Engels-DuitsGenk

  Vind je het altijd moeilijk om te kiezen tussen der-die-das? En waarom is de zin 'I have never did it quick' nu niet correct? Met een beetje extra uitleg wordt alles duidelijk.
 20 € 

Veel hulp nodigBilzen

  Hallo, Ik ben Laura en ik ben 16 jaar oud. Ik kom van het beroeps af en ik doe nu examencommissie 3de graad humane wetenschappen.

Zuiver Frans sprekenBilzen

  Hallo, Ik ben Laura en ik ben 16 jaar oud. Ik ben op zoek naar iemand die mij Frans les wil komen geven! Het maakt voor mij niet uit als je ervaring hebt in lesgeven, zolang je maar...

Ik geef bijles boekhouden (mét garantie op slagen)Hasselt

  Ik heb vele jaren ervaring als leraar boekhouden (in het middelbaar onderwijs en in de opleiding van leraren boekhouden).
 30 € 

BASgitaarles op maat in limburgRotem

BASgitaarles op maat in limburg Beste wil jij graag Basgitaar leren van een professionele muzikant dan zit je op het juiste adres! Ik studeer klassieke gitaar op het Conservatorium van maastricht en doe een minoropleiding in Jazz.
 20 € 

Italiaanse lesgever gezochtGenk

  Omdat we merken dat we steeds vaker Italiaans sprekende bewoners in ons woon-zorgcentrum ontvangen ben ik op zoek naar een lesgever Italiaans om een groep van onze medewerkers een basis cursus aan...

Dansen in je eigen keuken of salon: het kanSint-Truiden

  Onze danscoaches fleuren elk feestje op met een dansuurtje in je eigen keuken of salon: van disco rock tot Argentijnse tango, zowat alle dansen zijn mogelijk...
 35 € 

Bijlessen wiskunde, fysica, chemie, biologieSint-Truiden

  Ervaren leerkrachten bereiden samen met jou je toetsen en examens voor en helpen je stressbestendig om te gaan met leerstof...
 30 € 

Bijlessen EngelsSint-Truiden

  Ervaren leerkrachten bereiden samen met jou je toetsen en examens voor, werken je tekorten weg en helpen je stressbestendig om te gaan met leerstof...
 30 € 

Bijlessen fransSint-Truiden

  Ervaren leerkrachten geven je een duwtje in de rug, bereiden je toetsen en examens voor...
 30 € 

Latijn, Frans, Nederlands en geschiedenis.Peer

  Ik ben reeds 29 jaar lerares talen Latijn, Frans, Nederlands en geschiedenis.
 22 € 

Bijles lager onderwijsHouthalen-Helchteren

  Heeft uw kind moeite met rekenen, taal of andere vakken? Reeds enkele jaren werk ik in het buitengewoon lager onderwijs voornamelijk met kinderen met leerproblemen en geef ik bijlessen.
 20 € 

Pianoles aan huis of bij mij thuisHoeselt

Pianoles aan huis of bij mij thuis Op mijn 19e heb ik mijn piano diploma behaald aan het Stedelijk conservatorium van Hasselt. Nadien heb ik een master in de psychologie behaald.
 30 € 

Individuele huiswerkbegeleiding t.e.m. vierde...Nieuwerkerken

  - aan huis! voor meer vragen: elisa_strauven@hotmail.com...
 15 € 

Privé pianolessen in HasseltHasselt

Privé pianolessen in Hasselt Hallo, Ik heb in Koninklijk Conservatorium van Antwerpen gestudeerd. Ik geef privé lessen bij mijn thuis in Hasselt. Voor meer info kunt u mij altijd mailen.
 30 € 

Bijles ingangsexamen geneeskundeBilzen

  Ik ben burgerlijk ingenieur chemie en geef bijles voor het ingangsexamen geneeskunde. Ik ben ook in het bezit van een pedagogisch bekwaamheidsbewijs.
 30 € 

Bijles Wiskunde, Fysica, Chemie (middelbaar +...Bilzen

  Ik ben afgestudeerd als burgerlijk ingenieur chemie en ben in het bezit van een diploma leerkracht secundair onderwijs (licenciaat).
 30 € 

Pianoles voor jong en minder jong - regio LimburgHasselt

  Wil je geen examens afleggen, op je eigen tempo piano leren spelen en dat liefst met de stukken die je zelf kiest? Heb je liever thuis les of heb je (nog) geen piano? Beginner of gevorderd.
 25 € 

Leerkracht buitengewoon onderwijs geeft bijlesMaasmechelen

  Als leerkracht in het buitengewoon lager onderwijs heb ik veel ervaring opgebouwd.
 20 € 

Bijles EngelsHees

  Regent Engels. Als je hulp nodig hebt voor het vak Engels kan ik je hier in begeleiden. Ik geef Engels en Geschiedenis in Hasselt.
 20 € 

PianolesBilzen

Pianoles Ik geef op een leuke en creatieve manier privé pianoles aan kinderen vanaf 7 jaar en aan volwassenen(je bent nooit te oud om iets te leren !).
 15 € 

Bijles frans region tongeren - borgloon -...Borgloon

Bijles frans region tongeren - borgloon -... Hallo! Heb je problemen met Frans en heb je een duwtje in de rug nodig? Ik wil je zeker hierbij helpen. Ik spijker je basiskennis bij aan de hand van extra oefeningen.
 25 € 

Accordeonles voor beginnersDiepenbeek

Accordeonles voor beginners Accordeonles voor beginners Centrum-Ra biedt Accordeonles voor beginners. Via oefeningen voor de linker en rechterhand plus muziekstukken op uw niveau wordt les gegeven op maat.
 20 € 

Gitaarles voor beginners en gevorderdenDiepenbeek

Gitaarles voor beginners en gevorderden Gitaarles voor beginners en gevorderden Bij Centrum-Ra kunt u terecht voor les in gitaar voor beginners en gevorderden.
 20 € 

Rommelmarkt open luchtWellen

  Wellen BROEKSTRAAT 12de rommelmarkt zondag 23APRIL 2017 Van 9u00 tot 17u00 Bezoekers groot en klein, iedereen mag er zijn Voor kleine kids en grote lekkerbekken ijsjes, drank en snacks Voor...
 5 €