maken met circuit rijden.

M D W D V Za Zo - Vanaf 16 jaar - Heusden-Zolder 4

Recreatievolleybal op vrijdagavond

Elke vrijdagavond een partijtje recreatievolleybal. Een beetje volleyervaring vereist, maar inzet en plezier primeert boven techniek.

V - Vanaf 18 jaar - Heverlee

Turnlessen - onderhoud

Gevarieerde turnlessen (zonder apparaten): -stretching, werken aan een betere lichaamshouding en meer soepelheid -conditiegym...

M D W D - Vanaf 16 jaar - Saint-Gilles

Conditietraining en Bbb

Is een half uur conditie training en een half uur oefeningen op de grond voor de buik en billen. Dit alles op muziek.Matje en handdoek meebrengen.

W - van 12 tot 65 jaar - Peer Kinderen 12+

Workshop ultralight dropshot vissen op baars

Vang jij met grote regelmaat meer dan 50 baarzen in 1 sessie ? Wil jij er eens op uit trekken onder begeleiding om je te verdiepen in het ultraligth dropshotten op baars dan kan dat.

M D W D V Za Zo - Vanaf 12 jaar - Dessel Kinderen 12+

Initiatiesessie Schieten

Ter promotie van de Olympische Schietsport geven we initiatiesessies schieten in onze club. Eenmaal per jaar is het wettelijk toegestaan om met een officiële dagpas (verkrijgbaar in onze club) kennis...

Za - Vanaf 18 jaar - Sint-Niklaas Voordeel Wattedoen.be

Parkour', 'freerunning

De basics van 'parkour', 'freerunning'..., aangeleerd door echte 'traceurs', proffesioneel begeleid en in een veilige en beveiligde omgeving,.. .

M D W D V Za Zo - van 6 tot 65 jaar - Heverlee Kinderen 6+

Verlof op een zeilboot

Is zeilen je hobby ? Dan is dit een buitenkans. Spreekt een tochtje tussen Alicante en Ibiza je aan ? Wil je de Costa Blanca per zeilboot verkennen ? Kies zelf het tijdstip.

M D W D V Za Zo - Vanaf 15 jaar - KinrooiZoekopdracht bewarenJe kan een zoekopdracht bewaren door op de 'Bewaren' knop te klikken. Je ontvangt dan e-mails bij de gewenste frequentie met passende activiteiten.

    Categorie:
    Provincie:
    Frequentie:
    Uw e-mailadres