Home> Zoekertjes> > > (Limburg) (1/6)

Bijles wiskunde en wetenschappenBilzen

Ik ben afgestudeerd als burgerlijk ingenieur chemie en geef bijles in wiskunde en wetenschappen. Volgend jaar behaal ik ook mijn diploma voor leraar secundair onderwijs.

Gitaarles voor beginners en gevorderdenDiepenbeek

Gitaarles voor beginners en gevorderden Gitaarles voor beginners en gevorderden Bij De Muziekboog kunt u terecht voor gitaarlessen voor beginners en gevorderden in Diepenbeek te Limburg Voor kinderen en volwassenen vanaf ongeveer...
 20 € 

Bijles wiskundeBoorsem

Ik ben laatstejaarsstudent burgerlijk ingenieur aan de K.U.Leuven en geef bijles wiskunde aan studenten in het secundair onderwijs.
 20 € 

Bijlessen wiskunde en chemie.Houthalen-Helchteren

Bijlessen wiskunde en chemie. Ervaren leerkracht geeft bijles wiskunde en chemie, niveau hogere cyclus aso-tso. Algemene studiebegeleiding. Voorbereiding ingangsexamen geneeskunde.

Reeks Tai Chi (Genk) (10 lessen per reeks)Genk

Tai chi is een stijlvolle bewegingskunst, gebaseerd op de principes van yin en yang.
 40 € 

Bijles Frans omgeving Oostham / TessenderloOostham

Bijles Frans omgeving Oostham / Tessenderlo Recent gepensioneerd leraar (licentiaat = master) met meer dan 38 jaar ervaring (Pius X-College Tessenderlo) geeft bijles Frans tot en met niveau 4de jaar aso / tso / bso 20€/uur Willy 011 401815...
 20 € 

Bijles wiskunde fysicaDilsen-Stokkem

Heb je problemen met wiskunde of fysica, dan ben je bij mij aan het juiste adres. Ik ben Aleksandra, lerares van opleiding. ik geef bijles wiskunde aan scholieren voor 1e en 2de graad middelbaar.
 14 € 

Bijles en/of studiebegeleidingGenk

Leerkracht heeft nog vier uurtjes vrij om jouw kind te begeleiden.

Bijles lager onderwijs: Nederlands, wiskunde,...Kortessem

Bijles regio Kortessem en omgeving. Ik ben afgestudeerd als leerkracht basisonderwijs en ik heb ook de master in de pedagogische wetenschappen behaald.
 15 € 

Bijles Frans regio HasseltHasselt

Hallo! Ben je op zoek naar bijles Frans dan ben je hier aan het juiste adres! Ik ben een ervaren leerkracht Frans en bovendien ook jurylid bij de examencommissie voor secundair onderwijs.
 25 € 

Bijles Frans Limburg (kinrooi - bree - bocholt -...Kinrooi

Bonjour! Ik ben 29 jaar en leerkracht Frans. Ik heb al enkele jaren ervaring in het geven van bijles (ook aan leerlingen met een leerstoornis).
 18 € 

Bijles economie / boekhouding nodigRiemst

Hallo, Ik ben een gemotiveerde 31 jarige leerkracht (universitair diploma) met reeds enkele jaren ervaring in het onderwijs.
 25 € 

Bijles wiskunde nodigRiemst

Hallo Ik ben een 31 jarige leerkracht (met universitair diploma) en geef bijles wiskunde aan leerlingen die wat extra hulp kunnen gebruiken.
 20 € 

Bijles Frans - vertalingenKuringen

Heb je moeite met Frans ? Dan kan ik je helpen. Ik ben volledig 2-talig opgevoed.
 20 € 

Regio Wellen - Alken - BorgloonWellen

Ik ben afgestudeerd als industrieel en burgerlijk ingenieur en heb jarenlange ervaring in het geven van bijles aan studenten van de lagere school, middelbare school, hogeschool en universiteit.

GitaarlesEksel

Gitaarles, prijs overeen te komen afhankelijk van niveau en wensen.
 20 € 

Bijles engels limburg (beek, geleen, sittard,...Maasmechelen

Bijles engels limburg (beek, geleen, sittard,... Ik ben gediplomeerd vertaalster Engels en beschik over zeer goede kennis van deze taal in zowel woord als geschrift.

Bijles frans limburg (beek, geleen, sittard,...Maasmechelen

Bijles frans limburg (beek, geleen, sittard,... Ik ben gediplomeerd vertaalster Frans en beschik over zeer goede kennis van deze taal in zowel woord als geschrift.

Privéles joggen/conditieverbetering/start-to-runZolder

Wil je iets doen aan je conditie? Wil je graag starten met joggen? Doe je dit niet graag in groep.

Privé zwemlessenZolder

Wil je graag leren zwemmen? Doe je dit niet graag in groep? Ik wil je dit graag aanleren op je eigen tempo! Ik ben leerkracht lichamelijke opvoeding en heb de juiste know how om jou aan het...

Revisie thesis, paper, eindwerk .Ham

Wilt u beter scoren en een thesis, eindwerk of scriptie zonder taalfouten afleveren? Wel, ik kan u helpen. Laat uw tekst dan nalezen en verbeteren door een professioneel en gediplomeerd taalkundige.

Kennismakingscursus Frans voor kidsHam

Is uw kind nu al gebeten door de taalmicrobe? Dan is dit de ideale weg om het taalgevoel van uw kind verder te ontwikkelen.
 25 € 

Bijles Frans/Duits - ook via SkypeHam

Heb je problemen met Frans of Duits? Krijg je die grammatica of uitspraak maar niet onder de knie? Heb je weldra (her)examens.
 25 € 

Lerares Nederlands op pensioenBilzen

Gezien mijn onderwijservaring kan ik Nederlandse bijles geven op alle niveaus, ook aan anderstaligen.
 25 € 

Is er extra hulp welkom Voor bijles en...Maaseik

Hallo, Met mijn twee diploma's (kleuter- en lager onderwijzeres) heb ik reeds veel ervaring opgedaan. Soms ervaringen van lange duur, soms korte duur.
 10 € 

Zoekertjes> > > (Limburg) (1/6) : 25 Volgende >>