Workshops X Massage, Shiatsu X Oost-Vlaanderen X21-01-2017 tot 21-03-2017 X
leeftijd van de deelnemer :

12 Activiteiten

of

Nek schouder massage

In deze workshop leer je hoe je jezelf en je familie, vrienden, kennissen een deugddoende, ontspannende nek- en schouderbehandeling kan geven.

Zondag 5 februari - Elk type publiek - Deurle

Valentijnsmassage voor rug-nek-schouders

Volg, samen met uw massage partner de yogamassage en ontspanningsmassage technieken in de locatie van Yogathuis.be. Telkens op zondagavond om 18:45 u kunt u zich installeren met eigen badlaken...

Zondag 12 februari - Vanaf 16 jaar - Melle video Voordeel Wattedoen.be

Valentijnsmassage voor rug-nek-hoofd in kleine groep

Volg, samen met uw massage partner de yogamassage en ontspanningsmassage technieken in de locatie van Yogathuis.be. Telkens op zondagavond om 18:45 u kunt u zich installeren met eigen badlaken...

Zondag 12 februari - Vanaf 16 jaar - Melle video Voordeel Wattedoen.be

Seiki try out Workshop

Seiki Soho is een methode herontdekt en verder ontwikkeld door Kishi sensei, die na jarenlange training en ervaring als shiatsu therapeut deze techniek, communicatie door aanraking...

Zaterdag 25 februari - Vanaf 6 jaar - Gent Kinderen 6+

Masseren kan je leren

Wil je al langer leren hoe je mekaar een ontspannende massage geeft ? In deze cursus leren jullie alle massagekneepjes uit de hand van een professional. We combineren oosterse en westerse technieken.

Vrijdag 3 maart - Vanaf 16 jaar - Haaltert

Workshop Babymassage

Babymassage is een ontspannende activiteit, waarbij je samen met je baby tot rust komt. Het is een gezonde en fijne manier om je baby's bloedsomloop, ademhaling...

Vrijdag 10 maart - van 0 tot 1 jaar - Hansbeke

Seiki Workshops Kimura Shiatsu Instituut, Cyclus: Seiki1/ Seiki2/ Seiki3/ Seiki4

Seiki 1 Introductie, 11 & 12 maart Seiki 2 Uitdieping, 13 & 14 mei Seiki 3 Vervolmaking, 10 & 11 juni Seiki 4 Uitwisseling/gevorderd, 25 & 26 november.

Van zaterdag 11 tot zondag 12 maart - Vanaf 12 jaar - Gent Kinderen 12+

Seizoensverwendag - Hout

Ekilibre bezorgt jullie onvergetelijke verwendagen voor de 5 zintuigen. De dag is een mooie mix van genieten van heerlijke behandelingen & ervaringsoefeningen om jouw energie in balans te houden in...

Vrijdag 17 maart - Vanaf 16 jaar - Haaltert

Metamorfosemassage of prenataaltherapie

Problemen op lichamelijk, emotioneel en mentaal gebied kunnen hun oorsprong vinden in de periode van de conceptie tot de geboorte.

Zondag 19 maart - Elk type publiek - Deurle

Workshops massage en yoga

Organiseer een interactieve en ontspannende activiteit met collega's of vriendinnen. Deze workshop kan in mijn locatie of in uw verzorgde locatie gegeven worden.

M D W D V Za Zo - Vanaf 16 jaar - Melle video

Thaise yoga massage - Chinese hoofd-, schouder- en nekmassage - stoelmassage

Alle massages zijn massages zonder olie, dus met kledij aan. Draag loszittende, gemakkelijke kleren. Na de massage kun je nog even tot je positieven komen met een deugddoend kopje thee (inbegrepen).

M W D V Za - Vanaf 18 jaar - Eeklo

Zwangerschapsmassage

Tijdens de zwangerschap gebeurt er in je lichaam heel veel in zeer korte tijd. De zwangerschap is een mooie en intense periode van voorbereiding, verandering en verwachting.

M D W D V - Vanaf 16 jaar - AalterZoekopdracht bewarenJe kan een zoekopdracht bewaren door op de 'Bewaren' knop te klikken. Je ontvangt dan e-mails bij de gewenste frequentie met passende activiteiten.

    Categorie:
    Provincie:
    Frequentie:
    Uw e-mailadres