Workshops X West-Vlaanderen X27-02-2017 tot 27-04-2017 X
leeftijd van de deelnemer :

80 Activiteiten (1-18)

of

Kleuter Circuskamp

Kom mee op avontuur in de wondere circuswereld en leer de allerleukste trucs samen met een echte circusartiest ! Wie weet schuilt er wel een dierentemmer, clown, acrobaat of jongleur in jou .

Van maandag 27 februari tot vrijdag 3 maart - van 4 tot 5 jaar - Brugge Kinderen 4+

Meditatief tekenen

We bouwen samen een paar figuren op gebaseerd op zentangle, doodle.. op. Stap voor stap. Als je dit regelmatig doet zal je zelf ontwerpen zonder dat je ervan bewust bent. Het is geen reeks.

Dinsdag 28 februari - Vanaf 16 jaar - Blankenberge

Creanamiddag in Westfront Nieuwpoort

Kom op 28 februari of 2 maart naar Westfront en beleef een historische en creatieve namiddag. Naast het bezoeken van het interactieve museum over de onderwaterzetting tijdens de Eerste Wereldoorlog...

Dinsdag 28 februari - Elk type publiek - Nieuwpoort

Carnaval

Krokusvakantie = Carnavaltijd ! Een periode om es lekker zotjes te doen... We maken knotsgekke hoeden ! Pannekoeken en verse warme chocomelk inbegrepen ! Zelfgemaakt door jullie kids natuurlijk .

Woensdag 1e maart - van 4 tot 12 jaar - Brugge Kinderen 4+

Geurworkshop 'welkom in de wereld van het Huisparfum'

Geurworkshop 'welkom in de Wondere Wereld Van Het Huisparfum' tijdens deze Geurworkshop neemt Isabelle jou mee in de wondere wereld van het huisparfum.

Woensdag 1e maart - Vanaf 18 jaar - De Haan

Traject IntuÔtief schilderen, tekenen, collage...."Een nieuwe lente een nieuw ge

Vanaf januari kan je intekenen voor een traject van 6 lessen aan 100 euro of iedere afzonderlijke les voor 15 euro of 22 euro per les Om 14:00-16:30 of 19:30 Ė 22:00 (donderdag) ...

Donderdag 2 maart - Vanaf 16 jaar - Blankenberge

Creanamiddag in Westfront Nieuwpoort

Kom op 28 februari of 2 maart naar Westfront en beleef een historische en creatieve namiddag. Naast het bezoeken van het interactieve museum over de onderwaterzetting tijdens de Eerste Wereldoorlog...

Donderdag 2 maart - Elk type publiek - Nieuwpoort

Workshop Start2Sew: naaien voor beginners

In deze lessenreeks brengen we je de basis bij van het naaien. Dit gebeurt in kleine groepjes van max. 6 personen. We bekijken de belangrijkste technieken en materialen zodat je na 5 lessen...

Van 23 februari tot 30 maart - D - Vanaf 16 jaar - Ardooie

Krachtschild maken

We beginnen de workshop met het kiezen van een houten frame. Het frame is gevormd door een tak rond te buigen en vast te binden. Daarna ga je het zeemleer in het frame spannen.

Zaterdag 4 maart - Vanaf 18 jaar - Gits

Workshop Argentijnse Tango

Argentijnse Tango is een stijl in muziek, dans en poŽzie. Uit de Argentijnse Tango is de ballroomtango ontstaan. Wereldwijd wordt de Argentijnse Tango in toenemende mate gedanst.

Van 22 februari tot 29 maart - W - Vanaf 16 jaar - Wevelgem

Basiscursus Vedic Art op een prachtige locatie, verbonden met de natuur.

Vedic Art is een creatief proces waarbij het niet zozeer gaat om het aanleren van technieken van tekenen of schilderen maar om de vreugde van het scheppen.

Van zaterdag 4 maart tot donderdag 29 juni - M D D V Za - Vanaf 12 jaar - Hertsberge Kinderen 12+

Workshop keramiek: Klaprozen of wilde bloemen

Workshop keramiek: Klaprozen In deze workshop maak je volgens een eenvoudige techniek klaprozen of andere bloemen om op een stok in de tuin te plaatsen. In de prijs zitten 3 bloemen inbegrepen.

Maandag 6 maart - Vanaf 18 jaar - Beernem

Salsa dansen maakt u gelukkig

Zwoele ritmes, verleidelijke dansbewegingen... zal u dit jaar terug van op uw stoel naar die spetterende party kijken ?

Van dinsdag 7 maart tot dinsdag 2 mei - D - Vanaf 14 jaar - Marke

Cubaanse Salsa Lessen

Leer Cubaanse Salsa Lessen Devotion Dans Center nodigt dansdocent Lazaro Noriega terug uit om de originele cubaanse salsa aan te leren.

Van woensdag 8 maart tot woensdag 3 mei - W - Elk type publiek - Rumbeke

Kiemen & voorjaarskruiden

Op het einde van de winter voelen we ons soms wat lusteloos en staat ons energieniveau op een laag pitje. Juist op dit moment biedt de natuur ons reinigende voorjaarskruiden om ons lichaam een nieuwe...

Donderdag 9 maart - Elk type publiek - Otegem

Jeffrey Van Daele & Bart Heirweg presenteren hun eerste zaalshow Stokvis

Workshops & Fotografie. Jeffrey Van Daele & Bart Heirweg presenteren hun eerste zaalshow stokvis. Een mix van fotografie en humor meer info op www.insidetheimage.

Zondag 12 maart - Elk type publiek - Oostkamp

Workshop Argentijnse Tango Basics | Techniques

Workshops on Sunday 12 March: Thema: Argentijnse Tango Argentijnse Tango Techniques | 16:00 Ė 18:00 | Niveau: Gevorderden Deze workshop is bedoeld voor dansers die de basis beheersen en die...

Zondag 12 maart - Elk type publiek - Rumbeke

Workshop keramiek: Klaprozen of wilde bloemen

Workshop keramiek: Klaprozen In deze workshop maak je volgens een eenvoudige techniek klaprozen of andere bloemen om op een stok in de tuin te plaatsen. In de prijs zitten 3 bloemen inbegrepen.

Maandag 13 maart - Vanaf 18 jaar - Beernem