Home> Zoekertjes> > > ()

Technische zanglessen, noten lezen, bijlesAchel

Ik ben professioneel zangeres. Privéles: 30€ per uur Groepsles: 10€ per persoon per uur 5 uur groepsles: 45€ per persoon...
 30 € 

Bijles wiskunde

Bijles wiskunde Heb jij nood aan bijles in wiskunde? Dan ben ik de persoon die je zoekt. Ik ben afgestudeerd in dvm te aalst in wetenschappen wiskunde in 2010 en heb nog eens 5 jaar handelsingenieur gestudeerd.
 20 € 

Bijlessen Nederlands voor anderstaligen NT2Hasselt

Prive lessen voor uitspraak of grammatica. Minimum twee sessies per week. Privat lessons for pronounciation or grammar. Minimum two sessions a week.
 20 € 

Paardrijden/huifkarritjes voor mensen met een...Hoeselt

Paardrijden/huifkarritjes voor mensen met een... Vzw Rajdado biedt begeleiding op en langs het paard aan voor personen met een fysieke, mentale of psychische beperking.
 15 € 

Bijles wiskunde, bouwkunde, bepaalde delen van...As

Ik ben masterstudente Industriële Wetenschappen Bouwkunde en geeft wiskunde, bouwkunde en verschillende delen van fysica bijles.
 25 € 

Bijles Wiskunde, Fysica en ChemieBilzen

Ik ben afgestudeerd als burgerlijk ingenieur chemie en geef bijles in wiskunde en wetenschappen.

Bijles FransHouthalen-Helchteren

Ben je op zoek naar hulp voor Frans? Ik ben een leerkracht Frans/ Nederlands(32 jaar)en ik help je graag voor de Franse vocabulaire en grammaire op het moment dat voor jou past!...
 25 € 

Bijles omgeving Hasselt - midden LimburgDiepenbeek

Heeft jou kind problemen met een bepaald vak of weet hij/zij niet hoe hij zijn/haar huiswerk moet maken? Dan ben je bij mij aan het juiste adres.
 15 € 

Dansen in je eigen keuken of salon: het kanSint-Truiden

Onze danscoaches fleuren elk feestje op met een dansuurtje in je eigen keuken of salon: van disco rock tot Argentijnse tango, zowat alle dansen zijn mogelijk...
 35 € 

Bijlessen wiskunde, fysica, chemie, biologieSint-Truiden

Ervaren leerkrachten bereiden samen met jou je toetsen en examens voor en helpen je stressbestendig om te gaan met leerstof...
 30 € 

Bijlessen EngelsSint-Truiden

Ervaren leerkrachten bereiden samen met jou je toetsen en examens voor, werken je tekorten weg en helpen je stressbestendig om te gaan met leerstof...
 30 € 

Bijlessen fransSint-Truiden

Ervaren leerkrachten geven je een duwtje in de rug, bereiden je toetsen en examens voor...
 30 € 

Bijlessen Latijn, Frans, Nederlands en...Peer

Ben je op zoek naar hulp bij het studeren en heb je nood aan extra uitleg en oefeningen? Ik geef reeds 29 jaar les en ben dus een lerares met veel ervaring.
 15 € 

Bas lessenNeerpelt

Bas lessen Op een ongedwongen manier liedjes leren spelen of bepaalde technieken aan te leren. Geschikt voor jong en oud. Notenleer is hierbij niet nodig, maar is wel mogelijk.

BASgitaarles op maat in limburgRotem

BASgitaarles op maat in limburg Beste wil jij graag Basgitaar leren van een professionele muzikant dan zit je op het juiste adres! Ik studeer klassieke gitaar op het Conservatorium van maastricht en doe een minoropleiding in Jazz.
 20 € 

Bijles wiskundeHeusden-Zolder

Mijn dochter zit in het 3de middelbaar Humane Wetenschappen en heeft het moeilijk met de wetenschappelijke vakken. Wij zoeken iemand die bij ons aan huis hierbij zou kunnen helpen.

Bijlessen biologie, fysica en chemieMaasmechelen

Ik ben student chemie aan de Universiteit Hasselt, en wil later graag leerkracht worden. Daarom leek het me tof om bijles te geven, in plaats van de standaard studentenjobs.
 10 € 

Privé pianolessen in HasseltHasselt

Privé pianolessen in Hasselt Hey, ik studeer Master2 piano in Koninklijk Conservatorium van Antwerpen. Privé lessen gaan door bij mijn thuis in Hasselt. Ik geef les in het weekend en tijdens de vakaties ook door de week.
 25 € 

Habla Spaans - Spaanse les voor iedereenBilzen

Habla Spaans - Spaanse les voor iedereen Leer Spaans op een plezierige, doelmatige manier met een natief Spaantalige lerares die vanaf 2001 ervaring heeft met lesgeven, in Bilzen, België.
 15 € 

Bijlessen Engels- Nederlands-FransHoeselt

Heb je het moeilijk om de Engelse grammatica onder de knie te krijgen.
 20 € 

Bijles Nederlands Bree en Leuven

Extra ondersteuning in het Nederlands door een jonge gemotiveerde studente met een frisse kijk op het onderwijs.
 20 € 

Bijles Engels Bree en Leuven

Extra ondersteuning in de Engelse taal door een jonge gemotiveerde studente met een frisse kijk op het onderwijs.
 20 € 

Dringend bijles gezocht in de buurt van bilzenBilzen

Hallo! Ik doe examencommissie, Ik zoek iemand die mij wilt helpen bij wiskunde en eventueel talen.

Pianolessen voor kinderen en volwassenBilzen

Pianolessen voor kinderen en volwassen Ik geef op een leuke en creatieve manier privé pianoles aan kinderen en volwassenen, voor meer info mag je me altijd contacteren, een gratis proefles is altijd mogelijk, indien gewenst.

Bijles wiskunde fysica electronica informatica webVliermaalroot

Ingenieur met jarenlange ervaring. Samen bekijken we de aan te leren stof en maken een plan op.
 25 €