Workshops X Paardrijden X 21-01-2017 tot 21-03-2017 X
leeftijd van de deelnemer :

6 Activiteiten

of

Ponylessen voor kinderen in Woluwe

Rijlessen voor jonge kinderen van 3 jaar tot 12 jaar op lieve pony's op zaterdag en zondag namiddag van 13u30 tot 16u We leren omgaan met de pony, de veiligheidsregels, hoe de pony verzorgen...

Van zaterdag 21 januari tot zondag 26 februari - Za Zo - van 3 tot 12 jaar - Sint-Lambrechts-Woluwe Kinderen 3+

Paardrijden

Lessen voor beginnende en halfgevorderde ruitertjes. Op woensdag-en zaterdagnamiddag Bel voor een afspraak of kom eens langs.

W Za - van 5 tot 14 jaar - Gooik Kinderen 5+

Ontdekking van het boomslepen met een trekpaard in de Ardennen

Kom even langs om met onze trekpaard het boomslepen te ontdekken. Gedurende de dag kunt U leren hoe het werkt om de bomen vanuit het bos te slepen...

M D W D V Za Zo - Vanaf 18 jaar - Florenville

Veilig omgaan met paarden

Wij leren je kinderen op een verantwoorde, veilige en vooral paardvriendelijke manier omgaan met diverse paarden: - van de weide halen - vastmaken - poetsen - mee wandelen - voederen -. ..

M D W D V Za Zo - van 2 tot 18 jaar - Deurle Kinderen 2+

Pony gewenning

Kennismaken met het pony rijden en verzorgen. Kinderen op een veilige manier, samen met een begeleider de eerste stappen van het paardrijden aanleren.

Zo - van 4 tot 10 jaar - Moorsele Kinderen 4+

Paardenstage in manege Bruneel

Kijk iji ook al uit naar de vakantie, maar weet je nog niet wat te doen? Op manege Bruneel organiseren wij tendens de schoolvakanties stages voor beginnende en gevorderde ruiters.

M D W D V - Vanaf 6 jaar - Kampenhout Kinderen 6+Zoekopdracht bewarenJe kan een zoekopdracht bewaren door op de 'Bewaren' knop te klikken. Je ontvangt dan e-mails bij de gewenste frequentie met passende activiteiten.

    Categorie:
    Provincie:
    Frequentie:
    Uw e-mailadres