Home> Zoekertjes> > > (Limburg)

Gemotiveerde studentSint-Lambrechts-Herk

Hallo, Ik ben een student van het zesdejaar Humaniora Kindsheid Jesu. Ik doe zelf economie wiskunde en ik wil graag de kleintjes helpen met hun huiswerk.
 5 € 

Bijles WiskundeRiemst

Bijles nodig? Regio Riemst Mis je de extra uitleg om wiskundige materie verstaanbaar te maken? Mis je een gestructureerde werkwijze bij het studeren van je wiskundeles.
 20 € 

Bijles Economie, Boekhouden, BedrijfsbeheerRiemst

Bijles nodig? Regio Riemst Mis je de extra uitleg om economische materie verstaanbaar te maken? Mis je een gestructureerde werkwijze bij het studeren van economische vakken.

Bijles wiskunde gezocht voor zoon in 2 ASOOverpelt

Voor mijn 14 jarige zoon zoek ik per direct een docent bijles wiskunde, omdat hij in augustus een herexamen wiskunde heeft. Het zou fijn zijn als u naar mijn huis kunt komen. Ik woon in Overpelt.

Bijles Frans regio Kinrooi - Maaseik - Bree -...Molenbeersel

Bonjour! Heb je hulp nodig met Frans? Dan ben je bij mij aan het juiste adres! Ik ben een tweedejaars studente lerarenopleiding Frans-Nederlands en ik zou graag bijles Frans geven aan...
 10 € 

Bijles Frans regio hasselt - sint truiden -...Borgloon

Hallo! Heb je moeilijkheden met Frans? Dan wil ik je zeker helpen! Zelf ben ik leerkracht Frans in de tweede enderde graad van het middelbaar onderwijs.
 20 € 

RijlessenGenk

Ik heb al 6 jaar rijervaring en wil graag rijlessen geven. Voorwaarden: voorlopig rijbewijs zonder namen van begeleiders, of voorlopig rijbewijs hebben zonder begeleider (alleen rijden).
 15 € 

Bijles informaticaGenk

Heb je bijles nodig voor informatica toepassingen zoals ms Office, laat me dan zo snel mogelijk iets weten. email: efsane66@live.
 10 € 

Prof. Bachelor geeft bijles Chemie en coachingHasselt

Gedemotiveerd of specifieke vragen m.b.t. Chemie ? Dan ben je bij mij met zekerheid geholpen! Telefonisch bereikbaar vanaf 20:00 of tijdens het weekend: 0494699340 (David) Geef ook bijles aan...
 14 € 

Gitaarles voor beginners en gevorderdenDiepenbeek

Gitaarles voor beginners en gevorderden Gitaarles voor beginners en gevorderden Bij De Muziekboog kunt u terecht voor gitaarlessen voor beginners en gevorderden in Diepenbeek te Limburg Voor kinderen en volwassenen vanaf ongeveer 7...
 20 € 

Bijles Engels regio Leuven/Herk-de-Stad/HasseltHerk-de-Stad

Ik ben een studente Taal-en Letterkunde (Engels-Italiaans) en ik heb net mijn 2e bachelor afgerond.
 20 € 

Bijles Lager OnderwijsLeuven

Ik ben afgestudeerd als master in de pedagogische wetenschappen.
 15 € 

BijlesLommel

Ik ben leerkracht lager onderwijs en geef bijles aan kinderen van 6-12 jaar.
 12 € 

Bijlessen wiskunde en chemie.Houthalen-Helchteren

Bijlessen wiskunde en chemie. Ervaren leerkracht geeft bijles wiskunde en chemie, niveau hogere cyclus aso-tso algemene studiebegeleiding. Voorbereiding ingangsexamen geneeskunde.

Zwemles BilzenBilzen

Hoi, Ik geef deze zomer zwemlessen aan kinderen. Ik ben een leerkracht lichamelijke opvoeding. Indien interesse, wees vrij me te mailen.

Bijles wiskunde en statistiek in DiepenbeekDiepenbeek

Beste student Ben je op zoek naar hulp voor wiskunde of statistiek, dan wil ik je graag helpen.
 25 € 

Gitaarles te TongerenTongeren

Gitaarles te Tongeren Gitaarlessen op maat in Tongeren en omstreken. Op dit moment studeer ik popgitaar aan het conservatorium van Gent.
 15 € 

Rijlessen - Hasselt/AlkenSint-Truiden

Ervaren instructeur kan u voorbereiden op uw rij-examen. Voorwaarden : u beschikt over een voorlopig rijbewijs om alleen te rijden of een voorlopig rijbewijs zonder vermelding van namen van...
 25 € 

Bijles wiskunde / wetenschappen aan huisSint-Truiden

Ervaren leerkracht geeft bijles wiskunde en wetenschappen aan huis.
 20 € 

Revisie thesis, eindwerk, paper . aan...Ham

Wilt u beter scoren en een thesis, eindwerk of scriptie zonder taalfouten afleveren? Wel, ik kan u helpen. Laat uw tekst dan nalezen en verbeteren door een professioneel en gediplomeerd taalkundige.

Kennismakingscursus Frans voor kidsHam

Is uw kind nu al gebeten door de taalmicrobe? Dan is dit de ideale weg om het taalgevoel van uw kind verder te ontwikkelen.
 25 € 

Bijles Frans/Duits - ook via SkypeHam

Heb je problemen met Frans of Duits? Krijg je die grammatica of uitspraak maar niet onder de knie? Heb je weldra (her)examens.
 25 € 

Nog maar 2 plaatsen vrij in huiswerkgroep Wees...Maaseik

Vanaf september 2014 zijn weer 2 plaatsen vrij gekomen bij de naschoolse huiswerkbegeleiding in Maaseik. Contacteer voor meer informatie en prijzen.

Bijles boekhouden (regio Maaseik)Maaseik

Ik help je verder bij je examen boekhouden, zowel secundair als hoger onderwijs. Ervaring: 5 jaar in een accountantskantoor en 4 jaar in het onderwijs.
 25 € 

Bijles, vertalen, nalezen SpaansHasselt

Heb je moeite met Spaans? Kan wat extra uitleg jou op de goede weg zetten? Heb je iemand nodig die een artikel moet vertalen naar of van het Spaans? Of heb je een artikel dat nagelezen moet worden.
 20 € 

Zoekertjes> > > (Limburg) : 25 Volgende >>