Home> Zoekertjes> > > () (1/2)

Habla Spaans - Spaans voor iedereenHasselt

Habla Spaans - Spaans voor iedereen Leer Spaans op een plezierige, doelmatige manier met een natief Spaantalige lerares die vanaf 2001 ervaring heeft met lesgeven, in Bilzen, België.
 15 € 

Bijles Wiskunde (in Genk )Genk

Hallo Ik ben een student en zit in mijn 3de jaar Wiskunde bachelor. Als er iemand bijles wiskunde nodig heeft (in Genk!) neem dan contact met mij op. PS.
 15 € 

Bijles Nederlands voor anderstaligenHasselt

Volg je een cursus Nederlands maar is de uitspraak of grammatica een beetje teveel.
 20 € 

Bijles Wiskunde en wetenschappenBilzen

Ik ben afgestudeerd als burgerlijk ingenieur chemie en geef bijles in wiskunde en wetenschappen. Volgend jaar behaal ik ook mijn diploma leraar secundair onderwijs.

Bijles wiskunde secundair onderwijsAlken

Bijles wiskunde secundair onderwijs U bent op zoek naar bijles wiskunde en u voelt zich een beetje ten einde raad.
 25 € 

HuiswerkbegeleidingMaasmechelen

Heeft uw kind hulp nodig bij het huiswerk, bijlessen of prive lessen. Wij helpen de studenten om hun probleem op te lossen.

Bijles wiskundeWellen

Op zoek naar een bijles leerkracht voor wiskunde? Heb je nood aan wat extra oefeningen in een 1 op 1 omgeving buiten de schooluren.

Bijles Frans of LatijnGenk

Problemen met Franse grammatica, Franse woordenschat of met Latijn? Ik ben een enthousiaste en ervaren leraar die hierbij helpen kan. Gsm 0488/02.33.

Prive lessen Tsjechisch te HasseltHasselt

Prive lessen Tsjechisch te Hasselt Professionele prive lessen. Jaren ervaring. 1 a 2 keer in de week (telkens 1 uur) 30 euro per uur. De lessen worden gegeven door Maria L.
 30 € 

ArabischNeerpelt

Arabisch...

Bijlessen wiskunde + wetenschappen regio Tongeren...Tongeren

Voor bijlessen wiskunde chemie natuurwetenschappen biologie en fysica kan je altijd bij mij terecht (1e en 2e graad).
 20 € 

Photoshop onder de knieGruitrode

Als jij net zoals mij geen enkel benul had van hoe photoshop onder de knie te krijgen is de cursus van Pepijn Goorden heel handig.
 40 € 

Bijles biologie, chemie of natuurwetenschappenKinrooi

Hallo Ik ben afgestudeerd als master in de biomedische wetenschappen en reeds 3 schooljaren lesgevend op een middelbare school (vakken: biologie, chemie en naw).
 20 € 

Bijles Fysica - WetenschappenTongeren

Regent Fysica Ik help jullie graag verder met de leerstof fysica en wetenschappen uit de eerste en tweede graag van het middelbaar onderwijs.
 20 € 

Bijles Engels (Elk niveau)Tongeren

Regent Engels (inclusief verdieping) Ik help u graag verder met het ontwikkelen van uw Engels of het begeleiden van uw zoon/dochter.
 20 € 

Lezing Assertiviteit

Lezing Assertiviteit Assertief zijn kan je leren Het doet je leven keren. Werk aan je zelfvertrouwen. Je hoeft je helemaal niet weg te cijferen of te twijfelen aan jezelf.
 20 € 

Gitaarles BilzenMunsterbilzen

Leer gitaar spelen bij een gediplomeerde en ervaren leerkracht. Ik geef individuele gitaarlessen van beginners tot gevorderden in Bilzen voor alle leeftijden.
 20 € 

Bijles lager onderwijsHamont-Achel

Hallo Ik ben leerkracht lager onderwijs en geef bijles en huiswerkbegeleiding aan kinderen van het lager onderwijs.
 20 € 

Privé zwemles Sint-TruidenSint-Truiden

Ik geef individuele zwemles aan kinderen vanaf 5 jaar te Sint-Truiden. Dat doe ik vanuit mijn ervaring als huidig leerkracht lo in het Buitengewoon Onderwijs en als gediplomeerd hoger-redder.
 18 € 

Bijlessen Wiskunde Middelbaar onderwijsOpgrimbie

Ik ben 23 jaar en zit in mijn laatste masterjaar aan de Universiteit Hasselt richting Handelsingenieur - Accountancy & Finance.
 20 € 

Bijles Frans, vertalen, verbeteringen/nalezen...Kuringen

Heb je problemen met Frans ? Dan kan ik je helpen om je op de goede weg te zetten. Ook voor vertalingen kan ik je helpen. Ik ben volledig tweetalig opgevoed en heb Franstalige school gevolgd.
 20 € 

GitaarlesGenk

Gitaarles Gitaarlessen op maat.(Genk) Geen voorafgaande kennis nodig. Klassiek, folk, rock, blues,. . Spelenderwijze leren improviseren op de gitaar.
 15 € 

Lening bieden voor alle nederlandseBrustem

Goede dag dames en heren? Bent u behoefte aan betrouwbare garantie lening bieden, ik bedoel Garantie Lening Aanbieding, Gashimet lening bedrijf is de plek waar je kunt betrouwbare garantie Lening...
 10 € 

Bijles economie / boekhouding nodigRiemst

Hallo, Ik ben een gemotiveerde 33 jarige leerkracht (universitair diploma) met reeds enkele jaren ervaring in het onderwijs.
 25 € 

Bijles wiskunde nodigRiemst

Hallo Ik ben een 33 jarige leerkracht (met universitair diploma) en geef bijles wiskunde aan leerlingen die wat extra hulp kunnen gebruiken.
 25 € 

Zoekertjes> > > () (1/2) : 25 Volgende >>