Home> Zoekertjes> > Babysit

Naschoolse kinderoppas gezochtLiezele

  Wij zoeken een leuke gemotiveerde dame die graag voor onze 2 kindjes (4 en 5,5) wil zorgen na school (ma, di, do, vrij van 15.30 - 19u).

Babysit TienenTienen

  Ik ben Laura, 19 jaar en studente tweede jaar lager onderwijs. Ik heb al enige tijd ervaring met babysitten. Ik babysit al ruim 5 jaar. Ik heb ervaring met alle leeftijden.
 6 € 

BabysitterHoboken

  Ik ben Farah, ik ben 15 jaar schoolrichting: Sociaal Technische Wetenschappen ik wil later kleuter juf worden. ik heb heel graag kinderen van alle leeftijden.
 5 € 

Oppas voor uw kindjesNederename

Oppas voor uw kindjes Ik ben een vrouw van 64 jaar met meer dan 15 jaar ervaring in de buitenschoolse opvang. Ik heb ook meer dan tien jaar bij een gezin voor de opvang gezorgd van de kinderen na school.
 7 € 

Last minute kinderoppas kerstvakantie 2016Menen

Last minute kinderoppas kerstvakantie 2016 Hoi, Een last minute kinderoppas nodig tijdens de kerstvakantie (ook op kerstavond/oudejaar)? Geef gerust een seintje.

BabysitOosterzele

  Iemand een babysit gezocht voor de regio oosterzele / wetteren. Ik bied mij graag aan.
 10 € 

Vrijwilligster gezochtHarelbeke

Vrijwilligster gezocht Vrijwilligster gezocht! Kom jij Dominique helpen op zaterdag 17/12/2016 van 13u00 uur tot 17u30 in de ring schopping center te Kortrijk Dominique is een man van 38 jaar met een verstandelijke...

Babysit tijdens pare weken 4 dagen/week van...Eke

Babysit tijdens pare weken 4 dagen/week van... Ik ben een alleenstaande mama van 2 prachtige jongens Axel (3) en Xander (2)Ik werk halftijds. Ik ben opzoek naar een babysit die mijn kindjes om 17.
 5 € 

Babysit gezocht Bel mijEvergem

  Hallo ik ben 18 jaar en babysit heel graag ! Doe dit nu al een tijdje (voornamelijk 2 keer per week op een kindje van de familie), maar onlangs heb ik ook alsmaar meer vragen via de bond,...
 4 € 

Nanny 2 dagen per weekElsene

  Wij zoeken een Engels- en/of Nederlandstalige nanny voor ons dochtertje, Hortense, voor 2 dagen in de week vanaf eind January 2017. Hortense zal dan 4 maanden oud zijn.
 9 € 

Babysit nodigGent

  Beste ik ben een 35 jarige dame die graag wil babysiten. Ik doe dit voor alle leeftijden van kinderen. Ook als je eens een avondje uit wilt.
 8 € 

Spanish BabysitterBerchem

  I am Susana, I am 31 years old and I am Spanish. I studied administration but I always wanted to work with children.
 15 € 

Vaste oppas/huishoudhulp gezochtBierbeek

  Wij zijn een gezin uit Bierbeek met 2 zoontjes van 2 jaar en 8 maanden oud.
 10 € 

BabysittenMechelen

  Ik woon in Mechelen, heb al ervaring met babysitten, ben vriendelijk en betrouwbaar. Liever bij mij thuis.
 6 € 

Extra voor zaterdagWoluwe-Saint-Lambert

  Ik ben alleenstaande met 2 kinderen en ik ben op zoek voor extra werk op zaterdag, liefst in Brussel.
 10 € 

Babysit gezocht te eernegemEernegem

  Om 1keer in het weekend te babysitten in vakanties kan dat 2maal zijn, meestal voor drie a vier uurtjes...

Sinterklaas en piet bezoek (De feesttherapeut)Aartrijke

Sinterklaas en piet bezoek (De feesttherapeut) Gezelligheid staat bij deze bezoeken hoog in het vaandel en u kan dan ook een vleugje humor bij Sint en Piet verwachten. Ook voor de volwassenen maken wij het leuk.

[Gezocht] Na- en voorschoolse opvangLandegem

  Wij zijn op zoek naar iemand die enkele dagen in de week wil instaan voor de naschoolse en voorschoolse opvang van ons 5-jarig zoontje. Graag in bezit van een auto. Regio Nevele.

Small school Dutch/English Laeken for the 2 - 6...Laeken

Small school Dutch/English  Laeken for the 2 - 6... Zoek je een veilige en kwaliteitsvolle kleuterschool voor je kindje tussen 2 en 6 jaar dan ben je bij ons welkom vanaf november 2016. Meer info op 0471 071 196 of mail pergolarussel@gmail.com.
 300 € 

Babysit gezocht regio asperNazareth

  Vanaf 18h tot ten laatste 20h, (woensdag, donderdag, vrijdag) om de 2 weken.kan je geen 3 avonden, maar 1 past ook goed. Het is voor 4 kinderen, 10j,8j,6j en 3j.
 5 € 

[Gezocht] Zoek nanny Jezus-Eik/Overijse (met...Overijse

[Gezocht] Zoek nanny Jezus-Eik/Overijse (met... Ik zoek een leuke en betrouwbaar nanny om mijn 2 dochters op kinderopvang/school af te halen. Elke dag van 16 uur tot 19uur30 (woensdag van 12 uur 30). Met wagen is beter.
 8 € 

Babysit regio Zwalm

  Mijn dochter Alice wil graag babysitten in de nabije omgeving. Zij heeft ervaring als babysit en is ook moni voor speelplein.
 6 € 

Oppas gezocht voor naschoolse opvang WemmelWemmel

  Beste Wij zoeken een oppas voor 3 leuke meisjes van 7, 4 en 2j om deze van school te halen en thuis in Wemmel zorgen voor vieruurtje, bad geven, huiswerk, spelen,.

Ik zoek voor een kinderoppas in sterrebeekSterrebeek

  Voor mijn 2 dochters zoek ik een oplettende en liefdevolle kinderoppas (FR of nl) die mijn kindjes van school gaat halen in Sterrebeek om 16u (dinsdag/donderdag), ze naar huis brengt en blijft met...
 9 € 

Zoek je een babysitLede

  Hallowtjes ouders even een korte voorstelling: * Ik ben Kelly 19jaar oud * woonachtig in Lede * diploma 7e jaar kinderzorg * 3-4 jaar kinderoppas ervaring * alsook stage ervaring:...
 6 €