Home> Zoekertjes> Bijlessen> > () (1/2)

Bijles Frans nodig Omgeving Diepenbeek-GenkDiepenbeek

Lerares Frans met pensioen, ruime ervaring bijles Frans. Alle leeftijden, eerste speels kleuter-Frans, lagere school, humaniora, voorbereiding op centrale examencommissie, hoger onderwijs,...
 25 € 

Privéles piano/keyboardGenk

Privéles piano/keyboard Wachtlijsten bestaan ervan in muziekacademies. Enkel om op klassieke manier Bach en Mozart te leren ontdekken.

Bijles wiskunde - secundair onderwijs -...Alken

Bijles wiskunde - secundair onderwijs -... - 40 euro per anderhalf uur! Problemen met wiskunde? Wil je terug kunnen volgen tijdens de lessen van wiskunde.
 30 € 

Ghostwriter nodig Verhaal te vertellenDiepenbeek

Hebt u een verhaal te vertellen, maar mist u net dat beetje schrijftalent, of zelfvertrouwen of tijd om u eraan te zetten? Lerares taal mèt ervaring in schrijven, wil graag helpen.
 10 € 

Autocad, InventorMaaseik

Als Autocad gecertificeerde tekenaar met 20 jaar ervaring geef ik nu bijles in Autocad 2d/3D en Inventor. Van beginner tot gevorderde.
 25 € 

Bijles Frans Limburg (kinrooi - bree - bocholt -...Kinrooi

Bijles Frans Limburg (kinrooi - bree - bocholt -... Bonjour! Ik ben een enthousiaste leerkracht Frans van 31 jaar en heb enkele jaren ervaring in het geven van bijles (ook aan leerlingen met leerstoornissen).
 20 € 

Bijles Wiskunde, Fysica, ChemieBilzen

Ik ben afgestudeerd als burgerlijk ingenieur chemie en ben bovendien ook leerkracht secundair onderwijs (licenciaat). Ik geef bijles in wiskunde en wetenschappen.
 25 € 

Gitaarles privé voor beginners en gevorderden in...Lommel

Gitaarles privé voor beginners en gevorderden in... Hallo, ik ben een muzikant en speel nu 25 jaar gitaar zowel elektrisch als acoustisch, heb veel podiumervaring en muziek is alles wat ik doe.
 15 € 

Bijles Frans of LatijnGenk

Problemen met Franse grammatica, Franse woordenschat of met Latijn? Ik ben een enthousiaste en ervaren leraar die hierbij helpen kan. Gsm 0488/02.33.

Bijles wisk 1e t/m 3e middelbaarLeopoldsburg

Ik geef bijles wiskunde aan kinderen van het 1e t/m het 3e middelbaar. Ik heb al jaren ervaring en heb diploma wiskunde - biologie. Ik kan tot bij jou komen (+ 2,50 euro) of bij mij thuis ontvangen.
 20 € 

Boekhouden voor examencommissieMaaseik

Boekhouden voor examencommissie Stoomcursus Boekhouden voor 3BSO Kantooradministratie en gegevensbeheer Boekhouden is een A-vak in de studierichting van de derde graad bso Kantooradministratie en gegevensbeheer.

Bijles Frans/EngelsGroot-Gelmen

Ervaren leerkracht geeft bijlessen voor Frans en Engels aan alle leeftijden.
 25 € 

Bijles Frans nodig Dan ben je bij mij aan het...Neerpelt

Ik geef al 4 jaar bijles aan jongeren. Ik ben al 2.5 jaar afgestudeerd en heb 2 jaar ervaring voor de klas.
 20 € 

Bijles Lager Onderwijs of kleuterGenk

Ik ben Sümeyye Cöl. Ik zit in mijn 2de jaar in de opleiding Leerkracht Lager Onderwijs.
 10 € 

Bijles wiskundeWellen

Bijles wiskunde Op zoek naar een bijles leerkracht voor wiskunde? Heb je nood aan wat extra oefeningen in een 1 op 1 omgeving buiten de schooluren.

Vertalen, structureren, vereenvoudigen cursussen...Diepenbeek

Heb je een of meerdere cursussen die in een te moeilijk, academisch Frans gesteld zijn.
 15 € 

Zangles (Ook voor personen met een beperking)Hasselt

Is zingen je droom? Als gediplomeerde muzikante geef ik zangles aan zowel kinderen, volwassenen als personen met een beperking.

Pianoles (Ook voor personen met een beperking )Hasselt

Is piano spelen je droom? Als gediplomeerde muzikante geef ik pianoles aan zowel kinderen, volwassenen als personen met een beperking.

Bijles Frans omgeving Diepenbeek-GenkDiepenbeek

Lerares Frans met pensioen, ruime ervaring bijles Frans. Alle leeftijden, eerste speels kleuter-Frans, lagere school, humaniora, voorbereiding op centrale examencommissie, hoger onderwijs,...
 25 € 

Taallessen en BijlessenMaasmechelen

...

HuiswerkbegeleidingMaasmechelen

Heeft uw kind hulp nodig bij het huiswerk, bijlessen of prive lessen. Wij helpen de studenten om hun probleem op te lossen.

Pianoles vanaf 5jaar tot . (beginners klassiek en...Gors-Opleeuw

Pianoles vanaf 5jaar tot . (beginners klassiek en... Wat bied ik: Wil je graag pianoles volgen, maar heb je geen ervaring met muziek, noten lezen, ritme.
 15 € 

Bijles wiskunde + economie (regio Lanaken)Lanaken

Ik werk ondertussen 3 jaar in het secundair onderwijs als leerkracht wiskunde en economie. Graag zou ik leerlingen die problemen hebben met deze vakken individueel willen begeleiden.
 25 € 

Bijles economie / boekhouding nodigRiemst

Hallo, Ik ben een gemotiveerde 33 jarige leerkracht (universitair diploma) met reeds enkele jaren ervaring in het onderwijs.
 25 € 

Bijles wiskunde nodigRiemst

Hallo Ik ben een 33 jarige leerkracht (met universitair diploma) en geef bijles wiskunde aan leerlingen die wat extra hulp kunnen gebruiken.
 25 €