Home> Zoekertjes> > > (Limburg) (1/7)

Gitaarles Sint-TruidenSint-Truiden

Gitaarles Sint-Truiden Hallo, Ik ben Pieter en geef al 8 jaar gitaarles. Ik heb een jazzopleiding gehad en speel graag pop, rock, blues, jazz, country, fingerstyle.
 25 € 

Bijles Frans Limburg (kinrooi - bree - bocholt -...Bocholt

Bonjour! Ik ben 29 jaar en leerkracht Frans. Ik heb al enkele jaren ervaring in het geven van bijles (ook aan leerlingen met een leerstoornis).
 18 € 

Bijles economie / boekhouding nodigRiemst

Hallo, Ik ben een gemotiveerde 31 jarige leerkracht (universitair diploma) met reeds enkele jaren ervaring in het onderwijs.
 25 € 

Bijles wiskunde nodigRiemst

Hallo Ik ben een 31 jarige leerkracht (met universitair diploma) en geef bijles wiskunde aan leerlingen die wat extra hulp kunnen gebruiken.
 20 € 

Gitaarles voor beginners en gevorderdenDiepenbeek

Gitaarles voor beginners en gevorderden Gitaarles voor beginners en gevorderden Bij De Muziekboog kunt u terecht voor gitaarlessen voor beginners en gevorderden in Diepenbeek te Limburg Voor kinderen en volwassenen vanaf ongeveer...
 20 € 

Bijles Frans - vertalingenKuringen

Heb je moeite met Frans ? Dan kan ik je helpen. Ik ben volledig 2-talig opgevoed.
 20 € 

Regio Wellen - Alken - BorgloonWellen

Ik ben afgestudeerd als industrieel en burgerlijk ingenieur en heb jarenlange ervaring in het geven van bijles aan studenten van de lagere school, middelbare school, hogeschool en universiteit.

GitaarlesEksel

Gitaarles, prijs overeen te komen afhankelijk van niveau en wensen.
 20 € 

Bijles engels limburg (beek, geleen, sittard,...Maasmechelen

Bijles engels limburg (beek, geleen, sittard,... Ik ben gediplomeerd vertaalster Engels en beschik over zeer goede kennis van deze taal in zowel woord als geschrift.

Bijles frans limburg (beek, geleen, sittard,...Maasmechelen

Bijles frans limburg (beek, geleen, sittard,... Ik ben gediplomeerd vertaalster Frans en beschik over zeer goede kennis van deze taal in zowel woord als geschrift.

Privéles joggen/conditieverbetering/start-to-runZolder

Wil je iets doen aan je conditie? Wil je graag starten met joggen? Doe je dit niet graag in groep.

Privé zwemlessenZolder

Wil je graag leren zwemmen? Doe je dit niet graag in groep? Ik wil je dit graag aanleren op je eigen tempo! Ik ben leerkracht lichamelijke opvoeding en heb de juiste know how om jou aan het...

Revisie thesis, paper, eindwerk .Ham

Wilt u beter scoren en een thesis, eindwerk of scriptie zonder taalfouten afleveren? Wel, ik kan u helpen. Laat uw tekst dan nalezen en verbeteren door een professioneel en gediplomeerd taalkundige.

Kennismakingscursus Frans voor kidsHam

Is uw kind nu al gebeten door de taalmicrobe? Dan is dit de ideale weg om het taalgevoel van uw kind verder te ontwikkelen.
 25 € 

Bijles Frans/Duits - ook via SkypeHam

Heb je problemen met Frans of Duits? Krijg je die grammatica of uitspraak maar niet onder de knie? Heb je weldra (her)examens.
 25 € 

Lerares Nederlands op pensioenBilzen

Gezien mijn onderwijservaring kan ik Nederlandse bijles geven op alle niveaus, ook aan anderstaligen.
 25 € 

Is er extra hulp welkom Voor bijles en...Maaseik

Hallo, Met mijn twee diploma's (kleuter- en lager onderwijzeres) heb ik reeds veel ervaring opgedaan. Soms ervaringen van lange duur, soms korte duur.
 10 € 

Bijles LatijnGenk

Enthousiaste en ervaren leraar geeft bijles Latijn aan huis. Gsm 0488/02.33.

BijlesHalen

Lukt de leerstof niet zo goed? Of is huiswerk een ramp? Ik kan je kind helpen.

Bijles chemie, wiskunde, natuurwetenschappen,...Halen

Ik geef les in het middelbaar onderwijs en ben van opleiding biotechnoloog en biomedisch laborant en volgde een lerarenopleiding. Bijlessen liefst bij mij thuis.
 20 € 

Gemotiveerde studentSint-Lambrechts-Herk

Hallo, Ik ben een student van het zesdejaar Humaniora Kindsheid Jesu. Ik doe zelf economie wiskunde en ik wil graag de kleintjes helpen met hun huiswerk.
 5 € 

Bijles WiskundeRiemst

Bijles nodig? Regio Riemst Mis je de extra uitleg om wiskundige materie verstaanbaar te maken? Mis je een gestructureerde werkwijze bij het studeren van je wiskundeles.
 20 € 

Bijles Economie, Boekhouden, BedrijfsbeheerRiemst

Bijles nodig? Regio Riemst Mis je de extra uitleg om economische materie verstaanbaar te maken? Mis je een gestructureerde werkwijze bij het studeren van economische vakken.

Bijles wiskunde gezocht voor zoon in 2 ASOOverpelt

Voor mijn 14 jarige zoon zoek ik per direct een docent bijles wiskunde, omdat hij in augustus een herexamen wiskunde heeft. Het zou fijn zijn als u naar mijn huis kunt komen. Ik woon in Overpelt.

Bijles Frans regio Kinrooi - Maaseik - Bree -...Molenbeersel

Bonjour! Heb je hulp nodig met Frans? Dan ben je bij mij aan het juiste adres! Ik ben een tweedejaars studente lerarenopleiding Frans-Nederlands en ik zou graag bijles Frans geven aan...
 10 € 

Zoekertjes> > > (Limburg) (1/7) : 25 Volgende >>