Home> Zoekertjes> Bijlessen> > () (1/2)

Leren leren, schematiseren, samenvatten,...Maaseik

Hebt u moeite met studeren? Kan u grote hoeveelheden leerstof moeilijk onthouden.
 20 € 

Bijles: geschiedenis, cultuurwetenschappen,...Maaseik

Zit je op het middelbaar/secundair onderwijs (ASO/TSO)? En heb je moeite met de vakken geschiedenis, cultuurwetenschappen of esthetica.
 20 € 

Masterproef, thesis, bachelorproef, paper,...Maaseik

Net uw masterproef, thesis, bachelorproef, paper of boekbespreking geschreven? En wil u deze laten nalezen of verbeteren? Ik kan u daarbij helpen voor € 0,01 per woord.

Bijles Frans LimburgHeusden-Zolder

Heb je moeilijkheden met de Franse taal? Ik help je er graag mee! Ik ben een leerkracht Frans (30 jaar) en kom je graag bijbenen in de Franse grammatica en woordenschat.
 25 € 

Wie zoekt hulpEksel

Ik ben een mevrouw van 49 jaar en ben moeder van 4 kinderen. Ik geef bijles in wiskunde en alle wetenschappelijke vakken.
 15 € 

Bijles fysica en wiskundeDilsen-Stokkem

Ik ben Aleksandra en ik heb een master in fysica. Heb je problemen met wiskunde (1ste en 2de graad) en/of fysica, help ik je hier graag mee verder.
 18 € 

Bijles + HuiswerkbegeleidingBilzen

1 op 1 begeleiding voor het maken van huiswerk. Leren leren, schematiseren en planmatig leren werken onder begeleiding van een ervaren leerkracht.

Bijlessen economieBilzen

Bijlessen economie voor leerlingen van het 1e tot en met het 4e middelbaar gegeven door een ervaren leerkracht.

Bijlessen lager onderwijsBilzen

1 op 1 begeleiding voor het maken van huiswerk, inoefenen van toetsen. Leren leren, schematiseren en planmatig leren werken onder begeleiding van een ervaren leerkracht.

Privéles accordeonGenk

Gelukkig blijft dit instrument enorm populair. Is het nu in schlagers, popmuziek, jazz, meezingers, kinderliedjes, begeleidingen,. Vele mensen benijden mij wanneer ik dit instrument bespeel.
 25 € 

Dirigent, koor, zanggroepGenk

Afgestudeerd aan het Lemmensinstituut in Leuven en 30 jaar ervaring in de koorwereld, zoek ikzelf naar een zanggroep/koor die begeleiding nodig heeft.
 70 € 

Vind je de partituur nietGenk

Gelukkig kan je heel wat partituren terug vinden in boeken of op 't internet. Toch krijg ik enorm veel vraag van mensen die om het even wat, graag op partituur hebben.
 15 € 

Op zoek naar gitaarlesHasselt

Privé-gitaarles door professionele muzikant. 20€/les (les om de 2 weken). Alle stijlen, leeftijden en niveaus. Geen notenleerkennis vereist.
 20 € 

Hulp bij huiswerkKaulille

Opzoek naar iemand die kinderen van de lagere school kan helpen bij hun huiswerk. Ouders spreken gebroken Nederlands.

Bijles eerste/tweede graad wiskunde/wetenschappenMaasmechelen

Hallo! Ik ben een leerkracht wiskunde en chemie aangevuld met een extra opleiding voor het begeleiden van leerlingen met leer- en ontwikkelingsstoornissen.
 25 € 

Bijles tweede/derde graad wetenschappen/wiskundeKermt

Ik ben een afgestudeerde ingenieur met ervaring in het onderwijs.
 25 € 

Computer lessenZonhoven

...

Bijles Frans nodig Omgeving Diepenbeek-GenkDiepenbeek

Lerares Frans met pensioen, ruime ervaring bijles Frans. Alle leeftijden, eerste speels kleuter-Frans, lagere school, humaniora, voorbereiding op centrale examencommissie, hoger onderwijs,...
 25 € 

Privéles piano/keyboardGenk

Privéles piano/keyboard Wachtlijsten bestaan ervan in muziekacademies. Enkel om op klassieke manier Bach en Mozart te leren ontdekken.

Bijles wiskunde - secundair onderwijs -...Alken

Bijles wiskunde - secundair onderwijs -... - 40 euro per anderhalf uur! Problemen met wiskunde? Wil je terug kunnen volgen tijdens de lessen van wiskunde.
 30 € 

Ghostwriter nodig Verhaal te vertellenDiepenbeek

Hebt u een verhaal te vertellen, maar mist u net dat beetje schrijftalent, of zelfvertrouwen of tijd om u eraan te zetten? Lerares taal mèt ervaring in schrijven, wil graag helpen.
 10 € 

Autocad, InventorMaaseik

Als Autocad gecertificeerde tekenaar met 20 jaar ervaring geef ik nu bijles in Autocad 2d/3D en Inventor. Van beginner tot gevorderde.
 25 € 

Bijles Frans Limburg (kinrooi - bree - bocholt -...Kinrooi

Bijles Frans Limburg (kinrooi - bree - bocholt -... Bonjour! Ik ben een enthousiaste leerkracht Frans van 31 jaar en heb enkele jaren ervaring in het geven van bijles (ook aan leerlingen met leerstoornissen).
 20 € 

Bijles Wiskunde, Fysica, ChemieBilzen

Ik ben afgestudeerd als burgerlijk ingenieur chemie en ben bovendien ook leerkracht secundair onderwijs (licenciaat). Ik geef bijles in wiskunde en wetenschappen.
 25 € 

Gitaarles privé voor beginners en gevorderden in...Lommel

Gitaarles privé voor beginners en gevorderden in... Hallo, ik ben een muzikant en speel nu 25 jaar gitaar zowel elektrisch als acoustisch, heb veel podiumervaring en muziek is alles wat ik doe.
 15 €