Workshops X Talen X 29-03-2017 tot 29-05-2017 X
leeftijd van de deelnemer :

15 Activiteiten

of

Gevariëerde en ludieke taalstages ( 3 tot 11 jaar )

Taalstages (Duits, Nederlands, Engels, Frans, Spaans, Italiaans) voor kinderen van 3 tot 11 jaar. Ludieke aanpak door middel van knutselen, koken, zingen, dansen, rollenspelletjes, enz...

Van maandag 3 tot vrijdag 7 april - van 3 tot 11 jaar - Sint-Gillis Kinderen 3+

De dichters

Je hebt al kaas gegeten van poëzie, maar je wil je gedichten her en der bijschaven ? Schuif dan aan bij De Dichters. Elke sessie breng je maximum drie zelfgeschreven gedichten mee.

Donderdag 27 april - Vanaf 18 jaar - Antwerpen

Lessen Italiaans voor kinderen

Lessen Italiaans voor kinderen tussen 3 en 6 jaar elke woensdag van 12:30 tot 14:15. Lessen Italiaans voor kinderen tussen 7 en 10 jaar elke woensdag van 12:30 tot 14:30. Voor info: patrizia.

Van 9 november 2016 tot 14 juni 2017 - W - van 3 tot 11 jaar - Laken Kinderen 3+

Beroepsopleiding Verkoper Multimedia en Telefonie

Beroepsopleiding Verkoper Multimedia en Telefonie Voor wie ? Voor werkzoekenden die passie hebben voor Multimedia, Ict en telefonie en interesse in de verkoopsector.

Van 7 november 2016 tot 5 mei 2017 - M D W D V - van 18 tot 55 jaar - Anderlecht Gratis

Italiaanse les

Italiaans leren spreken en onderhouden. Van niveau 0 tot halfgevorderden en gevorderden. 20 lessen. Kleine groep. Nieuwe beginnersgroepen op woensdagavonden en donderdagochtenden.

Van 4 oktober 2016 tot 31 maart 2017 - D W D - Vanaf 21 jaar - Brugge

Volg een vreemde taal

Ben je altijd al gepassioneerd geweest door Italiaans, Spaans of Chinees ? Volg dan één (of meerdere) van de vele taalcursussen bij Cvo Dtl Herentals. Maak je keuze uit: - Chinees: rg 1.

Van 1e september 2016 tot 30 juni 2017 - M D W D V - Vanaf 16 jaar - Herentals

Cursus Nederlands voor anderstaligen

Verblijven in België en de taal niet beheersen, dat kan vervelend zijn. Daarom kan je bij Cvo Dtl Herentals een cursus Nederlands voor anderstaligen volgen. We bieden de volgende niveaus aan: - rg 1.

Van 1e september 2016 tot 30 juni 2017 - M D W D V - Vanaf 16 jaar - Herentals

Frans Niveau 3 op dinsdagnamiddag of Franse conversatie op maandagnamiddag

Welkom: mensen die met respect voor elkaar in kleine groepen Frans bij willen leren. Zowel senioren als mensen die op de lesdagen overdag (maNM of diNM) vrij zijn.

M D - Vanaf 16 jaar - Gent

Kids&Us Waterloo: Engels en Spaans voor kinderen

Nieuw concept van talenschool voor kinderen vanaf 1 jaar, op basis van een gedifferentieerde aanpak en innovatieve methodologie.

D W Za - van 1 tot 15 jaar - Waterloo video Kinderen 1+

Paleografie

Elke derde donderdag van de maand (behalve in juli en augustus) kan je in het Oud Gemeentehuis deelnemen aan een gratis cursus over het ontcijferen en bestuderen van oude handschriften.

D - Elk type publiek - Balen Gratis

Franse en Nederlandse conversatie lessen

Nederlandse en/of franse conversatie groepen om de gesproken taal onder de knie te krijgen. Het gesprek onderwerp zal na onderling overleg gekozen worden.

M D W - Vanaf 8 jaar - Woluwe-Saint-Pierre Kinderen 8+

Nolimiet

Nolimiet is een privé taalschool die voor twee klantentypes zorgt: de particuliers en de ondernemers. De school biedt verschillende talen aan: Engels, Frans, Nederlands, Russisch, Spaans...

M D W D V Za - Vanaf 5 jaar - Bougnies Kinderen 5+

Blcc/kulak taalkampen Frans in de zomervakantie

Blcc neemt de kinderen mee op sleeptouw in de wondere wereld van het Frans. Gedreven moedertaaltrainers leren de kinderen via speelse en creatieve activiteiten op een zeer ontspannen manier de nieuwe...

M D W D V - van 5 tot 15 jaar - Kortrijk Kinderen 5+

Cursus Nederlands

Wilt u uw kansen verhogen op de arbeidsmarkt ?

M D W D V - van 18 tot 55 jaar - Anderlecht Gratis

La Charla Spaanse Praatgroep onder leiding

Spaans spreken onder begeleiding.Alle onderwerpen en alle niveaus.Vocabulaire en grammaire worden verbeterd.Geen nederlands toegelaten.Niet tijdens schoolvakanties.Enkel jaarleden.

D - Vanaf 12 jaar - Wielsbeke Kinderen 12+Zoekopdracht bewarenJe kan een zoekopdracht bewaren door op de 'Bewaren' knop te klikken. Je ontvangt dan e-mails bij de gewenste frequentie met passende activiteiten.

    Categorie:
    Provincie:
    Frequentie:
    Uw e-mailadres