Workshops X Dansstage Overige X Provincie Antwerpen X25-02-2017 tot 25-04-2017 X
leeftijd van de deelnemer :

12 Activiteiten

of

Bachata bootcamp in 1 voormiddag

Zondag 12 en/of 26 maart ga je 3u30 bachata lessen kregen ! Bachata is een sensuele en romantische dansstijl die ontstaan is in de Dominicaanse Republiek.

Zondag 12 maart - Vanaf 14 jaar - Putte

Kizomba Bootcamp in 1 avond

Tijdens 1 avond maak je kennis met de snelst groeiende dans van dit moment: Kizomba. Kizomba is een van de meest populaire genre van dans en muziek uit Angola.

Zondag 12 maart - van 18 tot 65 jaar - Putte

Bachata Workshop in 1 voormiddag

Bachata is een sensuele en romantische dansstijl die ontstaan is in de Dominicaanse Republiek. De muziek wordt soms ook 'latin Blues' genoemd.Je leert Bachata dansen met de juiste stijl en techniek.

Zondag 26 maart - van 18 tot 65 jaar - Putte

Kizomba Bootcamp in 1 avond

Tijdens 1 avond maak je kennis met de snelst groeiende dans van dit moment: Kizomba. Kizomba is een van de meest populaire genre van dans en muziek uit Angola.

Zondag 26 maart - van 18 tot 65 jaar - Putte

Line dance

Weg met de vermoeidheid en de feestkilootjes. Na een vermoeiende dag is het wel eens nodig om de beentjes uit te slaan en de gedachtengang op nul te zetten.

Van 19 januari tot 23 maart - D - Vanaf 18 jaar - Lille

Dansstage paasvakantie

Wil je jouw danskwaliteiten verbeteren en je grenzen verleggen in een fijne omgeving ?

Van woensdag 12 tot vrijdag 14 april - van 15 tot 35 jaar - Antwerpen

Flamenco centrum Peña Al Andalus-cursussen, workshops, voorstellingen

Ben je een Spanje liefhebber ? Wil je graag Flamenco leren dansen, een wervelende Flamenco show zien/boeken of lekker gezellig genieten van de Spaanse gastronomie ?

M D W D V Za Zo - Vanaf 5 jaar - Antwerpen Kinderen 5+

Workshop burlesque

Je op en top vrouw voelen ? Zelfvertrouwen aanwakkeren ? Een leuke, originele activiteit met vriendinnen ? Sporten en aan je figuur werken zonder te moeten fitnessen ?

Za - Vanaf 18 jaar - Antwerpen

JesDansTheater danst

JesDansTheater : Een reeks ateliers met verschillende vormen van dans/beweging/danstheater/klank. Elke dinsdagavond van 19u30-21u30 Start 20/9/2016 Open les op di 13/9/2016 om 20u Open voor...

D - Vanaf 16 jaar - Antwerpen 1

Flamencodans van Beginners tot vergevorderden bij Peña Al Andalus

Wil je graag kennismaken met de boeiende wereld van Flamenco dans ? De sierlijke hand-armbewegingen, voetstampen, handklappen, choreografie...

M D W D V Za Zo - Vanaf 12 jaar - Antwerpen Kinderen 12+

Dans en praatnamiddag elke dinsdag

Elke Dinsdag dansnamiddag voor 50 + van 14 tot 1800 uur danszaal hertoginnedal brugstr 67 turnhout Iedereen Welkom, gratis parking, zeer grote dansparketvloer van 200 m2...

D - Vanaf 50 jaar - Turnhout

Capoeira training in Antwerpen

Capoeira is een Braziliaanse vechtsport. Gevechtstechnieken worden getraind in een spel vol acrobatie, dans en muziek. De training is voor beginners en gevorderden.

M V - Vanaf 12 jaar - Borgerhout Kinderen 12+Zoekopdracht bewarenJe kan een zoekopdracht bewaren door op de 'Bewaren' knop te klikken. Je ontvangt dan e-mails bij de gewenste frequentie met passende activiteiten.

    Categorie:
    Provincie:
    Frequentie:
    Uw e-mailadres