Home> Zoekertjes> > > (Limburg)

Bijles wiskunde chemie fysica natuurwetenschappenNieuwerkerken

Bijles wiskunde chemie fysica natuurwetenschappen Wil je tijdens de vakantie uw kennis voor wiskunde en wetenschappen wat extra bijwerken? Aarzel dan zeker niet mij te contacteren! Ik geef bijles bij mijn thuis.
 20 € 

Bijles boekhouden / bedrijfsbeheerMolenbeersel

Heb je herexamens of doe je examen voor de examencommissie, dan kan ik je verder helpen. Ik heb ervaring als boekhouder en leerkracht, zowel boekhouden als bedrijfsbeheer.
 25 € 

Uniek aanbod privéles piano en e-composing.Beringen

Mijn naam is Wim Verhoeven. Na mijn studies piano aan het Koninklijk Vlaams Conservatorium te Antwerpen was ik 17 jaar werkzaam bij het Koninklijk Ballet Van Vlaanderen, als pianist, keyboardspeler...
 40 € 

Online cursus pianoGruitrode

Na lang zoeken vond ik eindelijk deze geweldige cursus waarmee ik piano heb leren spelen. Muziekschool kosten mij 210 euro voor een keer per week 20 min.

Bijles Frans + Engels (regio Lanaken)Lanaken

Ik ben ondertussen reeds 11 jaar werkzaam als leerkracht en heb in tussentijd al meer dan 10 kinderen begeleid met bijles.
 25 € 

Nalezen thesis, eindwerk, paper, taakMolenbeersel

Wil je er zeker van zijn dat er in je thesis/eindwerk/paper/taak geen enkele spelfout staat.
 5 € 

Bijlessen lager onderwijs+middelbaarMaasmechelen

Bijlessen lager onderwijs+middelbaar Geachte ouder(s) Heeft uw kind hulp nodig bij het huiswerk of het leren van lessen, een goede uitleg bij nieuwe leerstof of tips i.v.m leren en lessenplanning? Dan bent u op het juiste adres.
 12 € 

Bijles lager onderwijsBilzen

Bijles lager onderwijs 49 jarige leerkracht uit Bilzen geeft uw kind graag bijlessen, alle leerstof lager onderwijs, ook Frans.
 20 € 

Bijles, vertalen, nalezen SpaansHasselt

Heb je moeite met Spaans? Kan wat extra uitleg jou op de goede weg zetten? Heb je iemand nodig die een artikel moet vertalen naar of van het Spaans? Of heb je een artikel dat nagelezen moet worden.
 20 € 

Bijles, vertalen, nalezen EngelsHasselt

Heb je moeite met Engels? Kan wat extra uitleg jou op de goede weg zetten? Heb je iemand nodig die een artikel moet vertalen naar het Engels? Of heb je een artikel dat nagelezen moet worden.
 20 € 

Bijles, vertalen, nalezen FransHasselt

Heb je moeite met Frans? Kan wat extra uitleg jou op de goede weg zetten? Of heb je iemand nodig die een artikel moet vertalen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Ik ben leerkracht.
 20 € 

Bijles wiskunde en statistiek in DiepenbeekDiepenbeek

Beste ouder/student Ben je op zoek naar hulp voor wiskunde of statistiek, dan wil ik je graag helpen.
 25 € 

Remediering taal en rekenen lager onderwijsGenk

Heeft je kind een tekort voor taal of rekenen, heeft het nog extra hulp nodig voor september 2016.
 20 € 

Bijles en huiswerkbegeleiding - reeds 20 j...Leopoldsburg

Heeft uw kind hulp nodig bij het huiswerk of het leren van lessen, een goede uitleg bij nieuwe leerstof of tips i.v.m. Leren en lessenplanning. 20 jaar ervaring.
 17 € 

Bijles ingangsexamen geneeskundeMunsterbilzen

Ik ben afgestudeerd als burgerlijk ingenieur chemie en volgend jaar behaal ik ook mijn diploma voor leraar secundair onderwijs.

Moeite met boekhoudenHasselt

Moeite met boekhouden Zit je in het 1 tem 4 middelbaar en heb je moeite met economie en boekhouden? Heb je hulp nodig om door je leerstof te geraken.
 15 € 

Studeren met begeleiding voor middelbare schoolMaaseik

Bij huiswerkinstituut Maaseik kunnen middelbare schoolleerlingen terecht om onder ervaren begeleiding te studeren. Er wordt aandacht besteed aan planning, diepgang en valkuilen in het studeren.

Stoomcursus Frans voor jongeren in MaaseikMaaseik

Huiswerkinstituut Maaseik organiseert in de zomer een stoomcursus Frans voor jongeren tussen 12 en 17 jaar.

Piano les

Hallo, Ik ben Nina en ben al van kinds af aan begonnen met pianospelen. Vanaf dat het kon, ben ik dan ook naar de muziekschool gegaan. Dit ben ik blijven doen tot op het einde.
 20 € 

Bijles pedagogisch handelen/opvoedkunde

Hallo, Vorig jaar ben ik afgestudeerd met een bachelor orthopedagogie. Dit jaar volg ik de lerarenopleiding en eind juni studeer ik af.
 20 € 

Bijles lager onderwijs

Hallo, vorig jaar ben ik afgestudeerd met een bachelor orthopedagogie. Dit jaar volg ik de lerarenopleiding bij en eind juni studeer ik af.
 20 € 

Bijles adobe muse gezochtHasselt

Ik zoek iemand die me kan helpen bij het maken van een website met Muse. Ik verplaats door Limburg, Antwerpen en Brussel.

Paardrijden/huifkarritjes voor mensen met een...Hoeselt

Paardrijden/huifkarritjes voor mensen met een... Vzw Rajdado biedt begeleiding op en langs het paard aan voor personen met een fysieke, mentale of psychische beperking.
 15 € 

Bijles omgeving Hasselt - midden LimburgDiepenbeek

Heeft jou kind problemen met een bepaald vak of weet hij/zij niet hoe hij zijn/haar huiswerk moet maken? Dan ben je bij mij aan het juiste adres.
 15 € 

Mijn dochtertjes willen graag zwemles krijgenHasselt

Hallo Mijn 2 dochtertjes van 6 en 8 jaar willen graag prive zwemlessen krijgen. Liefst in Hasselt. De oudste heeft zwemles op school, maar de jongste nog niet.

Zoekertjes> > > (Limburg) : 25 Volgende >>