Workshops X Fitness X 20-01-2017 tot 20-03-2017 X
leeftijd van de deelnemer :

8 Activiteiten

of

Opendeur Sportoase

Dit weekend opent Sportoase zijn deuren voor iedereen. Je mag tijdens de opendeurdagen onze demolessen uitproberen en onze fitness komen bezoeken.

Van zaterdag 21 tot zondag 22 januari - Elk type publiek - Brasschaat

Kom elke week sporten op onze Fitclub en werk op je eigen tempo aan je conditie

Een Fitclubtraining zijn conditionele en spierversterkende oefeningen. Iedereen, ongeacht leeftijd of niveau, kan deelnemen en zijn algemene fitheid verbeteren. We sporten in groep binnen of buiten.

Van 7 november 2016 tot 25 december 2017 - M - Vanaf 18 jaar - Zerkegem

Cardio Kickboks Workout

Onze cardio lessen worden gegeven door 2 studenten kinesitherapie die gemotiveerd zijn om samen met jou aan je conditie te werken, je spieren te versterken en je lichaam in vorm te brengen.

Van 20 september 2016 tot 29 juli 2017 - D Za - Vanaf 14 jaar - Zemst

Pilates Revolution

Wij geven les op meerdere plaatsen in Brussel. Oefeningen op de mat met Pilates tools zoals flex band, bal, kleine gewichtjes enz.

M D W Za Zo - van 15 tot 65 jaar - Brussel

Aquafitness lessen met musiek

Aquagym lessen gegeven door een professionele lichamelijke opvoeding Idéale om aan je conditie en vorm te werken, om van het cardiovasculair systeem...

D D - van 16 tot 65 jaar - Etterbeek

Pilates lessenreeks

Pilates is Een Body-Mind en Spirit Bewegingsmethode de bewegingsvorm werd door Joseph Pilates begin vorige eeuw ontwikkeld om het lichaam sterker te maken en het in balans en vorm te brengen.

D - van 16 tot 65 jaar - Alken

Nutricion-fitclub

Neem je gezondheid terug in de hand. Leer welke voedingstoffen je lichaam nodig hebben om goed te functioneren. En sport op eigen tempo. We laten alle spieren even werken.

D - Vanaf 18 jaar - Lokeren Gratis

Pilates Intermediate/advanced

Ademhalingstechnieken & "dish shape" Functioneel stretchen Volledige fysieke voorbereiding - Pilates matwork Verklaring van de sequenties Opgewektheid

M - Vanaf 17 jaar - UkkelZoekopdracht bewarenJe kan een zoekopdracht bewaren door op de 'Bewaren' knop te klikken. Je ontvangt dan e-mails bij de gewenste frequentie met passende activiteiten.

    Categorie:
    Provincie:
    Frequentie:
    Uw e-mailadres