Home> Zoekertjes> > > ()

Bijles economie / boekhouding nodigRiemst

Hallo, Ik ben een gemotiveerde 33 jarige leerkracht (universitair diploma) met reeds enkele jaren ervaring in het onderwijs.
 25 € 

Bijles wiskunde nodigRiemst

Hallo Ik ben een 33 jarige leerkracht (met universitair diploma) en geef bijles wiskunde aan leerlingen die wat extra hulp kunnen gebruiken.
 25 € 

Bijles Engels : omgeving Oostham / Tessenderlo /...Oostham

Bijles Engels : omgeving Oostham / Tessenderlo /... Recent gepensioneerd leraar (licentiaat = master) (2de en 3de graad aso - tso - bso) met meer dan 40 jaar ervaring (Pius X-College Tessenderlo) geeft bijles Engels in Oostham : alle leeftijden /...
 20 € 

Regio Wellen - Alken - BorgloonWellen

Ik ben afgestudeerd als industrieel en burgerlijk ingenieur en heb jarenlange ervaring in het geven van bijles aan studenten van de lagere school, middelbare school, hogeschool en universiteit.

Gitaarles Gitaarlessen in RiemstVlijtingen

Gitaarles Gitaarlessen in Riemst Heeft u een gitaar gekocht maar staat deze enkel stof te happen? Of wilt u een gitaar aanschaffen en beginnen.
 10 € 

Nederlandse lesEksel

Ik geef Nederlandse les aan iedereen die de taal wil leren of onderhouden. je suis prof en néerlandais pour tous ceux qui veulent apprendre of améliorer la langue. Tel.

Bijles Frans Limburg (kinrooi - bree - bocholt -...Kinrooi

Bonjour! Ik ben 30 jaar en leerkracht Frans. Ik heb al enkele jaren ervaring in het geven van bijles (ook aan leerlingen met een leerstoornis).
 18 € 

GitaarlesHasselt

Hallo Wij zijn op zoek naar iemand die ons(mijn vriend, mijn 2 dochters van 7 en 9 en mezelf) gitaarles wil geven aan huis. We zijn van Hasselt.

Bijles wisunde en/of biologieHasselt

Ik ben 20 jaar en zit in mijn 3e jaar bachelor biologie aan de universiteit. Ik wil graag leerlingen van de middelbare school bijles geven voor de vakken biologie en/of wiskunde.
 15 € 

Bijles lager onderwijsGenk

Hallo, Mijn naam is Laura. Voor het komende schooljaar heb ik nog plaats om een leerling te begeleiden in de regio Genk.
 20 € 

Bijles LatijnGenk

Enthousiaste en ervaren leraar geeft bijles Latijn aan huis. Gsm 0488/02.33.

Privélessen piano Dilsen-Stokkem, Maaseik .Elen

Privélessen piano Dilsen-Stokkem, Maaseik . Mijn naam is Younes Akharroub en ik volg muzikale opvoeding aan de lerarenopleiding van de ucll (beter bekend als de khlim te Diepenbeek).
 20 € 

Bijles WiskundeRiemst

Bijles nodig? Regio Riemst Mis je de extra uitleg om wiskundige materie verstaanbaar te maken? Mis je een gestructureerde werkwijze bij het studeren van je wiskundeles.

Bijles Economie, Boekhouden, BedrijfsbeheerRiemst

Bijles nodig? Regio Riemst Mis je de extra uitleg om economische materie verstaanbaar te maken? Mis je een gestructureerde werkwijze bij het studeren van economische vakken.

Bijles wiskunde omgeving Heusden-ZolderHeusden-Zolder

Heb je moeilijkheden met wiskunde? Wil je graag extra uitleg en oefeningen? Dan wil ik je helpen. Ik geef bijles aan alle leerlingen van 1,2,3 aso en tso. Mail vrijblijvend voor meer info.
 20 € 

Professionele revisie paper, thesis, eindwerkHam

Professionele revisie paper, thesis, eindwerk Wilt u beter scoren en een thesis, eindwerk of scriptie zonder taalfouten afleveren? Wel, ik kan u helpen. Laat uw tekst dan nalezen en verbeteren door een professioneel en gediplomeerd taalkundige.

Bijles of prof. taaltraining Frans/Duits (ook via...Ham

Bijles of prof. taaltraining Frans/Duits (ook via... Heb je problemen met Frans of Duits? Krijg je die grammatica of uitspraak maar niet onder de knie? Heb je weldra (her)examens.
 25 € 

Studiebegeleiding en/of bijles lager onderwijs...Genk

Hallo, Ik ben Veerle en heb dit schooljaar weer plaats voor één leerling te begeleiden in de regio Bret-Gelieren.
 15 € 

Conversatie ItaliaansMaasmechelen

Conversatie Italiaans Wil je Italiaans leren? Ben je beginner of al gevorderd? Met privélessen op een zéér communicatieve en productieve manier leer je jezelf vlot en correct uitdrukken en ben je al na zeer korte tijd...

Gitaarlesgenk

Gitaarles Limburg (Genk) Alle genres. Lessen zijn praktisch gericht op improvisatie. Geen notenkennis vereist.
 15 € 

Klassieke - Akkoestische GitaarlesZutendaal

Klassieke - Akkoestische Gitaarles Je droomt er al langer van om klassieke of akkoestische gitaar te leren spelen en je wilt er eindelijk eens werk van maken? In dat geval dan zal ik je graag begeleiden op weg met je gitaar.
 15 € 

Autorijles Regio Alken / HasseltHasselt

Autorijles Regio Alken / Hasselt Ervaren instructeur kan u voorbereiden op uw rij-examen te Hasselt (Alken). Voorwaarden : u beschikt over een voorlopig rijbewijs en heeft reeds rij-ervaring.
 50 € 

Bijles wiskunde aan huisHasselt

Bijles wiskunde aan huis Ervaren leerkracht geeft bijles wiskunde en wetenschappen aan huis.
 25 € 

Bijles wiskunde, fysica en chemie secundair...Gerdingen

Bijles wiskunde, fysica en chemie secundair... De examens zijn eindelijk achter de rug, echter sommigen hebben een remediëringstaak of willen zich goed voorbereiden voor het volgend schooljaar. Heb je interesse of nood aan extra begeleiding.
 20 € 

Bijles wiskunde chemie fysica natuurwetenschappenNieuwerkerken

Bijles wiskunde chemie fysica natuurwetenschappen Wil je tijdens de vakantie uw kennis voor wiskunde en wetenschappen wat extra bijwerken? Aarzel dan zeker niet mij te contacteren! Ik geef bijles bij mijn thuis.
 20 €