Home> Zoekertjes> > Verjaardag (kinderfeestje) > Verjaardag (kinderfeestje) ()

Springkasteelham

Springkasteel Geef uw feestje juist dat meer. Een eigen disco voor de kids of aan krokystad.
 120 € 

Clown Charlie KinderanimatieLanaken

Clown Charlie Kinderanimatie Clown Charlie voor leuke kinderanimatie op elk feest. verhuur van spelmateriaal, springkussens, ballondecoratie enz.

Super Disco Show 3 uur de leukste KinderdiscoLanaken

Super Disco Show 3 uur de leukste Kinderdisco Dit wordt het leukste discofeest van het jaar! Geschikt voor elk kinderfeest. Stilzitten tijdens de Super Disco Show gaat niet lukken.
 185 € 

Workshop ballonplooienHeusden-Zolder

Workshop ballonplooien Ik kom een workshop ballonplooien geven op het verjaardagsfeestje van jouw kind. De workshop duurt 2 uur. De prijs is per kind, materiaal is inbegrepen.
 12 € 

Feesten met de schetlanders en minni-paardjesRijkhoven

Feesten met de schetlanders en minni-paardjes Hallo, we zullen het feestelijk aankleden met kinder thema's naar keuze meerprijs, en de paardjes zijn ook feestelijk, we hebben 6 paardjes een drankje 1,00 snoep en evt.

Pony verhuur + begeleiding =...Lanaken

Pony verhuur + begeleiding =... Pony rijden met sulky, en begeleiding. Bij u aan huis! Leuk voor de kinderen. Meer info ff mailen. Alvast reserveren voor communie, dat kan. Vraag welke datums nog kunnen.
 75 € 

Kinderanimatie ApekopHechtel

Kinderanimatie Apekop Kinderanimatie in thema's Kindergrime en glittertattoo's Springkastelen en reuzenspelen...

Van Prinsessen tot een Soldatenfeestje Fakir of...Heppen

Van Prinsessen tot een Soldatenfeestje  Fakir of... Met meer dan 15 jaar ervaring kan u wel zeggen dat wij de nodige 'Kidsnology' hebben opgedaan.

Kinderpaintball / SplatmasterHeusden-Zolder

Kinderpaintball / Splatmaster Niet voor doetjes, wel voor stoere kindersnoetjes Is uw kind avontuurlijk aangelegd en kent u alle als uw broekzak? Dan wordt het tijd voor iets nieuws.. Iets origineel, uitdagend en hip.
 20 € 

Clown FIDO voor alle feestjesKoersel

Clown FIDO voor alle feestjes Clown fido voor alle feestjes met ballonplooien, grimeren, sprekende poppen, enkele goochel truks, gimeren, glitter tattoo's, muziek enz.
 75 € 

Leuke kinderanimatie op maatHasselt

Leuke kinderanimatie op maat Hallo allemaal! Zoals Mega Mindy paraat staat om een heldendaad te verrichten, zo sta ik klaar om kids te entertainen! Is zoon- of dochterlief jarig? Een communicant in huis.