Workshops X Paardrijden X 25-02-2017 tot 25-04-2017 X
leeftijd van de deelnemer :

9 Activiteiten

of

Ponykamp in woluwe

Ponykamp voor kinderen van 3 jaar tot 12 jaar. Aktiviteiten: leren omgaan met de pony's, borstelen en verzorgen, basistechnieken paardrijden,opzadelen en tuigkennis, grote boswandelingen,...

Van maandag 27 februari tot vrijdag 3 maart - van 3 tot 12 jaar - Sint-Lambrechts-Woluwe Kinderen 3+

Ponykamp

2 rijlessen per dag met paarden en ponies Binnen et buitenactiviteiten in groene omgeving 10" ver van Brussel Theorielessen , lessen worden in twee talen gegeven.

Van maandag 27 februari tot vrijdag 3 maart - van 6 tot 15 jaar - Zellik Kinderen 6+

Ponylessen voor kinderen in Woluwe

Rijlessen voor jonge kinderen van 3 jaar tot 12 jaar op lieve pony's op zaterdag en zondag namiddag van 13u30 tot 16u We leren omgaan met de pony, de veiligheidsregels, hoe de pony verzorgen...

Van 21 januari tot 26 februari - Za Zo - van 3 tot 12 jaar - Sint-Lambrechts-Woluwe Kinderen 3+

Paarden liegen niet - assertiviteitstraining met het paard als co - coach

Assertiviteitstraining met het paard als co - coach. Datum : zondag é april in Kortessem. Na onze ( volgeboekte) dag op 9/10/2016 herhalen we deze geweldige workshop) Boost je zelfvertrouwen...

Zondag 2 april - Vanaf 18 jaar - Vliermaalroot Voordeel Wattedoen.be

Paardrijden

Lessen voor beginnende en halfgevorderde ruitertjes. Op woensdag-en zaterdagnamiddag Bel voor een afspraak of kom eens langs.

W Za - van 5 tot 14 jaar - Gooik Kinderen 5+

Ontdekking van het boomslepen met een trekpaard in de Ardennen

Kom even langs om met onze trekpaard het boomslepen te ontdekken. Gedurende de dag kunt U leren hoe het werkt om de bomen vanuit het bos te slepen...

M D W D V Za Zo - Vanaf 18 jaar - Florenville

Veilig omgaan met paarden

Wij leren je kinderen op een verantwoorde, veilige en vooral paardvriendelijke manier omgaan met diverse paarden: - van de weide halen - vastmaken - poetsen - mee wandelen - voederen -. ..

M D W D V Za Zo - van 2 tot 18 jaar - Deurle Kinderen 2+

Pony gewenning

Kennismaken met het pony rijden en verzorgen. Kinderen op een veilige manier, samen met een begeleider de eerste stappen van het paardrijden aanleren.

Zo - van 4 tot 10 jaar - Moorsele Kinderen 4+

Paardenstage in manege Bruneel

Kijk iji ook al uit naar de vakantie, maar weet je nog niet wat te doen? Op manege Bruneel organiseren wij tendens de schoolvakanties stages voor beginnende en gevorderde ruiters.

M D W D V - Vanaf 6 jaar - Kampenhout Kinderen 6+Zoekopdracht bewarenJe kan een zoekopdracht bewaren door op de 'Bewaren' knop te klikken. Je ontvangt dan e-mails bij de gewenste frequentie met passende activiteiten.

    Categorie:
    Provincie:
    Frequentie:
    Uw e-mailadres