Home> Zoekertjes> > > ()

Bijlessen met ervaringMaasmechelen

Voor meer info klik op de website! 3.wix.com/megavoorkids-bijles...

Bijlessen wiskunde regio Hasselt (Kiewit)Hasselt

Op zoek naar hulp voor je wiskundeprobleem? Ik ben een gedreven leercoach met meer dan 10 jaar ervaring en wil leerlingen uit de eerste graad verder helpen bij mij thuis.
 25 € 

Pianoles 'de Speelvogel' BeringenPaal

Pianoles  'de Speelvogel'  Beringen Pianolessen voor volwassenen. Optimale vooruitgang door gerichte coaching! Steeds aangepast aan uw persoonlijke wensen en mogelijkheden.
 17 € 

Bijles Engels- NederlandsSint-Truiden

Heeft uw zoon of dochter problemen met het vak Engels op school.

BijlesBeverlo

Hallo, Ik ben opzoek naar een leraar die mijn zoon extra bijles kan geven in Wiskunde, Fysica, Aarderijkskunde Mijn zoon zit in het 1de aso Wetenschappen.

Pianolessen regio Limburg, geen notenleer vereist.Neerpelt

Pianolessen regio Limburg, geen notenleer vereist. Wil je leren piano spelen en leren hoe muziek in elkaar zit? Dan kan je bij mij lessen komen volgen! Heb je nog nooit piano gespeeld? Dan beginnen we bij het begin.
 12 € 

Gitaarles voor beginners en gevorderdenDiepenbeek

Gitaarles voor beginners en gevorderden Gitaarles voor beginners en gevorderden Bij de Muziekboog kunt u terecht voor les in gitaar voor beginners en gevorderden.
 20 € 

Nalezen thesis/documenten/eindwerkenOpoeteren

Nalezen thesis/documenten/eindwerken Ik ben leerkracht Nederlands en kijk graag uw brieven, documenten, eindwerken,. na op taalfouten. Ik corrigeer en herschrijf zinnen indien nodig. Prijs: 0.01€/woord.

Vertalingen Frans/Italiaans-Nederlands, teksten...Opoeteren

Vertalingen Frans/Italiaans-Nederlands, teksten... Ik ben vertaler en help u graag met al uw documenten vanuit het Frans of Italiaans naar het Nederlands. Dat kan gaan om een brief, folder, tekst,. Prijs is 0.03€/woord.

Bijles NederlandsOpoeteren

Bijles Nederlands Heb je hulp nodig voor het vak Nederlands? Wil je je examens goed voorbereiden? Zit je met een tekst die nagelezen moet worden? Dan ben je bij mij als leerkracht Nederlands aan het juiste adres.
 20 € 

Professionele revisie thesis, eindwerk, paper .Ham

Wilt u beter scoren en een thesis, eindwerk of scriptie zonder taalfouten afleveren? Wel, ik kan u helpen. Laat uw tekst dan nalezen en verbeteren door een professioneel en gediplomeerd taalkundige.

Bijles Frans of Duits (ook via Skype)Ham

Bijles Frans of Duits (ook via Skype) Heb je problemen met Frans of Duits? Krijg je die grammatica of uitspraak maar niet onder de knie? Heb je weldra (her)examens.
 25 € 

Bijles Frans voor jong en oudOpoeteren

Bijles Frans voor jong en oud Is Frans niet je sterkste vak? Heb je iemand nodig die een tekst naleest? Wil je je goed voorbereiden op de examens? Als leerkracht Frans kan ik je daar goed mee helpen.
 20 € 

Bijles wiskunde/chemie/natuurwetenschappenKinrooi

Ik ben Brenda uit Kinrooi, een gemotiveerde jonge leerkracht. Ik geef bijles wiskunde, chemie en natuurwetenschappen voor de 1ste en 2de graad middelbaar onderwijs.
 20 € 

Bijles NederlandsOverpelt

Heb je problemen met Nederlands? Neem dan gerust contact met me op! Je kan voor elk niveau bij me terecht.
 20 € 

Bijles Frans nodigOverpelt

Lukt het maar niet om Frans onder de knie te krijgen? Aarzel dan niet om mij te contacteren! Ik ben al 2 jaar actief als leerkracht voor dit vak.
 20 € 

Bijles geschiedenisBocholt

Hallo Kan je wat hulp met geschiedenis gebruiken? Wordt de leerstof over het verleden je soms te veel.
 20 € 

Bijles NederlandsBocholt

Hallo Kan je wat hulp met Nederlands gebruiken? Weet je niet zo goed hoe het zit met al die Nederlandse grammatica- en spellingregels.
 20 € 

Pianoles voor jong en oudHasselt

Wil je heel graag piano leren spelen? Pop of klassiek? Stuur dan een mailtje naar bertels123@gmail.

Bijles - studiebegeleiding - lager en bijzonder...Eksel

Met mijn ervaring als leerkracht in het lager en het buitengewoon lager onderwijs, wens ik na schooltijd of in het weekend ondersteuning te geven aan kindjes met leermoeilijkheden.
 12 € 

Bijles Frans LimburgHeusden-Zolder

Heb je moeilijkheden met de Franse taal? Ik help je er graag mee! Ik ben een leerkracht Frans (30 jaar) en kom je graag bijbenen in de Franse grammatica en woordenschat.
 25 € 

Hulp gezocht in wiskundeMaaseik

Hulp gezocht in wiskunde voor een jongen. Hij zit in het laaste leerjaar van het lager onderwijs.

Eigen Kracht & Coach -HoeseltHoeselt

Eigen Kracht & Coach -Hoeselt Dag iedereen, Zoals reeds eerder aangekondigd. "Kind & Coach" te Hoeselt krijgt een nieuwe naam en een ander logo. U kan zich misschien afvragen: "Waarom.

Bijles Wiskunde omgeving GruitrodeGruitrode

Ik ben Lieselotte Janssens en ben regent wiskunde. Ik zou graag bijles geven aan leerlingen van het eerste tot en met het vierde middelbaar.
 25 € 

Op zoek naar gitaarlesHasselt

Privé-gitaarles door professionele muzikant. 20€/les (les om de 2 weken). Alle stijlen, leeftijden en niveaus. Geen notenleerkennis vereist.
 20 €