Workshops X Relaxatie, Yoga, Tai Chi, Qi Gong.... X Oost-Vlaanderen X24-01-2017 tot 24-03-2017 X
leeftijd van de deelnemer :

61 Activiteiten (1-18)

of

Meditatieavond

De meditatie-avonden zijn afzonderlijk te volgen, en staan open voor iedereen, zowel voor mensen die al vertrouwd zijn met meditatie als mensen die dit nog nooit hebben gedaan.

Woensdag 25 januari - Vanaf 16 jaar - Sint-Niklaas

Relaxatieavond - Start to relax

We willen graag tijd maken voor relaxatie, ademhaling, inzichten delen, klanken, onze stem laten horen, technieken om meer tot rust te komen, yoga houdingen...

Woensdag 25 januari - Vanaf 16 jaar - Haaltert

Lu Jong Gavere - Beginners en Gevorderden

Lu Jong bestaat uit een reeks zeer oude Tibetaanse lichaamsoefeningen die al meer dan 5000 jaar hun helend effect op lichaam, geest en emoties bewijzen.

Van 23 januari tot 20 maart - M - Vanaf 12 jaar - Gavere Kinderen 12+

Qi Gong

Maak kennis met Qigong en voel de energie doorheen je lichaam. Qigong helpt emotionele en fysieke stress ontlasten, en balans te ontwikkelen in jezelf en je omgeving.

Van 19 januari tot 22 juni - D - Vanaf 16 jaar - Lovendegem

Gratis kennismakingsles Tibetaanse yoga

Eenvoudige lichaamsbewegingen uitgevoerd op het ritme van de ademhaling. Deze bewegingen hebben een diepgaande invloed op de gezondheid van ons lichaam en geest.

Maandag 30 januari - Vanaf 18 jaar - Meerbeke Gratis

Lu Jong - Tibetan Healing Yoga Intro + nieuwe reeks

Op een zachte manier wordt gewerkt met de wervelkolom, het verbeteren van de fysieke conditie en het ontspannen van de geest.

Van 18 januari tot 29 maart - W - van 18 tot 65 jaar - Gent video Voordeel Wattedoen.be

10 lessen tai chi voor beginners

Tai chi is een ontspannende vorm van lichaamsbeweging uit China. Het zijn trage vloeiende bewegingen die lichaam en geest ontspannen. Tai chi is de weg naar innerlijke rust.

Van 17 januari tot 28 maart - D - Vanaf 18 jaar - Ename

Initiatie buikdans & yoga voor alle dames

Deze initiatie staat volledig in teken van vrouwelijkheid, we starten met het los maken van alle gewrichten, je maakt ook kennis met de basis stapjes en leuke buikdans outfit .

Woensdag 1e februari - Vanaf 12 jaar - Melle video Kinderen 12+

(Groot)ouder en kindyoga

Kinderen vinden het fijn om je eens een uurtje voor zich alleen te hebben weg van deadlines, telefoons of kookpotten die jullie speelmoment verstoren.

Van woensdag 1e tot woensdag 22 februari - W - Vanaf 18 jaar - Ronse LGBTQI

Lessenreeks kinderyoga

Kinderyoga bevordert je souplesse, kracht en evenwicht, zowel in fysiek als mentaal opzicht.Het is een opkikker voor je zelfvertrouwen en concentratie.

Van woensdag 1e februari tot woensdag 15 maart - W - van 6 tot 11 jaar - Zingem Kinderen 6+

Tao Yoga

Laat met de zachte bewegingen van Tao yoga de stress uit je lichaam sijpelen, en ervaar terug het gevoel van natuurlijke beweging en rust in je hoofd.

Van 16 januari tot 29 mei - M - Vanaf 16 jaar - Lovendegem

Chi Kung (Qi Gong) met bamboestok, uit Vietnam

Chi Kung met bamboestok vindt zijn oorsprong in Vietnam. De Zenmeester Thich Nhat Hanh biedt in zijn Boeddhistisch centrum, Plum Village, in Frankrijk...

Donderdag 2 februari - Vanaf 15 jaar - De Pinte

50+ in beweging

Conditie, spierverstevigende, coördinatie, relaxatie en ademhaling zijn de sleutelwoorden van deze les. Ben je ouder dan 50 en heb je geen zin om in de fitness tussen het jonge geweld te staan ?

Van donderdag 2 tot donderdag 23 februari - D - Vanaf 50 jaar - Ronse Senioren

Lessenreeks tieneryoga

Lessenreeks tieneryoga Voorjaar (8 sessies). Tieners gaan door een spannende, leuke, maar soms ook vervelende levensfase. Yoga beoefening kan een enorme steun bieden tijdens deze hectische periode.

Van donderdag 2 februari tot donderdag 30 maart - D - van 12 tot 14 jaar - Hansbeke Kinderen 12+

Yoga voor iedereen

Yoga gebaseerd op de 5 elementen. Ontspannende yoga, verschillende bewegingsvormen Lu Jong, Qi Gong, Relaxatie, ademhalingsoefeningen enz..

Van 12 januari tot 23 maart - D - Vanaf 16 jaar - Poeke

Groepslessen yoga voor beginners

Deze Les is Volzet, meld u aan voor de beginnerslessen vanaf september 2017 via de website. Yoga biedt u de mogelijkheid bewust te worden van het lichaam, alsook de ademhaling.

Van 12 januari tot 22 juni - D - Vanaf 18 jaar - Melle video

Tai Chi Chuan

We leren het eerste deel van de traditionele Yang vorm van Tai Chi Chuan. Tai Chi is een traditionele interne krijgskunst maar is tevens een vorm van meditatie in beweging met bewezen positieve...

Van maandag 6 februari tot maandag 13 maart - M - Vanaf 18 jaar - Schellebelle

Lu Jong Deinze - Beginners en Gevorderden

Lu Jong bestaat uit een reeks zeer oude Tibetaanse lichaamsoefeningen die al meer dan 5000 jaar hun helend effect op lichaam, geest en emoties bewijzen.

Van 11 januari tot 29 maart - W - Vanaf 12 jaar - Astene Kinderen 12+Zoekopdracht bewarenJe kan een zoekopdracht bewaren door op de 'Bewaren' knop te klikken. Je ontvangt dan e-mails bij de gewenste frequentie met passende activiteiten.

    Categorie:
    Provincie:
    Frequentie:
    Uw e-mailadres