Home> Zoekertjes> > > (Limburg)

Bijles ingangsexamen geneeskundeMunsterbilzen

Ik ben afgestudeerd als burgerlijk ingenieur chemie en geef bijles in wiskunde en wetenschappen. Volgend jaar behaal ik ook mijn diploma voor leraar secundair onderwijs.

Moeite met boekhoudenHasselt

Moeite met boekhouden Zit je in het 1 tem 4 middelbaar en heb je moeite met economie en boekhouden? Heb je hulp nodig om door je leerstof te geraken.
 15 € 

Studeren met begeleiding voor middelbare schoolMaaseik

Bij huiswerkinstituut Maaseik kunnen middelbare schoolleerlingen terecht om onder ervaren begeleiding te studeren. Er wordt aandacht besteed aan planning, diepgang en valkuilen in het studeren.

Stoomcursus Frans voor jongeren in MaaseikMaaseik

Huiswerkinstituut Maaseik organiseert in de zomer een stoomcursus Frans voor jongeren tussen 12 en 17 jaar.

Piano les

Hallo, Ik ben Nina en ben al van kinds af aan begonnen met pianospelen. Vanaf dat het kon, ben ik dan ook naar de muziekschool gegaan. Dit ben ik blijven doen tot op het einde.
 20 € 

Bijles pedagogisch handelen/opvoedkunde

Hallo, Vorig jaar ben ik afgestudeerd met een bachelor orthopedagogie. Dit jaar volg ik de lerarenopleiding en eind juni studeer ik af.
 20 € 

Bijles lager onderwijs

Hallo, vorig jaar ben ik afgestudeerd met een bachelor orthopedagogie. Dit jaar volg ik de lerarenopleiding bij en eind juni studeer ik af.
 20 € 

Bijles adobe muse gezochtHasselt

Ik zoek iemand die me kan helpen bij het maken van een website met Muse. Ik verplaats door Limburg, Antwerpen en Brussel.

Paardrijden/huifkarritjes voor mensen met een...Hoeselt

Paardrijden/huifkarritjes voor mensen met een... Vzw Rajdado biedt begeleiding op en langs het paard aan voor personen met een fysieke, mentale of psychische beperking.
 15 € 

Bijles omgeving Hasselt - midden LimburgDiepenbeek

Heeft jou kind problemen met een bepaald vak of weet hij/zij niet hoe hij zijn/haar huiswerk moet maken? Dan ben je bij mij aan het juiste adres.
 15 € 

Mijn dochtertjes willen graag zwemles krijgenHasselt

Hallo Mijn 2 dochtertjes van 6 en 8 jaar willen graag prive zwemlessen krijgen. Liefst in Hasselt. De oudste heeft zwemles op school, maar de jongste nog niet.

Computerles/ Informatica lesBilzen

Ben je totaal nieuw in de magische wereld van informatica(computers, mobile, sociale media, het internet) of wil je toch je kennis verruimen kan ik je helpen, ik ben een student leerkracht...

Bijles voor leerlingen van het lager.Genk

Bijles voor leerlingen van het lager. Hallo, ik ben een student in de opleiding lager onderwijs en ik zou graag bijles willen geven voor diegenen die in het lager onderwijs zitten en die moeite hebben met bv.
 10 € 

Privé zangles in Beringen @ Mind The MusicBeverlo

Privé zangles in Beringen @ Mind The Music Altijd al willen leren zingen ? Of ben je al een tijdje met zingen bezig, maar twijfel je of je wel het maximum uit jouw stem haalt .
 30 € 

Privé pianoles in Beringen @ Mind The MusicBeverlo

Privé pianoles in Beringen @ Mind The Music Beginner of al wat meer gevorderd ? Speel je graag klassiek, romantisch of toch liever pop- en filmmuziek ? Of een streepje blues of jazz misschien .
 24 € 

Autorijles Regio Alken/HasseltHasselt

Autorijles Regio Alken/Hasselt Ervaren instructeur kan u voorbereiden op uw rij-examen te Hasselt (Alken). Voorwaarden : u beschikt over een voorlopig rijbewijs en heeft reeds rij-ervaring.
 25 € 

Bijles wiskunde aan huis.Hasselt

Bijles wiskunde aan huis. Ervaren leerkracht geeft bijles wiskunde en wetenschappen aan huis.
 25 € 

BASgitaarles op maat in limburgRotem

BASgitaarles op maat in limburg Beste wil jij graag Basgitaar leren van een professionele muzikant dan zit je op het juiste adres! Ik studeer klassieke gitaar op het Conservatorium van maastricht en doe een minoropleiding in Jazz.
 20 € 

Zangles in Hasselt - Marjolein DeckersHasselt

Zangles - Songwriting - Muziektheorie - Workshops Ben je op zoek naar zangles of vocal coaching? Marjolein Deckers biedt gespecialiseerde begeleiding aangepast aan elk individu.

Enthousiaste lerares Frans, Duits, Engels,...Hoeselt

Via het inoefenen van minidialogen en woordenschat-en grammaticadrill op maat, komt u snel tot vlotte communicatie. Voor volwassenen en leerlingen hoger en secundair onderwijs. Alle niveaus.
 30 € 

WiskundeHamont-Achel

Wiskunde regio hamont voor op donderdagavond als het kan vierde tso...

Bootcamp (outdoor work-out)Houthalen-Helchteren

Bootcamp (outdoor work-out) Bootcamp(*) = “functionele training” + “in groep” + “in de buitenlucht”.
 8 € 

Bas lessenNeerpelt

Bas lessen Op een ongedwongen manier liedjes leren spelen of bepaalde technieken aan te leren. Geschikt voor jong en oud. Notenleer is hierbij niet nodig, maar is wel mogelijk.

Habla Spaans - Spaanse les voor iedereenBilzen

Habla Spaans - Spaanse les voor iedereen Leer Spaans op een plezierige, doelmatige manier met een natief Spaantalige lerares die vanaf 2001 ervaring heeft met lesgeven, in Bilzen, België.
 15 € 

Bijles op maat en tempo van de leerling / LimburgHouthalen-Helchteren

Bijles op maat en tempo van de leerling / Limburg Hulp nodig om een bepaald vak onder de knie te krijgen? Zie je de bomen niet meer door het bos bij de aanvang van je examens? Hoe moet je dit organiseren? Waar eerst beginnen? Ik help je waar nodig.
 25 € 

Zoekertjes> > > (Limburg) : 25 Volgende >>