Home> Zoekertjes> > > ()

Accordeonles voor beginnersDiepenbeek

Accordeonles voor beginners Accordeonles voor beginners De Muziekboog biedt Accordeonles voor beginners. Via oefeningen voor de linker en rechterhand plus muziekstukken op uw niveau wordt les gegeven op maat.
 20 € 

Gitaarles voor beginners en gevorderdenDiepenbeek

Gitaarles voor beginners en gevorderden Gitaarles voor beginners en gevorderden Bij de Muziekboog kunt u terecht voor les in gitaar voor beginners en gevorderden.
 20 € 

Privé zwemles Sint-TruidenSint-Truiden

Ik geef privé zwemles (1kind per les) aan kinderen vanaf 5 jaar. Lessen vinden plaats in het zwembad van Sint-Truiden. Diploma: Hoge redder; L.O. leerkracht Buitengewoon Onderwijs.
 18 € 

Inhoudelijk of leermethode: Bijles Lager en...Opglabbeek

Inhoudelijk of leermethode: Bijles Lager en... Ik ben afgestudeerd aan de kuleuven als pedagoog, en als leerkracht.
 15 € 

Bijles wetenschappen/wiskunde/farmacieHasselt

Ik geef bijles in de regio Limburg voor de vakken biologie/chemie/wiskunde/natuurwetenschappen voor middelbare studenten en voor vakken in de opleiding farmaceutische wetenschappen.
 25 € 

Autorijles Regio Alken / HasseltHasselt

Autorijles Regio Alken / Hasselt Ervaren instructeur kan u voorbereiden op uw rij-examen te Hasselt (Alken). Voorwaarden : u beschikt over een voorlopig rijbewijs en heeft reeds rij-ervaring.
 50 € 

Bijles wiskunde aan huisHasselt

Bijles wiskunde aan huis Ervaren leerkracht geeft bijles wiskunde en wetenschappen aan huis.
 25 € 

Privéles gitaar: klassiek/pop muziekHasselt

Privéles gitaar: klassiek/pop muziek Ik ben professioneel gitarist en leerkracht en je kan bij mij terecht voor je privéles. Absolute beginner of ervaren gitarist zijn welkom.
 30 € 

Privéles zang en zangcoachingHasselt

Privéles zang en zangcoaching Ik ben professioneel zangeres en leerkracht en wil je graag helpen met het ontwikkelen van jouw stem.
 30 € 

Bijles wiskunde chemie fysica natuurwetenschappenNieuwerkerken

Bijles wiskunde chemie fysica natuurwetenschappen Hulp nodig bij wiskunde of wetenschappen? Als ervaren leerkracht kan ik u hiermee helpen. Ik geef bijles bij mijn thuis aan leerlingen van de 1ste en 2de graad so.
 20 € 

Pianoles aan huis of bij mij thuisHoeselt

Pianoles aan huis of bij mij thuis Ik ben een ervaren pianist die sinds jaren pianoles geeft aan jong en oud, van beginners tot gevorderden, klassiek, jazz, blues, boogie, pop,. met of zonder notenleer naar wens van de student.
 20 € 

Italiaans lesHasselt

Italiaans les - ervaren moedertaal leerkracht Italiaans met lerarenopleiding - bijlessen bij mij thuis (eventueel bij jou thuis) - beginners en gevorderden -grammatica, cultuur, kunst en culinaire traditie-...
 20 € 

Bijles, vertalen, nalezen SpaansHasselt

Heb je moeite met Spaans? Kan wat extra uitleg jou op de goede weg zetten? Heb je iemand nodig die een artikel moet vertalen naar of van het Spaans? Of heb je een artikel dat nagelezen moet worden.
 20 € 

Bijles, vertalen, nalezen EngelsHasselt

Heb je moeite met Engels? Kan wat extra uitleg jou op de goede weg zetten? Heb je iemand nodig die een artikel moet vertalen naar het Engels? Of heb je een artikel dat nagelezen moet worden.
 20 € 

Bijles, vertalen, nalezen FransHasselt

Heb je moeite met Frans? Kan wat extra uitleg jou op de goede weg zetten? Of heb je iemand nodig die een artikel moet vertalen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Ik ben leerkracht.
 20 € 

Bijles Frans + Engels (regio Lanaken)Lanaken

Ik ben ondertussen reeds 12 jaar werkzaam als leerkracht en heb in tussentijd al meer dan 10 kinderen begeleid met bijles. Bijles liefst bij de leerling thuis.
 25 € 

Technische zanglessen, noten lezen, bijlesAchel

Ik ben professioneel zangeres. Privéles: 30€ per uur Groepsles: 10€ per persoon per uur 5 uur groepsles: 45€ per persoon...
 30 € 

Bijles wiskunde

Bijles wiskunde Heb jij nood aan bijles in wiskunde? Dan ben ik de persoon die je zoekt. Ik ben afgestudeerd in dvm te aalst in wetenschappen wiskunde in 2010 en heb nog eens 5 jaar handelsingenieur gestudeerd.
 25 € 

Bijlessen Nederlands voor anderstaligen NT2Hasselt

Prive lessen voor uitspraak of grammatica. Minimum twee sessies per week, ook via Skype Privat lessons for pronounciation or grammar.
 20 € 

Paardrijden/huifkarritjes voor mensen met een...Hoeselt

Paardrijden/huifkarritjes voor mensen met een... Vzw Rajdado biedt begeleiding op en langs het paard aan voor personen met een fysieke, mentale of psychische beperking.
 15 € 

Bijles wiskunde, bouwkunde, bepaalde delen van...As

Ik ben masterstudente Industriële Wetenschappen Bouwkunde en geeft wiskunde, bouwkunde en verschillende delen van fysica bijles.
 25 € 

Bijles Wiskunde, Fysica en ChemieBilzen

Ik ben afgestudeerd als burgerlijk ingenieur chemie en geef bijles in wiskunde en wetenschappen.

Bijles FransHouthalen-Helchteren

Ben je op zoek naar hulp voor Frans? Ik ben een leerkracht Frans/ Nederlands(32 jaar)en ik help je graag voor de Franse vocabulaire en grammaire op het moment dat voor jou past!...
 25 € 

Bijles omgeving Hasselt - midden LimburgDiepenbeek

Heeft jou kind problemen met een bepaald vak of weet hij/zij niet hoe hij zijn/haar huiswerk moet maken? Dan ben je bij mij aan het juiste adres.
 15 € 

Dansen in je eigen keuken of salon: het kanSint-Truiden

Onze danscoaches fleuren elk feestje op met een dansuurtje in je eigen keuken of salon: van disco rock tot Argentijnse tango, zowat alle dansen zijn mogelijk...
 35 €