Home> Zoekertjes> > > (Limburg) (1/7)

Regio Wellen - Alken - BorgloonWellen

Ik ben afgestudeerd als industrieel en burgerlijk ingenieur en heb jarenlange ervaring in het geven van bijles aan studenten van de lagere school, middelbare school, hogeschool en universiteit.

GitaarlesEksel

Gitaarles, prijs overeen te komen afhankelijk van niveau en wensen.
 20 € 

Bijles engels limburg (beek, geleen, sittard,...Maasmechelen

Bijles engels limburg (beek, geleen, sittard,... Ik ben gediplomeerd vertaalster Engels en beschik over zeer goede kennis van deze taal in zowel woord als geschrift.

Bijles frans limburg (beek, geleen, sittard,...Maasmechelen

Bijles frans limburg (beek, geleen, sittard,... Ik ben gediplomeerd vertaalster Frans en beschik over zeer goede kennis van deze taal in zowel woord als geschrift.

Privéles joggen/conditieverbetering/start-to-runZolder

Wil je iets doen aan je conditie? Wil je graag starten met joggen? Doe je dit niet graag in groep.

Privé zwemlessenZolder

Wil je graag leren zwemmen? Doe je dit niet graag in groep? Ik wil je dit graag aanleren op je eigen tempo! Ik ben leerkracht lichamelijke opvoeding en heb de juiste know how om jou aan het...

Revisie thesis, paper, eindwerk .Ham

Wilt u beter scoren en een thesis, eindwerk of scriptie zonder taalfouten afleveren? Wel, ik kan u helpen. Laat uw tekst dan nalezen en verbeteren door een professioneel en gediplomeerd taalkundige.

Kennismakingscursus Frans voor kidsHam

Is uw kind nu al gebeten door de taalmicrobe? Dan is dit de ideale weg om het taalgevoel van uw kind verder te ontwikkelen.
 25 € 

Bijles Frans/Duits - ook via SkypeHam

Heb je problemen met Frans of Duits? Krijg je die grammatica of uitspraak maar niet onder de knie? Heb je weldra (her)examens.
 25 € 

Lerares Nederlands op pensioenBilzen

Gezien mijn onderwijservaring kan ik Nederlandse bijles geven op alle niveaus, ook aan anderstaligen.
 25 € 

Is er extra hulp welkom Voor bijles en...Maaseik

Hallo, Met mijn twee diploma's (kleuter- en lager onderwijzeres) heb ik reeds veel ervaring opgedaan. Soms ervaringen van lange duur, soms korte duur.
 10 € 

Bijles LatijnGenk

Enthousiaste en ervaren leraar geeft bijles Latijn aan huis. Gsm 0488/02.33.

BijlesHalen

Lukt de leerstof niet zo goed? Of is huiswerk een ramp? Ik kan je kind helpen.

Bijles chemie, wiskunde, natuurwetenschappen,...Halen

Ik geef les in het middelbaar onderwijs en ben van opleiding biotechnoloog en biomedisch laborant en volgde een lerarenopleiding. Bijlessen liefst bij mij thuis.
 20 € 

Gemotiveerde studentSint-Lambrechts-Herk

Hallo, Ik ben een student van het zesdejaar Humaniora Kindsheid Jesu. Ik doe zelf economie wiskunde en ik wil graag de kleintjes helpen met hun huiswerk.
 5 € 

Bijles WiskundeRiemst

Bijles nodig? Regio Riemst Mis je de extra uitleg om wiskundige materie verstaanbaar te maken? Mis je een gestructureerde werkwijze bij het studeren van je wiskundeles.
 20 € 

Bijles Economie, Boekhouden, BedrijfsbeheerRiemst

Bijles nodig? Regio Riemst Mis je de extra uitleg om economische materie verstaanbaar te maken? Mis je een gestructureerde werkwijze bij het studeren van economische vakken.

Bijles wiskunde gezocht voor zoon in 2 ASOOverpelt

Voor mijn 14 jarige zoon zoek ik per direct een docent bijles wiskunde, omdat hij in augustus een herexamen wiskunde heeft. Het zou fijn zijn als u naar mijn huis kunt komen. Ik woon in Overpelt.

Bijles Frans regio Kinrooi - Maaseik - Bree -...Molenbeersel

Bonjour! Heb je hulp nodig met Frans? Dan ben je bij mij aan het juiste adres! Ik ben een tweedejaars studente lerarenopleiding Frans-Nederlands en ik zou graag bijles Frans geven aan...
 10 € 

Bijles Frans regio hasselt - sint truiden -...Borgloon

Hallo! Heb je moeilijkheden met Frans? Dan wil ik je zeker helpen! Zelf ben ik leerkracht Frans in de tweede enderde graad van het middelbaar onderwijs.
 20 € 

RijlessenGenk

Ik heb al 6 jaar rijervaring en wil graag rijlessen geven. Voorwaarden: voorlopig rijbewijs zonder namen van begeleiders, of voorlopig rijbewijs hebben zonder begeleider (alleen rijden).
 15 € 

Bijles informaticaGenk

Heb je bijles nodig voor informatica toepassingen zoals ms Office, laat me dan zo snel mogelijk iets weten. email: efsane66@live.
 10 € 

Prof. Bachelor geeft bijles Chemie en coachingHasselt

Gedemotiveerd of specifieke vragen m.b.t. Chemie ? Dan ben je bij mij met zekerheid geholpen! Telefonisch bereikbaar vanaf 20:00 of tijdens het weekend: 0494699340 (David) Geef ook bijles aan...
 14 € 

Gitaarles voor beginners en gevorderdenDiepenbeek

Gitaarles voor beginners en gevorderden Gitaarles voor beginners en gevorderden Bij De Muziekboog kunt u terecht voor gitaarlessen voor beginners en gevorderden in Diepenbeek te Limburg Voor kinderen en volwassenen vanaf ongeveer 7...
 20 € 

Bijles Engels regio Leuven/Herk-de-Stad/HasseltHerk-de-Stad

Ik ben een studente Taal-en Letterkunde (Engels-Italiaans) en ik heb net mijn 2e bachelor afgerond.
 20 € 

Zoekertjes> > > (Limburg) (1/7) : 25 Volgende >>