Home> Zoekertjes> > > (Limburg)

Zwemleraar gezocht heppen - leopoldsburgHeppen

Voor mijn 3 dochters ben ik op zoek naar iemand die zwemles geeft in zwembad de merel. Ze zijn momenteel 4 en 3 jaar (tweeling).

Kwalitatieve studiebegeleiding wetenschappenHasselt

Beste ouders, beste leerlingen, Op zoek naar individuele kwalitatieve bijles of huiswerk-/studiebegeleiding voor wetenschappen in regio Hasselt/Zonhoven.
 22 € 

Bijles, taaltraining Frans/Duits - ook via SkypeHam

Heb je problemen met Frans of Duits? Krijg je die grammatica of uitspraak maar niet onder de knie? Heb je weldra (her)examens.
 25 € 

Ik zoek bijles website makenHasselt

Ik zoek iemand die me bijles Adobe Muse kan geven en me kan helpen bij het bouwen van een website. Vergoeding is mogelijk.

Bijles wiskunde aan huisHasselt

Bijles wiskunde aan huis Ervaren leerkracht geeft bijles wiskunde en wetenschappen aan huis.
 25 € 

Autorijles Hasselt/AlkenHasselt

Autorijles Hasselt/Alken Ervaren instructeur kan u voorbereiden op uw rij-examen te Hasselt (Alken). Voorwaarden : u beschikt over een voorlopig rijbewijs en heeft reeds rij-ervaring.
 25 € 

Correctie documenten/eindwerkenOpoeteren

Correctie documenten/eindwerken Ik ben leerkracht Nederlands en ik kijk graag uw brieven, documenten, eindwerken, folders,. na op taalfouten. Prijs hangt af van de grootte van het document en de deadline.

Vertalingen Frans-Nederlands /...Opoeteren

Vertalingen Frans-Nederlands /... Ik ben vertaler en help u graag met al uw documenten vanuit het Frans of Italiaans naar het Nederlands. Dat kan gaan om een brief, folder, tekst,. Prijs is 0.09€/woord.

Bijles NederlandsOpoeteren

Bijles Nederlands Heb je hulp nodig voor het vak Nederlands? Wil je je examens goed voorbereiden? Zit je met een tekst die nagelezen moet worden? Dan ben je bij mij als leerkracht Nederlands aan het juiste adres.
 20 € 

Priveles piano voor beginners en gevorderdenGenk

Wil je graag piano leren spelen of de draad weer oppakken na een lange tijd? Dat kan! Ik studeerde aan het Lemmens Instituut en het conservatorium in Maastricht.
 30 € 

Prive zwemles Sin-TruidenAlken

Ik ben een leerkracht lichamelijke opvoeding met hoger reddersdiploma Werking lessen: -30 minuten - prive: enkel 1 kind/volwassenen per les zodat de ontwikkeling van het kind/volwassen optimaal...

Windows 10 (Windows Technical Preview)Dilsen-Stokkem

Volgend jaar, medio 2015, komt Microsoft met de opvolger van Windows 8.1 namelijk Windows 10. Hoe de definitieve versie van Windows 10 er uiteindelijk zal uitzien, blijft afwachten.

Bijles Frans voor jong en oudOpoeteren

Bijles Frans voor jong en oud Is Frans niet je sterkste vak? Heb je iemand nodig die een tekst naleest? Wil je je goed voorbereiden op de examens? Als leerkracht Frans kan ik je daar goed mee helpen.
 20 € 

Bijles Wiskunde en wetenschappenBilzen

Ik ben afgestudeerd als burgerlijk ingenieur chemie en geef bijles in wiskunde en wetenschappen. Volgend jaar behaal ik ook mijn diploma voor leraar secundair onderwijs.

Bijles Frans, 5de leerjaar tot 6de middelbaarMeeuwen-Gruitrode

Krijg je bepaalde grammatica niet onder de knie? Heb je hulp nodig bij taken of opdrachten? Wil je wat extra uitleg voor de examens.
 15 € 

Pianoles 'de Speelvogel' BeringenPaal

Pianoles  'de Speelvogel'  Beringen Pianolessen voor volwassenen. Voor absolute beginners en voor wie al wat speelervaring heeft. Aangename en afwisselende lessen, steeds aangepast aan uw persoonlijke wensen en mogelijkheden.
 13 € 

Ik zoek bijles Adobe MuseHasselt

Ik ben op zoek naar iemand die me kan helpen bij het maken van een eigen site via het programma Adobe Muse. Wie kan me hierbij helpen.

Jonge grijze roodstaart papegaaiHasselt

Ik heb twee jonge grijze roodstaart papegaaien. Ze zijn heel rustig en zitten mooi in de veren. De grijze roodstaarten zijn de beste praters en leren dit ook heel vlug.
 150 € 

Bijles wiskunde/chemie/natuurwetenschappenKinrooi

Ik ben Brenda uit Kinrooi, een gemotiveerde jonge leerkracht. Ik geef bijles wiskunde, chemie en natuurwetenschappen voor de 1ste en 2de graad middelbaar onderwijs.
 20 € 

Bijles aan huisKaulille

Bijles aan huis Hallo ik ben een jonge leerkracht en bied in mijn vrije tijd bijles - huiswerkbegeleiding aan huis aan. Dit aan kinderen van de lagere school: 1ste - 6de leerjaar.

Accordeonles voor beginnersDiepenbeek

Accordeonles voor beginners Accordeonles voor beginners De Muziekboog biedt Accordeonles voor beginners. Via oefeningen voor de linker en rechterhand plus muziekstukken op uw niveau wordt les gegeven op maat.
 20 € 

Bijles Duits - Engels - Frans - NederlandsRekem

Ik ben afgestudeerd als vertaler-tolk Duits, Nederlands, Frans en Engels en ondersteun graag studenten (elk niveau) bij hun problemen met: - Duits, - Nederlands, - Frans, - Engels.

Bijles Engels- NederlandsSint-Truiden

Bent u op zoek naar bijlessen Nederlands en/of Engels? Ik geef beide talen al twaalf jaar in het secundair onderwijs.
 25 € 

Charkra cursus met paardenLummen

Charkra cursus met paarden Heb je het gevoel dat het leven een evenwichtoefening is en dat je elke dag moet jongleren tussen je gezin, werk, sociaal leven, dit is niet altijd even gemakkelijk.
 240 € 

Bijles Wiskunde - Wetenschappen LimburgHoeselt

Aanbod: - Geven van bijles van wiskunde / chemie of fysica voor leerlingen van het secundair onderwijs.
 20 € 

Zoekertjes> > > (Limburg) : 25 Volgende >>