Workshops X Sportieve Stage X 24-02-2017 tot 24-04-2017 X
leeftijd van de deelnemer :

16 Activiteiten

of

Klimmen met The Vertical Club

Welkom in de kleurrijkste klimclub van het land ! 's Winters in de zaal, en 's zomers op rotsen. Of wat dacht je van slacklinen, een rappel of een tyrolienne ?

Van zaterdag 25 februari tot zaterdag 1e juli - Za - Vanaf 14 jaar - Sint-Gillis Gratis

Golf iets voor u ? Natuurlijk

Het Golf stappenplan is een all-in programma dat wordt gegeven in sociale groepslessen onder leiding van een erkende Pga professional.

Van zondag 5 maart tot zondag 23 april - Zo - Elk type publiek - Mol

Motorboot varen - Praktijk Stuurbrevet

Praktijk voor het Algemeen Stuurbrevet of goed en veilig leren varen met en motorboot. Voor iedereen die de verplichte praktijkuren voor het behalen van het Stuurbrevet wil volgen of voor diegenen...

Van woensdag 15 maart tot donderdag 30 november - M D W D V Za Zo - Vanaf 17 jaar - Nieuwpoort

Zeezeilen: opleidingen praktijk voor elk niveau, van initiatie tot Yachtschipper

De Vlaamse Vaarschool is een fusie tussen de 'vlaamse Zeezeilschool' en de 'vlaamse Motorvaartschool': Altijd een belevenis .

Van vrijdag 17 maart tot donderdag 30 november - M D W D V Za Zo - Vanaf 17 jaar - Nieuwpoort

Gezond en blessurevrij joggen : Natural Running

Binnenkort start ik samen met Natural Running Specialist, John Rooms, een begeleidingsproject rond gezond en blessurevrij joggen.

Van zaterdag 18 maart tot zaterdag 6 mei - Za - van 18 tot 65 jaar - Genk

Badminton Proeflidmaatschap

Badminton Hermes Smash doet weer aan actieve ledenwerving en dit zowel voor de volwassenen als voor de jeugdafdeling. Voor beide groepen is er een kortstondige actie met een proeflidmaatschap.

Van 1e februari tot 12 april - W Za - Vanaf 8 jaar - Eeklo Kinderen 8+

Cursus popcorn

In drie reeksen van 7 lessen wordt een popcorn programma aangeleerd. Vooraf inschrijven is niet noodzakelijk. Je mag de eerste les meedoen zonder inschrijfverplichting.

Van 9 september 2016 tot 24 maart 2017 - V - Vanaf 16 jaar - Eksel

Frisbee Golf

Frisbee Golf is een individuele sport vergelijkbaar met het gewone golf en wordt gespeeld in een park. Het is de bedoeling om met je schijf in zo min mogelijk worpen een bepaald doel te bereiken.

Van 7 mei 2012 tot 20 april 2018 - M D W D V Za Zo - Vanaf 16 jaar - Meerle

Actief Zeilen, Interactief Zeilen, zeilen in teambuilding, Offshore Powerboating

Hierbij zullen wij uw team met elkaar laten samenwerken en coördineren om de zeiljachten te besturen en deze naar het goede doel te varen.

M D W D V Za Zo - Vanaf 6 jaar - Nieuwpoort Voordeel Wattedoen.beKinderen 6+

TrackTime : Meerijden met Race Auto.

De ultieme kick ! Stap in en hou je vast ! Meerijden met een ervaren coureur in een raceauto is misschien wel de spectaculairste manier om kennis te maken met circuit rijden.

M D W D V Za Zo - Vanaf 16 jaar - Heusden-Zolder 4

Recreatievolleybal op vrijdagavond

Elke vrijdagavond een partijtje recreatievolleybal. Een beetje volleyervaring vereist, maar inzet en plezier primeert boven techniek.

V - Vanaf 18 jaar - Heverlee

Turnlessen - onderhoud

Gevarieerde turnlessen (zonder apparaten): -stretching, werken aan een betere lichaamshouding en meer soepelheid -conditiegym...

M D W D - Vanaf 16 jaar - Saint-Gilles

Conditietraining en Bbb

Is een half uur conditie training en een half uur oefeningen op de grond voor de buik en billen. Dit alles op muziek.Matje en handdoek meebrengen.

W - van 12 tot 65 jaar - Peer Kinderen 12+

Initiatiesessie Schieten

Ter promotie van de Olympische Schietsport geven we initiatiesessies schieten in onze club. Eenmaal per jaar is het wettelijk toegestaan om met een officiële dagpas (verkrijgbaar in onze club) kennis...

Za - Vanaf 18 jaar - Sint-Niklaas Voordeel Wattedoen.be

Parkour', 'freerunning

De basics van 'parkour', 'freerunning'..., aangeleerd door echte 'traceurs', proffesioneel begeleid en in een veilige en beveiligde omgeving,.. .

M D W D V Za Zo - van 6 tot 65 jaar - Heverlee Kinderen 6+

Verlof op een zeilboot

Is zeilen je hobby ? Dan is dit een buitenkans. Spreekt een tochtje tussen Alicante en Ibiza je aan ? Wil je de Costa Blanca per zeilboot verkennen ? Kies zelf het tijdstip.

M D W D V Za Zo - Vanaf 15 jaar - KinrooiZoekopdracht bewarenJe kan een zoekopdracht bewaren door op de 'Bewaren' knop te klikken. Je ontvangt dan e-mails bij de gewenste frequentie met passende activiteiten.

    Categorie:
    Provincie:
    Frequentie:
    Uw e-mailadres