Home> Zoekertjes> Bijlessen> > () (1/2)

Schrijver/Copywriter gezochtSint-Truiden

Schrijver/Copywriter gezocht Er is altijd nood aan schrijven. Niet iedereen heeft de gave te nuanceren, woorden juist te kiezen en zo te plaatsen dat de lezer precies weet wat de boodschap is zonder zich te moeten ergeren aan -...
 10 € 

[Gezocht] Wij zoeken bijlesleerkrachtAlken

Onze dochter is Ndl talig en zit sinds september op een franstalig internaat.
 40 € 

Bijles ingangsexamen geneeskundeBilzen

Ik ben burgerlijk ingenieur chemie en geef bijles in wiskunde en wetenschappen. Ik ben ook in het bezit van een pedagogisch bekwaamheidsbewijs. (Afgestudeerd als leerkracht: Diploma Licenciaat).
 30 € 

Bijles Wiskunde, Fysica, Chemie (alle jaren en...Bilzen

Ik ben afgestudeerd als burgerlijk ingenieur chemie en ben leerkracht secundair onderwijs (licenciaat). Ik ben bereid om bijles te geven op secundair (25€/u) en hoger/universitair (35€/u) niveau.
 25 € 

Bijles en studiebegeleidingMunsterbilzen

Ik geef algemene studiebegeleiding en bijles Nederlands, Frans, wiskunde en algemene vakken aan leerlingen van de lagere school en het eerste en tweede middelbaar.
 15 € 

Bijles Engels- NederlandsSint-Truiden

Heeft uw zoon of dochter problemen met het vak Engels op school.

Bijles wiskunde/chemie/natuurwetenschappenKinrooi

Ik ben Brenda uit Kinrooi, een gemotiveerde jonge leerkracht. Ik geef bijles wiskunde, chemie en natuurwetenschappen voor de 1ste en 2de graad middelbaar onderwijs.
 20 € 

Pianoles 'de Speelvogel' BeringenPaal

Pianoles 'de Speelvogel' Beringen Aangename en afwisselende pianolessen voor volwassenen. Steeds aangepast aan uw persoonlijke wensen en mogelijkheden. Zowel voor absolute beginners, als voor wie al wat speelervaring heeft.
 17 € 

Coaching van jongeren en gezinnenGenk

Coaching van jongeren en gezinnen - Jouw kind schoolmoe? - Huiswerk/ studeren een strijd? - School een domper op de sfeer thuis.

Gitaarles voor beginners en gevorderdenDiepenbeek

Gitaarles voor beginners en gevorderden Gitaarles voor beginners en gevorderden Bij de Muziekboog kunt u terecht voor les in gitaar voor beginners en gevorderden.
 20 € 

Pianoles aan huis of bij mij thuisHoeselt

Pianoles aan huis of bij mij thuis Ik ben een ervaren pianist die les geeft aan jong en oud, beginners en gevorderden, met of zonder bladmuziek. Klassiek, boogie, blues, pop, jazz.
 30 € 

Privelessen gitaar / Private guitarlessonsMaaseik

Privelessen gitaar / Private guitarlessons Nl: mijn naam is Mathijs Ignoul en ik speel reeds meer dan 15 jaar klassiek en elektrisch gitaar. Ik studeer momenteel master klassiek gitaar aan het conservatorium van Antwerpen.
 30 € 

Leren leren, schematiseren, samenvatten,...Maaseik

Hebt u moeite met studeren? Kan u grote hoeveelheden leerstof moeilijk onthouden.
 20 € 

Bijles: geschiedenis, cultuurwetenschappen,...Maaseik

Zit je op het middelbaar/secundair onderwijs (ASO/TSO)? En heb je moeite met de vakken geschiedenis, cultuurwetenschappen of esthetica.
 20 € 

Masterproef, thesis, bachelorproef, paper,...Maaseik

Net uw masterproef, thesis, bachelorproef, paper of boekbespreking geschreven? En wil u deze laten nalezen of verbeteren? Ik kan u daarbij helpen voor € 0,01 per woord.

Bijles Frans LimburgHeusden-Zolder

Heb je moeilijkheden met de Franse taal? Ik help je er graag mee! Ik ben een leerkracht Frans (30 jaar) en kom je graag bijbenen in de Franse grammatica en woordenschat.
 25 € 

Wie zoekt hulpEksel

Ik ben een mevrouw van 49 jaar en ben moeder van 4 kinderen. Ik geef bijles in wiskunde en alle wetenschappelijke vakken.
 15 € 

Bijles fysica en wiskundeDilsen-Stokkem

Ik ben Aleksandra en ik heb een master in fysica. Heb je problemen met wiskunde (1ste en 2de graad) en/of fysica, help ik je hier graag mee verder.
 18 € 

Bijles + HuiswerkbegeleidingBilzen

1 op 1 begeleiding voor het maken van huiswerk. Leren leren, schematiseren en planmatig leren werken onder begeleiding van een ervaren leerkracht.

Bijlessen economieBilzen

Bijlessen economie voor leerlingen van het 1e tot en met het 4e middelbaar gegeven door een ervaren leerkracht.

Bijlessen lager onderwijsBilzen

1 op 1 begeleiding voor het maken van huiswerk, inoefenen van toetsen. Leren leren, schematiseren en planmatig leren werken onder begeleiding van een ervaren leerkracht.

Privéles accordeonGenk

Gelukkig blijft dit instrument enorm populair. Is het nu in schlagers, popmuziek, jazz, meezingers, kinderliedjes, begeleidingen,. Vele mensen benijden mij wanneer ik dit instrument bespeel.
 25 € 

Dirigent, koor, zanggroepGenk

Afgestudeerd aan het Lemmensinstituut in Leuven en 30 jaar ervaring in de koorwereld, zoek ikzelf naar een zanggroep/koor die begeleiding nodig heeft.
 70 € 

Vind je de partituur nietGenk

Gelukkig kan je heel wat partituren terug vinden in boeken of op 't internet. Toch krijg ik enorm veel vraag van mensen die om het even wat, graag op partituur hebben.
 15 € 

Op zoek naar gitaarlesHasselt

Privé-gitaarles door professionele muzikant. 20€/les (les om de 2 weken). Alle stijlen, leeftijden en niveaus. Geen notenleerkennis vereist.
 20 €