Home> Zoekertjes> > > (Limburg)

Bijles Wiskunde - Wetenschappen LimburgHoeselt

Aanbod: - Geven van bijles van wiskunde / chemie of fysica voor leerlingen van het secundair onderwijs.
 20 € 

Workshop : kleien naar modelLommel

Zaterdag en of zondag, werken naar model (eventueel naakt), of portret. Bel mij kunnen we een datum vast leggen. Dit bij mij thuis in Lommel.
 45 € 

Franse bijles en algemene studietechnieken bij...Hasselt

Problemen met Frans? Ligt het aan je kunnen, je motivatie of heb je een achterstand opgelopen? Ik zoek samen met jou de oplossing om je punten te doen stijgen.
 25 € 

Bijles Frans LimburgHeusden-Zolder

Heb je moeilijkheden met de Franse taal? Ik help je er graag mee! Ik ben een leerkracht Frans (30 jaar) en kom je graag bijbenen in de Franse grammatica en woordenschat.
 20 € 

MasterMaasmechelen

Pedagogische Universiteit /Filologie Frans en Engels (licentiaat Romaanse talen)...
 20 € 

Bijles bij leermoeilijkheden, Adhd, Dyslexie,...Genk

Bijles bij leermoeilijkheden, Adhd, Dyslexie,... Hoi! Ik ben juf Caroline. Ik heb enkele jaren zowel in het gewoon als buitengewoon onderwijs gestaan. Graag geef ik bijles aan huis regio Limburg, maar dit kan ook bij mij in Genk.
 15 € 

Op zoek naar gitaarlesHasselt

Privé-gitaarles door professionele muzikant. 20€/les (les om de 2 weken). Alle stijlen, leeftijden en niveaus. Geen notenleerkennis vereist.
 20 € 

Bijles Lager OnderwijsZutendaal

Ik geef jaren les in het bo en zou graag met mijn diploma Lager Onderwijs, bo kinderen bijles willen geven voor rekenen, taal,.
 15 € 

Bijles wiskunde secundair onderwijsalken

Bijles wiskunde secundair onderwijs Wiskunde bijles: - 1ste en 2de graad sec. Onderwijs aso-tso - 1ste, 2de en 3de graad sec. Onderwijs bso u bent op zoek naar bijles wiskunde en u voelt zich een beetje ten einde raad.
 20 € 

Bijlessen alle leeftijdenZonhoven

Wenst u een taal te leren, deze beter te beheersen, commerciëler te kunnen communiceren, heeft uw kind hulp nodig bij het Engels of heeft u een tekst die u naar het Engels wil laten vertalen.
 20 € 

Bijles / huiswerkbegeleiding lager onderwijsHouthalen-Helchteren

Met mijn diploma leerkracht lager onderwijs zou ik heel graag bijles en/of huiswerkbegeleiding willen gegeven. Ik sta zelf halftijds in een klasje in het 2de leerjaar.
 15 € 

Bijles Nederlands alle niveaus - Regio TongerenKoninksem

Talen zijn mijn grote passie. Als copywriter verdiep ik me dagelijks in het kluwen van grammatica en spelling. Ik vind het ook een toffe uitdaging om anderen te helpen met inzicht te krijgen in taal.
 20 € 

Bijles Spaans beginners - Regio TongerenKoninksem

Bijles Spaans beginners - Regio Tongeren Zet je je eerste stappen in de Spaanse taal maar wordt je geconfronteerd met wat struikelblokken.
 15 € 

Bijles Frans - regio TongerenKoninksem

Bijles Frans - regio Tongeren Blijft de Franse grammatica voor jou maar een kwelling of geraak je het noorden kwijt bij al die spellingsregels? Dan kan ik je helpen met wat orde te scheppen in de chaos.
 20 € 

Bijles economie / wiskunde BreeBree

Heb je problemen met economische vakken (economie, boekhouden, bedrijfseconomie, bedrijfsbeheer, recht) of wiskunde? Ik help je graag verder.
 20 € 

Lessen 3d-vormgevingAchel

Lessen 3d-vormgeving Per jaar worden er 3reeksen van 10 lessen gegeven rond 3d-vormgeving. We werken met gips, klei, papier maché,. graffiti, schildertechnieken, tekenen,.

Gezocht - Wanted : Poolse lesLanaken

Ik ben op zoek naar iemand die mij de Poolse taal kan leren, in ruil leer ik jou Nederlands, Engels of Frans (en eventueel basis Spaans). Liefst uit de omgeving Genk - Bilzen - Lanaken.

Faalangsttraining en training sociale vaardighedenGenk

In regio Genk starten we met een sessie faalangsttraining en training sociale vaardigheden! Dit voor zowel studenten lager onderwijs, secundair onderwijs als hoger onderwijs! Meer inlichtingen ;...

Bijles Frans of LatijnGenk

Problemen met Franse grammatica, Franse woordenschat of met Latijn? Ik ben een enthousiaste en ervaren leraar die hierbij helpen kan. Gsm 0488/02.33.

Bijles wiskunde en wetenschappenBilzen

Ik ben afgestudeerd als burgerlijk ingenieur chemie en geef bijles in wiskunde en wetenschappen. Volgend jaar behaal ik ook mijn diploma voor leraar secundair onderwijs.

Gitaarles voor beginners en gevorderdenDiepenbeek

Gitaarles voor beginners en gevorderden Gitaarles voor beginners en gevorderden Bij De Muziekboog kunt u terecht voor gitaarlessen voor beginners en gevorderden in Diepenbeek te Limburg Voor kinderen en volwassenen vanaf ongeveer...
 20 € 

Bijles wiskundeBoorsem

Ik ben laatstejaarsstudent burgerlijk ingenieur aan de K.U.Leuven en geef bijles wiskunde aan studenten in het secundair onderwijs.
 20 € 

Reeks Tai Chi (Genk) (10 lessen per reeks)Genk

Tai chi is een stijlvolle bewegingskunst, gebaseerd op de principes van yin en yang.
 40 € 

Bijles Frans omgeving Oostham / TessenderloOostham

Bijles Frans omgeving Oostham / Tessenderlo Recent gepensioneerd leraar (licentiaat = master) met meer dan 38 jaar ervaring (Pius X-College Tessenderlo) geeft bijles Frans tot en met niveau 4de jaar aso / tso / bso 20€/uur Willy 011 401815...
 20 € 

Bijles wiskunde fysicaDilsen-Stokkem

Heb je problemen met wiskunde of fysica, dan ben je bij mij aan het juiste adres. Ik ben Aleksandra, lerares van opleiding. ik geef bijles wiskunde aan scholieren voor 1e en 2de graad middelbaar.
 14 € 

Zoekertjes> > > (Limburg) : 25 Volgende >>