Workshops X Teken en schilderlessen X Oost-Vlaanderen X28-03-2017 tot 28-05-2017 X
leeftijd van de deelnemer :

9 Activiteiten

of

Atelier meditatief tekenen

Iedereen kan meedoen, je hoeft geen voorkennis van tekenen of meditatie te hebben. Iedereen heeft innerlijke beelden en die kunnen zichtbaar gemaakt worden door ze te tekenen of te schilderen.

Van 10 tot 31 maart - V - Vanaf 18 jaar - Buggenhout

Atelier Kleurenleer

Heb jij je ooit al eens afgevraagd waarom we kleuren kunnen zien ?, Waarom kleuren soms veranderen op een ander tijdstip van de dag ? Welke kleuren nu wel of juist niet bij elkaar passen en waarom ?

Van 8 tot 29 maart - W - Vanaf 18 jaar - Buggenhout

Botanisch tekenen - Schaduwtechnieken met pen en inkt

Werken met pen en inkt lijkt moeilijk, maar het is leuk om te doen. Voor veel botanische illustraties, en dan vooral de wetenschappelijke...

Woensdag 19 april - Vanaf 12 jaar - Gent Kinderen 12+

Atelier tekenen naar waarneming

Dit is voor mensen die de basiscursus bij LaboArte hebben afgerond of reeds tekenervaring hebben opgedaan. Deze cursus is ook ideaal als je een ingangsexamen moet doen voor waarnemingstekenen ?

Van maandag 24 april tot maandag 29 mei - M - Vanaf 18 jaar - Buggenhout

Tekenen naar waarneming

Dit is voor mensen die de basiscursus bij LaboArte hebben afgerond of reeds tekenervaring hebben opgedaan. Je oefent in 5 lessen de basis in en krijgt nog iets meer technische kennis aangeboden.

Van maandag 24 april tot maandag 29 mei - M - Vanaf 18 jaar - Buggenhout

Tekenatelier voor kinderen (6-8j)

Kinderen zijn van nature kunstenaars. De creativiteit die kinderen uit zichzelf hebben, behouden, voeden en laten groeien, daar gaat het om.

Van maandag 24 april tot maandag 5 juni - M - van 6 tot 8 jaar - Buggenhout Kinderen 6+

Botanisch tekenen - Schaduwtechnieken met pen en inkt

Werken met pen en inkt lijkt moeilijk, maar het is leuk om te doen. Voor veel botanische illustraties, en dan vooral de wetenschappelijke...

Woensdag 26 april - Vanaf 12 jaar - Gent Kinderen 12+

Wasschilderen of Encaustic Art

Wasschilderen of Encaustic Art is een eenvoudige en eeuwenoude techniek waarbij we met een strijkijzer en bijënwas abstracte of figuratieve tekeningen maken.

Za - Vanaf 9 jaar - De Klinge Kinderen 9+

Schilderclub 'het kleurenpalet'

Ben je creatief met penseel, waterverf, olieverf of aquarel ? Heb je enige notie, ben je gemotiveerd en heb je een goed humeur ? Zoek je in clubverband je hobby te beoefenen ?

M V - Elk type publiek - Gent GratisZoekopdracht bewarenJe kan een zoekopdracht bewaren door op de 'Bewaren' knop te klikken. Je ontvangt dan e-mails bij de gewenste frequentie met passende activiteiten.

    Categorie:
    Provincie:
    Frequentie:
    Uw e-mailadres