Home> Zoekertjes> > > () (1/2)

Bijles Wiskunde, fysica, bouwkunde, sterkteleer...As

Ik ben studente Industriële Wetenschappen en geef bijles wiskunde, fysica, bouwkunde, sterkteleer. Regio Genk/As/Opgelabbeek.
 20 € 

Paardrijd lessen (springen en dresseur)As

Paardrijd lessen (springen en dresseur) Bent u op zoek naar paardrijd lessen? Wat ik kan bieden: -privé les -dresseur en/of springen -binnenpiste + buitenpiste -eventueel een paard waarop gereden kan worden tijdens de les...
 20 € 

Bijles Nederlands - Engels - FransOverpelt

Ik ben een jonge leerkracht die Engels, Frans en Nederlands geeft. Ben je op zoek bijles, aarzel dan niet om mij te contacteren.
 20 € 

Bijles wiskunde of wetenschappenNieuwerkerken

Tot en met vierde middelbaar....
 20 € 

Bijles lager onderwijsBeringen

Ik, Femke Leten, studente Orthopedagogiek (opvoedster) geef bijles aan jongeren van het lager onderwijs. Meer info.
 10 € 

Accordeon basislessen beginnersHechtel

Accordeon basislessen beginners Omgeving Hechtel - basislessen voor accordeon, knoppen of klavier - uren en dagen variabel af te spreken (overdag en 's avonds). Basis muziek lezen niet noodzakelijk. Eventueel ook aan huis.
 15 € 

Revisie eindwerkenZonhoven

Alles hangt af van je eindwerk. Kleine foutjes sluipen al snel in je tekst, door druk, vermoeidheid en onoplettendheid.

Bijles wiskunde en chemieHouthalen-Helchteren

Ervaren leerkracht geeft bijles wiskunde en chemie niveau hogere en lagere cyclus aso en tso.

Taalkamp zoekt taalanimatorSint-Truiden

Taalkamp zoekt taalanimator Wij zijn op zoek naar taalanimator (m/v) Nederlands voor krokus- en Paasvakantie om taallessen te geven aan jongeren tussen 12-16 jaar. Zie je het wel zitten.

Studiebegeleiding rekenen,nederlands fransAalst

In een kindvriendelike motiverende omgeving werken we samen aan de zwakke punten in het desbetreffende vak...
 21 € 

...Riemst

Ben je een leerling van het secundair onderwijs en zoek je iemand om bijlessen te geven voor de vakken chemie/biologie/wetenschappelijk werk/natuurwetenschappen? Dan kan je mij contacteren.
 10 € 

Bijles FransOostham

Bijles Frans 25 euro voor twee uur Omgeving Tessenderlo, Beringen, Hasselt, Ham, Leopoldsburg, Lommel...

GitaarlesDiepenbeek

Gitaarles Gitaarles voor beginners en gevorderden Bij de Muziekboog kunt u terecht voor les in gitaar voor beginners en gevorderden.
 20 € 

Privegitaarles limburg maasmechelen dilsen...Rotem

Privegitaarles limburg maasmechelen dilsen... Ik ben Aitor Reynders en ik studeer aan het conservatorium van maastricht klassieke gitaar en doe een minoropleiding in Jazz en heb een vooropleiding op de kunsthumaniora in brussel gedaan.
 20 € 

Gitaar lesGenk

Gitaar les Gitaarlessen op maat.(Genk) Geen voorafgaande kennis nodig. Klassiek, folk, rock, blues,.. Spelenderwijze leren improviseren op de gitaar. Elke leeftijd en doelgroep.
 15 € 

Bijles Frans / Engels / Nederlands door ervaren...Neerpelt

Heb je hulp nodig bij de Nederlandse of Franse taal? Ik ben een ervaren leerkracht Nederlands, Frans en Engels. Ik geef taalles in het middelbaar onderwijs en het volwassenenonderwijs.
 20 € 

Remedial Teachinggenk

Remedial Teaching Het ene kind neemt leerstof al wat gemakkelijker op als een ander. Wanneer het leerproces van een kind niet volgens de verwachtingen verloopt, heeft het kind vaak hulp nodig.

Bijles wiskundeDiepenbeek

Bijles wiskunde Wie ben ik Ik ben Kristof Froyen, een student-leraar wiskunde. Ik ben 22 jaar en heb al veel ervaring in het geven van (bij)les.
 15 € 

Privé Drumles + Huren DrumstelLanaken

Privé Drumles + Huren Drumstel Privé Drumles in Limburg of bij jou aan huis voor elk niveau! Voor de beginnende-, gevorderde- en (aankomende) professionele drummer.
 15 € 

Bijlessen met ervaringMaasmechelen

Voor meer info klik op de website! 3.wix.com/megavoorkids-bijles...

Bijlessen wiskunde regio Hasselt (Kiewit)Hasselt

Op zoek naar hulp voor je wiskundeprobleem? Ik ben een gedreven leercoach met meer dan 10 jaar ervaring en wil leerlingen uit de eerste graad verder helpen bij mij thuis.
 25 € 

Pianoles 'de Speelvogel' BeringenPaal

Pianoles  'de Speelvogel'  Beringen Pianolessen voor volwassenen. Optimale vooruitgang door gerichte coaching! Steeds aangepast aan uw persoonlijke wensen en mogelijkheden.
 17 € 

Bijles Engels- NederlandsSint-Truiden

Heeft uw zoon of dochter problemen met het vak Engels op school.

BijlesBeverlo

Hallo, Ik ben opzoek naar een leraar die mijn zoon extra bijles kan geven in Wiskunde, Fysica, Aarderijkskunde Mijn zoon zit in het 1de aso Wetenschappen.

Pianolessen regio Limburg, geen notenleer vereist.Neerpelt

Pianolessen regio Limburg, geen notenleer vereist. Wil je leren piano spelen en leren hoe muziek in elkaar zit? Dan kan je bij mij lessen komen volgen! Heb je nog nooit piano gespeeld? Dan beginnen we bij het begin.
 12 € 

Zoekertjes> > > () (1/2) : 25 Volgende >>