Workshops X Paardrijden X Brusselse Regio X19-01-2017 tot 19-03-2017 X
Geen resultaten gevonden. We hebben alle resultaten voor heel België getoond.
leeftijd van de deelnemer :

5 Activiteiten

Paardrijden

Lessen voor beginnende en halfgevorderde ruitertjes. Op woensdag-en zaterdagnamiddag Bel voor een afspraak of kom eens langs.

W Za - van 5 tot 14 jaar - Gooik Kinderen 5+

Ontdekking van het boomslepen met een trekpaard in de Ardennen

Kom even langs om met onze trekpaard het boomslepen te ontdekken. Gedurende de dag kunt U leren hoe het werkt om de bomen vanuit het bos te slepen...

M D W D V Za Zo - Vanaf 18 jaar - Florenville

Veilig omgaan met paarden

Wij leren je kinderen op een verantwoorde, veilige en vooral paardvriendelijke manier omgaan met diverse paarden: - van de weide halen - vastmaken - poetsen - mee wandelen - voederen -. ..

M D W D V Za Zo - van 2 tot 18 jaar - Deurle Kinderen 2+

Pony gewenning

Kennismaken met het pony rijden en verzorgen. Kinderen op een veilige manier, samen met een begeleider de eerste stappen van het paardrijden aanleren.

Zo - van 4 tot 10 jaar - Moorsele Kinderen 4+

Paardenstage in manege Bruneel

Kijk iji ook al uit naar de vakantie, maar weet je nog niet wat te doen? Op manege Bruneel organiseren wij tendens de schoolvakanties stages voor beginnende en gevorderde ruiters.

M D W D V - Vanaf 6 jaar - Kampenhout Kinderen 6+Zoekopdracht bewarenJe kan een zoekopdracht bewaren door op de 'Bewaren' knop te klikken. Je ontvangt dan e-mails bij de gewenste frequentie met passende activiteiten.

    Categorie:
    Provincie:
    Frequentie:
    Uw e-mailadres