Home> Zoekertjes> Bijlessen> > () (1/2)

Bijles Wiskunde, Fysica, Chemie (middelbaar/unief)Bilzen

  Ik ben afgestudeerd als burgerlijk ingenieur chemie en ben in het bezit van een diploma leerkracht secundair onderwijs (licenciaat).
 25 € 

Privé -bijles muziekTongeren

  Wij zijn twee professionele muzikanten die een pakket aan privé -en bijles aanbieden, waaronder: - notenleer - piano - (alt)viool - dwarsfluit - luit Prijs te bespreken afhankelijk van duur...

Taalkamp zoekt taalanimatorSint-Truiden

Taalkamp zoekt taalanimator Wij zijn op zoek naar taalanimator (m/v) Nederlands voor Krokusvakantie en Paasvakanties om taallessen te geven aan jongeren tussen 12-17 jaar. Zie je het wel zitten.
 218 € 

Individuele huiswerkbegeleiding - 6 tot 16 jaarNieuwerkerken

Individuele huiswerkbegeleiding - 6 tot 16 jaar Ik ben afgestudeerd als bachelor in de Orthopedagogie. Tijdens mijn stages op internaten ben ik in contact gekomen met huiswerkbegeleiding.

Lessen piano/Russische methode/Privé-thuis -...Ham

Lessen piano/Russische methode/Privé-thuis -... Privé lessen piano volgens de Russische methode voor beginners en gevorderden alle leeftijden-piano leren spelen vanaf de eerste les met of zonder voorkennis notenleer; -combinatie van notenleer...

Ben je op zoek naar bijles wiskundeDiepenbeek

Ben je op zoek naar bijles wiskunde Ben je op zoek naar bijles wiskunde of wetenschappen en woon je in de buurt van Genk, Hasselt, Diepenbeek. Dan kan ik jou misschien helpen.
 15 € 

Bijles ingangsexamen geneeskundeBilzen

  Ik ben burgerlijk ingenieur chemie en geef bijles voor het ingangsexamen geneeskunde. Ik ben ook in het bezit van een pedagogisch bekwaamheidsbewijs.

Accordeon basislessen beginnersHechtel

Accordeon basislessen beginners Omgeving Hechtel - basislessen voor accordeon, knoppen of klavier - uren en dagen variabel af te spreken (overdag en 's avonds). Basis muziek lezen niet noodzakelijk. Eventueel ook aan huis.
 15 € 

Hulp bij het vak EngelsEksel

  Wil je graag ondersteuning of extra hulp bij je lessen Engels in het secundair of hoger onderwijs? Neem contact op voor meer info : 0477.
 20 € 

Bijles Lager onderwijsZonhoven

Bijles Lager onderwijs Bent u op zoek naar individuele bijles voor uw kind? Dan bent u bij mij aan het juiste adres! Ik bied bijles en huiswerkbegeleiding aan voor kinderen van de lagere school.

Workshop meubelstofferen

  Workshop stofferen 4 februari van 13.00 uur tot 17.00 uur Breng een stoelzitting, voetbank of poef mee. We gaan het eerst slopen, daarna herstofferen. We je project..
 40 € 

Bijles WiskundeGingelom

  Mijn naam is Liesbet en ben 37 jaar.Ik ben leerkracht in het secundair onderwijs en heb al 15 jaar ervaring in het geven van naschoolse bijles zowel eerste, tweede en derde graad wiskunde.
 25 € 

Bijlessen middelbaar (1ste en 2de graad)Genk

  Ik ben vorig schooljaar afgestudeerd aan het middelbaar met de opleiding Grieks-wetenschappen. Ik studeer nu aan de universiteit. In mijn vrije tijd geef ik bijles.
 20 € 

Privegitaarles limburg maasmechelen dilsen...Rotem

Privegitaarles limburg maasmechelen dilsen... Ik ben Aitor Reynders en ik studeer aan het conservatorium van maastricht klassieke gitaar en doe een minoropleiding in Jazz en heb een vooropleiding op de kunsthumaniora in brussel gedaan.
 20 € 

Geschiedenis, talen Latijn, Frans en Nederlands.Peer

  Ik ben reeds 29 jaar lerares geschiedenis, talen Latijn, Frans en Nederlands.
 22 € 

Frans, Latijn, Nederlands en geschiedenis.Peer

  Ik ben reeds 29 jaar lerares talen Frans, Latijn, Nederlands en geschiedenis.
 22 € 

Gitaar lesgenk

  Gitaarles Genk Boxberg, dicht bij domein bokrijk, dus Hasselt zonhoven,. Alle leeftijden en stijlen, ook complete beginners. Privé les van een uur (15 Euro).
 15 € 

Schrijver/Copywriter gezochtSint-Truiden

Schrijver/Copywriter gezocht Er is altijd nood aan schrijven. Niet iedereen heeft de gave te nuanceren, woorden juist te kiezen en zo te plaatsen dat de lezer precies weet wat de boodschap is zonder zich te moeten ergeren aan -...
 10 € 

[Gezocht] Wij zoeken bijlesleerkrachtAlken

  Onze dochter is Ndl talig en zit sinds september op een franstalig internaat.
 40 € 

Bijles en studiebegeleidingMunsterbilzen

  Ik geef algemene studiebegeleiding en bijles Nederlands, Frans, wiskunde en algemene vakken aan leerlingen van de lagere school en het eerste en tweede middelbaar.
 15 € 

Bijles Engels- NederlandsSint-Truiden

  Heeft uw zoon of dochter problemen met het vak Engels op school.

Bijles wiskunde/chemie/natuurwetenschappenKinrooi

  Ik ben Brenda uit Kinrooi, een gemotiveerde jonge leerkracht. Ik geef bijles wiskunde, chemie en natuurwetenschappen voor de 1ste en 2de graad middelbaar onderwijs.
 20 € 

Pianoles 'de Speelvogel' BeringenPaal

Pianoles 'de Speelvogel' Beringen Aangename en afwisselende pianolessen voor volwassenen. Steeds aangepast aan uw persoonlijke wensen en mogelijkheden. Zowel voor absolute beginners, als voor wie al wat speelervaring heeft.
 17 € 

Coaching van jongeren en gezinnenGenk

Coaching van jongeren en gezinnen - Jouw kind schoolmoe? - Huiswerk/ studeren een strijd? - School een domper op de sfeer thuis.

Pianoles aan huis of bij mij thuisHoeselt

Pianoles aan huis of bij mij thuis Op mijn 19e heb ik mijn piano diploma behaald aan het Stedelijk conservatorium van Hasselt. Nadien heb ik een master in de psychologie behaald.
 25 €