Home> Zoekertjes> > Verjaardag (kinderfeestje) > Verjaardag (kinderfeestje) (Limburg)

Feesten met de schetlanders en minni-paardjesRijkhoven

Feesten met de schetlanders en minni-paardjes Hallo, we zullen het feestelijk aankleden en de paardjes ook feestelijk voor je maken, we doen dan wat paardrijden spelenderwijs spelletjes en voltige turnoefeningenop het paardje met een...
 100 € 

Kinderanimatie ApekopHechtel

Kinderanimatie Apekop Kinderanimatie in thema's Kindergrime en glittertattoo's Springkastelen en reuzenspelen...

Pony verhuur + begeleiding =...Lanaken

Pony verhuur + begeleiding =... Pony rijden met sulky, en begeleiding. Bij u aan huis! Leuk voor de kinderen. Meer info ff mailen. Alvast reserveren voor communie, dat kan. Vraag welke datums nog kunnen.
 75 € 

KinderjuwelenfeestjeLommel

Kinderjuwelenfeestje 't juwelenboomke geeft juwelenfeestjes voor creatieve mini dametjes. Voor wie? Voor mini dametjes vanaf 6 tot 12 jaar. Min 6 personen Max 14 personen. Waar.
 11 € 

Buikdans voor kinderverjaardagsfeestjeLummen

Buikdans voor kinderverjaardagsfeestje Het woord buikdansen heeft voor veel meisjes een magische klank. Er wordt gedacht aan de sprookjes van 1000 en 1 Nachten, Alladin, prachtige kostuums en sluiers en natuurlijk ook aan Shakira.
 100 € 

KinderanimatieHasselt

Neem gerust contact met ons op voor een offerte : - animators (ballon plooien, schminken en glittertattoos) - schmink- en ballon clown - ballonnenpiraat - schmink- en ballon piet (thema...

VerjaardagfeestjeHeppen

Verjaardagfeestje Een origineel verjaardagfeest bij Puur Creatief. Knutsel met hout, vilt of maak een juweel uit polymeerklei.
 15 € 

Verjaardagsfeestje kinderenHasselt

Verjaardagsfeestjes georganiseerd door kleuterleerkracht. Ook voor kinderen van de lagere school. Dit in heel de provincie Limburg. Neem contact op voor meer info en een offerte.

Kinderanimatie: Prinsessen :)Genk

Kinderanimatie: Prinsessen  :) Droomt uw kind er ook van om zijn/haar een echte prinses te ontmoeten, en voornamelijk uit hun lievelingstekenfilms.
 40 € 

Hulp kinderfeestHalen

Niet gewoon om een kinderfeestje te organiseren? Ik help je graag. Wat wil je doen om het rustig te laten verlopen? Zoektocht? Cupcakes? Muziekpak? Koken? Themanamiddag?.

Themafeest PiratenHeusden-Zolder

Themafeest Piraten Wil je een feestje organiseren voor jouw zoon/dochter die gek is van piraten maar wil je liever zelf niet teveel zorgen aan jouw hoofd, maak dan zeker gebruik van de feestformule thema piraten...

Leuke kinderanimatie op maatHasselt

Leuke kinderanimatie op maat Hallo allemaal! Zoals Mega Mindy paraat staat om een heldendaad te verrichten, zo sta ik klaar om kids te entertainen! Is zoon- of dochterlief jarig? Een communicant in huis.

Verjaardag op de boerderijBocholt

Verjaardag op de boerderij Een origineel verjaardagsfeestje? Je leukste feestje vier je op de boerderij! Ook bij slecht weer.
 145 € 

Thema feestjes voor kinderenAlken

Thema feestjes voor kinderen Om een kinderfeestje of verjaardag op een creatieve en leuke manier door te brengen, moet je bij creakleur zijn.

Kinderfeestjes bij CreamieZonhoven

Kinderfeestjes bij Creamie Voor een leuk kinderfeestje ben je bij Creamie aan het juiste adres.
 13 € 

Kinderfeestje cupcakes of koekjes decorerenHeusden-Zolder

Kinderfeestje cupcakes of koekjes decoreren Zin in een origneel verjaardagsfeestje? Bij "Sweets in a Box" geven wij superleuke kinderworkshops "cupcakes decoreren" (4 stuks) of "koekjes decoreren" (7 stuks) waar elk kindje op het einde van...
 12 € 

Kinderpaintball, Race simulatoren, teambuilding...Heusden-Zolder

Kinderpaintball, Race simulatoren, teambuilding... Plezier voor alle leeftijden, dat is waar Dynamixx voor staat. Op zoek naar een memorabele ervaring voor een teambuilding, event of kinderfeestje? Dynamixx heeft wat u zoekt! Onze grootste troeven.
 20 € 

Ballonnenclown Luna EventsMaaseik

Ballonnenclown Luna Events Clown Luna is de vrolijkste en liefste clown van Nederlands en Belgisch Limburg. Zij weet als geen ander hoe ze een feestje voor groot en klein tot een onvergetelijke dag moet maken.
 75 € 

"Schatten jacht"Zutendaal

Schatten jacht Wil je een leuk verjaardagsfeestje, een spannende uitstap met je vriendjes, vereniging, club of school.
 175 €