Workshops X Wijncursussen X 27-03-2017 tot 27-05-2017 X
leeftijd van de deelnemer :

7 Activiteiten

of

The brewing challenge - Brew your own beer !

Neem deel aan onze 'brewing Challenge' en beleef het brouwavontuur! Tijdens deze activiteit verdelen we iedereen in groepen van maximum tien personen.

Van 22 maart 2017 tot 31 maart 2020 - M D W D V Za Zo - Vanaf 18 jaar - Brussel

Degustatie Duitse Wijnen

Martin en Hilde behaalden hun diploma Sommelier en starten in juni 2016 met hun wijnhandel 'terwaar'. we willen ons specialiseren in wijnen die hun herkomst en druivenras prijsgeven.

Zondag 2 april - Vanaf 18 jaar - Hasselt

Workshop: Bierdegustatie

Door: de sommeliers van Visitors Center Duvel, Breendonkdorp 66 2870 Puurs Wilde je altijd al weten hoe je correct een bier degusteert ?

Donderdag 27 april - Vanaf 12 jaar - Willebroek Kinderen 12+

Wijnpreuvement vtb-leden

De wijnboer van het Chateau de Putille gaat - speciaal voor ons - een degustatie verzorgen. Het domein zelf situeert zich in de Loire streek, ergens tussen Nantes en Angers.

Maandag 1e mei - Vanaf 50 jaar - Lanklaar

Opleiding Wijnkenner

Hoe is het met je wijnkennis gesteld ? Zou je er graag meer over willen weten en zo je hobby verder uitbouwen, kom dan een wijncursus volgen bij Cvo Dtl Herentals.

Van 1e september 2016 tot 30 juni 2017 - M D W D V - Vanaf 16 jaar - Herentals

Workshop bier en kaas Van Tricht/Vlees van De Laet/Chocolade Jitsk of mix

Nieuw bij De Koninck 'meet the Crafts'! Altijd al willen weten hoe je het beste bier kunt combineren met heerlijke hapjes zoals kaas, vlees en chocolade ?

D W D V Za Zo - Vanaf 16 jaar - Berchem

Gin tasting

Ontdek de geheimen van de gin en leer de perfecte gin tonics te maken tijdens één van onze gin tastings in Hasselt. Elke vrijdag en zaterdag is er een publieke tasting...

V Za - Vanaf 18 jaar - HasseltZoekopdracht bewarenJe kan een zoekopdracht bewaren door op de 'Bewaren' knop te klikken. Je ontvangt dan e-mails bij de gewenste frequentie met passende activiteiten.

    Categorie:
    Provincie:
    Frequentie:
    Uw e-mailadres