Home> Zoekertjes> > > (Limburg)

Bijles Wiskunde en wetenschappenBilzen

Ik ben afgestudeerd als burgerlijk ingenieur chemie en geef bijles in wiskunde en wetenschappen. Volgend jaar behaal ik ook mijn diploma voor leraar secundair onderwijs.

Bijles Frans, 5de leerjaar tot 6de middelbaarMeeuwen-Gruitrode

Krijg je bepaalde grammatica niet onder de knie? Heb je hulp nodig bij taken of opdrachten? Wil je wat extra uitleg voor de examens.
 15 € 

Pianoles 'de Speelvogel' BeringenPaal

Pianoles  'de Speelvogel'  Beringen Pianolessen voor volwassenen. Voor absolute beginners en voor wie al wat speelervaring heeft. Aangename en afwisselende lessen, steeds aangepast aan uw persoonlijke wensen en mogelijkheden.
 13 € 

Ik zoek bijles Adobe MuseHasselt

Ik ben op zoek naar iemand die me kan helpen bij het maken van een eigen site via het programma Adobe Muse. Wie kan me hierbij helpen.

Jonge grijze roodstaart papegaaiHasselt

Ik heb twee jonge grijze roodstaart papegaaien. Ze zijn heel rustig en zitten mooi in de veren. De grijze roodstaarten zijn de beste praters en leren dit ook heel vlug.
 150 € 

Bijles wiskunde/chemie/natuurwetenschappenKinrooi

Ik ben Brenda uit Kinrooi, een gemotiveerde jonge leerkracht. Ik geef bijles wiskunde, chemie en natuurwetenschappen voor de 1ste en 2de graad middelbaar onderwijs.
 20 € 

Bijles aan huisKaulille

Bijles aan huis Hallo ik ben een jonge leerkracht en bied in mijn vrije tijd bijles - huiswerkbegeleiding aan huis aan. Dit aan kinderen van de lagere school: 1ste - 6de leerjaar.

Accordeonles voor beginnersDiepenbeek

Accordeonles voor beginners Accordeonles voor beginners De Muziekboog biedt Accordeonles voor beginners. Via oefeningen voor de linker en rechterhand plus muziekstukken op uw niveau wordt les gegeven op maat.
 20 € 

Bijles Duits - Engels - Frans - NederlandsRekem

Ik ben afgestudeerd als vertaler-tolk Duits, Nederlands, Frans en Engels en ondersteun graag studenten (elk niveau) bij hun problemen met: - Duits, - Nederlands, - Frans, - Engels.

Bijles Engels- NederlandsSint-Truiden

Bent u op zoek naar bijlessen Nederlands en/of Engels? Ik geef beide talen al twaalf jaar in het secundair onderwijs.
 25 € 

Charkra cursus met paardenLummen

Charkra cursus met paarden Heb je het gevoel dat het leven een evenwichtoefening is en dat je elke dag moet jongleren tussen je gezin, werk, sociaal leven, dit is niet altijd even gemakkelijk.
 240 € 

Bijles Wiskunde - Wetenschappen LimburgHoeselt

Aanbod: - Geven van bijles van wiskunde / chemie of fysica voor leerlingen van het secundair onderwijs.
 20 € 

Workshop : kleien naar modelLommel

Workshop : kleien naar model Zaterdag en of zondag, werken naar model (eventueel naakt), of portret. Bel mij kunnen we een datum vast leggen. Dit bij mij thuis in Lommel.
 45 € 

Franse bijles en algemene studietechnieken bij...Hasselt

Problemen met Frans? Ligt het aan je kunnen, je motivatie of heb je een achterstand opgelopen? Ik zoek samen met jou de oplossing om je punten te doen stijgen.
 25 € 

Bijles Frans LimburgHeusden-Zolder

Heb je moeilijkheden met de Franse taal? Ik help je er graag mee! Ik ben een leerkracht Frans (30 jaar) en kom je graag bijbenen in de Franse grammatica en woordenschat.
 20 € 

MasterMaasmechelen

Pedagogische Universiteit /Filologie Frans en Engels (licentiaat Romaanse talen)...
 20 € 

Op zoek naar gitaarlesHasselt

Privé-gitaarles door professionele muzikant. 20€/les (les om de 2 weken). Alle stijlen, leeftijden en niveaus. Geen notenleerkennis vereist.
 20 € 

Bijles wiskunde secundair onderwijsalken

Bijles wiskunde secundair onderwijs Wiskunde bijles: - 1ste en 2de graad sec. Onderwijs aso-tso - 1ste, 2de en 3de graad sec. Onderwijs bso u bent op zoek naar bijles wiskunde en u voelt zich een beetje ten einde raad.
 20 € 

Bijlessen alle leeftijdenZonhoven

Wenst u een taal te leren, deze beter te beheersen, commerciëler te kunnen communiceren, heeft uw kind hulp nodig bij het Engels of heeft u een tekst die u naar het Engels wil laten vertalen.
 20 € 

Bijles / huiswerkbegeleiding lager onderwijsHouthalen-Helchteren

Met mijn diploma leerkracht lager onderwijs zou ik heel graag bijles en/of huiswerkbegeleiding willen gegeven. Ik sta zelf halftijds in een klasje in het 2de leerjaar.
 15 € 

Bijles Nederlands alle niveaus - Regio TongerenKoninksem

Talen zijn mijn grote passie. Als copywriter verdiep ik me dagelijks in het kluwen van grammatica en spelling. Ik vind het ook een toffe uitdaging om anderen te helpen met inzicht te krijgen in taal.
 20 € 

Bijles Spaans beginners - Regio TongerenKoninksem

Bijles Spaans beginners - Regio Tongeren Zet je je eerste stappen in de Spaanse taal maar wordt je geconfronteerd met wat struikelblokken.
 15 € 

Bijles Frans - regio TongerenKoninksem

Bijles Frans - regio Tongeren Blijft de Franse grammatica voor jou maar een kwelling of geraak je het noorden kwijt bij al die spellingsregels? Dan kan ik je helpen met wat orde te scheppen in de chaos.
 20 € 

Bijles economie / wiskunde BreeBree

Heb je problemen met economische vakken (economie, boekhouden, bedrijfseconomie, bedrijfsbeheer, recht) of wiskunde? Ik help je graag verder.
 20 € 

Lessen 3d-vormgevingAchel

Lessen 3d-vormgeving Per jaar worden er 3reeksen van 10 lessen gegeven rond 3d-vormgeving. We werken met gips, klei, papier maché,. graffiti, schildertechnieken, tekenen,.

Zoekertjes> > > (Limburg) : 25 Volgende >>