Home> Zoekertjes> > > () (1/2)

Bijles omgeving Hasselt - midden LimburgDiepenbeek

Heeft jou kind problemen met een bepaald vak of weet hij/zij niet hoe hij zijn/haar huiswerk moet maken? Dan ben je bij mij aan het juiste adres.
 15 € 

Dansen in je eigen keuken of salon: het kanSint-Truiden

Onze danscoaches fleuren elk feestje op met een dansuurtje in je eigen keuken of salon: van disco rock tot Argentijnse tango, zowat alle dansen zijn mogelijk...
 35 € 

Bijlessen wiskunde, fysica, chemie, biologieSint-Truiden

Ervaren leerkrachten bereiden samen met jou je toetsen en examens voor en helpen je stressbestendig om te gaan met leerstof...
 30 € 

Bijlessen EngelsSint-Truiden

Ervaren leerkrachten bereiden samen met jou je toetsen en examens voor, werken je tekorten weg en helpen je stressbestendig om te gaan met leerstof...
 30 € 

Bijlessen fransSint-Truiden

Ervaren leerkrachten geven je een duwtje in de rug, bereiden je toetsen en examens voor...
 30 € 

Bijlessen Latijn, Frans, Nederlands en...Peer

Ben je op zoek naar hulp bij het studeren en heb je nood aan extra uitleg en oefeningen? Ik geef reeds 29 jaar les en ben dus een lerares met veel ervaring.
 15 € 

Bas lessenNeerpelt

Bas lessen Op een ongedwongen manier liedjes leren spelen of bepaalde technieken aan te leren. Geschikt voor jong en oud. Notenleer is hierbij niet nodig, maar is wel mogelijk.

BASgitaarles op maat in limburgRotem

BASgitaarles op maat in limburg Beste wil jij graag Basgitaar leren van een professionele muzikant dan zit je op het juiste adres! Ik studeer klassieke gitaar op het Conservatorium van maastricht en doe een minoropleiding in Jazz.
 20 € 

Bijles wiskundeHeusden-Zolder

Mijn dochter zit in het 3de middelbaar Humane Wetenschappen en heeft het moeilijk met de wetenschappelijke vakken. Wij zoeken iemand die bij ons aan huis hierbij zou kunnen helpen.

Bijlessen biologie, fysica en chemieMaasmechelen

Ik ben student chemie aan de Universiteit Hasselt, en wil later graag leerkracht worden. Daarom leek het me tof om bijles te geven, in plaats van de standaard studentenjobs.
 10 € 

Privé pianolessen in HasseltHasselt

Privé pianolessen in Hasselt Hey, ik studeer Master2 piano in Koninklijk Conservatorium van Antwerpen. Privé lessen gaan door bij mijn thuis in Hasselt. Ik geef les in het weekend en tijdens de vakaties ook door de week.
 25 € 

Habla Spaans - Spaanse les voor iedereenBilzen

Habla Spaans - Spaanse les voor iedereen Leer Spaans op een plezierige, doelmatige manier met een natief Spaantalige lerares die vanaf 2001 ervaring heeft met lesgeven, in Bilzen, België.
 15 € 

Bijlessen Engels- Nederlands-FransHoeselt

Heb je het moeilijk om de Engelse grammatica onder de knie te krijgen.
 20 € 

Bijles Nederlands Bree en Leuven

Extra ondersteuning in het Nederlands door een jonge gemotiveerde studente met een frisse kijk op het onderwijs.
 20 € 

Bijles Engels Bree en Leuven

Extra ondersteuning in de Engelse taal door een jonge gemotiveerde studente met een frisse kijk op het onderwijs.
 20 € 

Dringend bijles gezocht in de buurt van bilzenBilzen

Hallo! Ik doe examencommissie, Ik zoek iemand die mij wilt helpen bij wiskunde en eventueel talen.

Pianolessen voor kinderen en volwassenBilzen

Pianolessen voor kinderen en volwassen Ik geef op een leuke en creatieve manier privé pianoles aan kinderen en volwassenen, voor meer info mag je me altijd contacteren, een gratis proefles is altijd mogelijk, indien gewenst.

Bijles wiskunde fysica electronica informatica webVliermaalroot

Ingenieur met jarenlange ervaring. Samen bekijken we de aan te leren stof en maken een plan op.
 25 € 

Privé zwemlesHasselt

Onze zoon van zes zou moeten leren zwemmen, maar is vrij angstig in het water. Wij zoeken iemand die hem privé kan leren zwemmen in de omgeving van Hasselt (Genk of Sint-Truiden zijn ook goed).

Rijden met plezier met een minni/schetlanderRijkhoven

Rijden met plezier met een minni/schetlander Hallo, wij geven rijlessen aan kinderen van 4 tot 10 jaar ook wat spelenderwijs, wij doen ook voltige dat zijn turnoefeningen op het paardje met meerdere kindjes mogelijk maximaal 3 met een voltige...
 1250 € 

Mandarijns leraresStokrooie

Ik ben een professionele Chinese leraar, Ik geef les Chinees in Hong Kong voor 10 jaar, ik spreek Engels en een beetje Nederlands. email: wang880901@hotmail.com Tel:0492/864.
 20 € 

Zwemles kindWellen

Hallo, voor mijn 5 jarige zoon zoek ik iemand die prive zwemlessen geeft in limburg, ben zelf van wellen!...

Leer zwemmenOpglabbeek

Leer zwemmen Iedere donderdagavond van 18u00 tot 19u00 geef ik zwemlessen aan kleuters vanaf 5 jaar, in het binnenbad van camping Wilhelm Tell, Hoeverweg 87, 3660 Opglabbeek. Voor meer info: Tel.

Privé pianolessen volgens de Russische methodeHam

Privé pianolessen volgens de Russische methode Als Pianodocente met meer dan 20 jaar ervaring geef ik: -lessen voor beginners en gevorderden (alle leeftijden) die een passie voor piano hebben; -spelen vanaf de eerste les; -met of zonder...

GitaarlesGenk

Gitaarles Gitaarles Limburg (Genk) Alle genres.rock, blues, folk, klassiek. Alle leeftijden. Lessen zijn praktisch gericht op improvisatie en het begrijpend spelen. Geen voorafgaande notenkennis vereist.
 15 € 

Zoekertjes> > > () (1/2) : 25 Volgende >>