Home> Zoekertjes> > Verjaardag (kinderfeestje) > Verjaardag (kinderfeestje) ()

Kinderpaintball / SplatmasterHeusden-Zolder

Kinderpaintball / Splatmaster Niet voor doetjes, wel voor stoere kindersnoetjes Is uw kind avontuurlijk aangelegd en kent u alle als uw broekzak? Dan wordt het tijd voor iets nieuws.. Iets origineel, uitdagend en hip.
 20 € 

Clown FIDO voor alle feestjesKoersel

Clown FIDO voor alle feestjes Clown fido voor alle feestjes met ballonplooien, grimeren, sprekende poppen, enkele goochel truks, gimeren, glitter tattoo's, muziek enz.
 75 € 

Leuke kinderanimatie op maatHasselt

Leuke kinderanimatie op maat Hallo allemaal! Zoals Mega Mindy paraat staat om een heldendaad te verrichten, zo sta ik klaar om kids te entertainen! Is zoon- of dochterlief jarig? Een communicant in huis.

Verjaardagsfeestje kinderenHasselt

Verjaardagsfeestjes georganiseerd door kleuterleerkracht. Ook voor kinderen van de lagere school. Dit in heel de provincie Limburg. Neem contact op voor meer info en een offerte.

Springkasteelham

Springkasteel Geef uw feestje juist dat meer. Een eigen disco voor de kids of aan krokystad.
 120 € 

Clown Charlie KinderanimatieLanaken

Clown Charlie Kinderanimatie Clown Charlie voor leuke kinderanimatie op elk feest. verhuur van spelmateriaal, springkussens, ballondecoratie enz.

Super Disco ShowLanaken

Super Disco Show Dit wordt het leukste discofeest van het jaar! Geschikt voor elk kinderfeest. Stilzitten tijdens de Super Disco Show gaat niet lukken.
 185 € 

Speels/Cool SportenHouthalen-Helchteren

Speels/Cool Sporten Een actief verjaardagsfeestje waar sport & beweging centraal staat.
 125 € 

Feesten met de schetlanders en minni-paardjesRijkhoven

Feesten met de schetlanders en minni-paardjes Hallo, we zullen het feestelijk aankleden met kinder thema's naar keuze en de paardjes zijn ook feestelijk, we hebben 6 paardjes een drankje, snoep en evt.

Kinderanimatie ApekopHechtel

Kinderanimatie Apekop Kinderanimatie in thema's Kindergrime en glittertattoo's Springkastelen en reuzenspelen...

Pony verhuur + begeleiding =...Lanaken

Pony verhuur + begeleiding =... Pony rijden met sulky, en begeleiding. Bij u aan huis! Leuk voor de kinderen. Meer info ff mailen. Alvast reserveren voor communie, dat kan. Vraag welke datums nog kunnen.
 75 € 

KinderjuwelenfeestjeLommel

Kinderjuwelenfeestje 't juwelenboomke geeft juwelenfeestjes voor creatieve mini dametjes. Voor wie? Voor mini dametjes vanaf 6 tot 12 jaar. Min 6 personen Max 14 personen. Waar.
 11 € 

Buikdans voor kinderverjaardagsfeestjeLummen

Buikdans voor kinderverjaardagsfeestje Het woord buikdansen heeft voor veel meisjes een magische klank. Er wordt gedacht aan de sprookjes van 1000 en 1 Nachten, Alladin, prachtige kostuums en sluiers en natuurlijk ook aan Shakira.
 100 €