Workshops X Fitness X 27-03-2017 tot 27-05-2017 X
leeftijd van de deelnemer :

7 Activiteiten

of

Kom elke week sporten op onze Fitclub en werk op je eigen tempo aan je conditie

Een Fitclubtraining zijn conditionele en spierversterkende oefeningen. Iedereen, ongeacht leeftijd of niveau, kan deelnemen en zijn algemene fitheid verbeteren. We sporten in groep binnen of buiten.

Van 7 november 2016 tot 25 december 2017 - M - Vanaf 18 jaar - Zerkegem

Cardio Kickboks Workout

Onze cardio lessen worden gegeven door 2 studenten kinesitherapie die gemotiveerd zijn om samen met jou aan je conditie te werken, je spieren te versterken en je lichaam in vorm te brengen.

Van 20 september 2016 tot 29 juli 2017 - D Za - Vanaf 14 jaar - Zemst

Pilates Revolution

Wij geven les op meerdere plaatsen in Brussel. Oefeningen op de mat met Pilates tools zoals flex band, bal, kleine gewichtjes enz.

M D W Za Zo - van 15 tot 65 jaar - Brussel

Pilates lessenreeks

Pilates is Een Body-Mind en Spirit Bewegingsmethode de bewegingsvorm werd door Joseph Pilates begin vorige eeuw ontwikkeld om het lichaam sterker te maken en het in balans en vorm te brengen.

D - van 16 tot 65 jaar - Alken

Nutricion-fitclub

Neem je gezondheid terug in de hand. Leer welke voedingstoffen je lichaam nodig hebben om goed te functioneren. En sport op eigen tempo. We laten alle spieren even werken.

D - Vanaf 18 jaar - Lokeren Gratis

Pilates Intermediate/advanced

Ademhalingstechnieken & "dish shape" Functioneel stretchen Volledige fysieke voorbereiding - Pilates matwork Verklaring van de sequenties Opgewektheid

M - Vanaf 17 jaar - Ukkel

Soepel en fit door afrkaanse dansbewegingen

Deze cursus richt zich tot ieder die op een aangename manier soepel en fit wil worden. Met de zachte afrikaanse dansbewegingen zijn we heel de tijd in beweging.

D - Vanaf 13 jaar - Kessel-LoZoekopdracht bewarenJe kan een zoekopdracht bewaren door op de 'Bewaren' knop te klikken. Je ontvangt dan e-mails bij de gewenste frequentie met passende activiteiten.

    Categorie:
    Provincie:
    Frequentie:
    Uw e-mailadres