Home> Zoekertjes> > Overige > Overige () (1/2)

Voordracht Konijnen - Belgische HaasKapellen

Hou je van konijnen? Ken je een Belgische Haas? Wil je er wat meer over weten? De Heer leo Vervecken komt ons alles vertellen over dit mooie konijnenras.

Voorbereiding Toelatingsexamen GeneeskundeBrecht

Voorbereiding Toelatingsexamen Geneeskunde Beste leerling(e) Zie je de lessen niet goed meer zitten? Iemand nodig op wekelijkse basis? Hulp nodig bij huistaken/toetsen.
 40 € 

Herstelling van u #computer #smartphone #Iphone...Halle

Herstelling van u #computer #smartphone #Iphone... Meer dan 10 jaar ervaring. Allerhande elektronica #computer #smartphone #iphone #tablet Level 1,2 en 3. Vrijblijvend te contacteren.

Workshop Superheldenfilms maken met iPad voor...Antwerpen 1

Maak de meest waanzinnige filmpjes met stunts en speciale effecten voor YouTube.

BloemschikcursusTurnhout

Bloemschikcursus Na het succes van de bloemschikcursus in het verleden, zijn we dit voorjaar terug met onze bloemschiklessen.
 50 € 

Leren Karikatuur tekenenWechelderzande

Leren Karikatuur tekenen Maggy heeft al jarenlange ervaring in lesgeven po en heeft als snelkarikaturist al veel belangrijke referenties. Daarom wil ze je graag weg wijs maken in het plezierige karikatuurtekenen.

Burgerlijk Ingenieur geeft bijles fysicaMerksem

Ik ben afgestudeerd met onderscheiding als Burgerlijk Ingenieur te Leuven en geef in mijn vrije tijd graag bijles fysica.
 20 € 

StudiebegeleidingMechelen

Persoonlijke studiebegeleiding voor secundair onderwijs....

Bijles Autocad 2D, Sketchup 3D voor beginnersMerksem

Ik geef bijles Autocad en Sketchup voor beginners voor 20 euro per uur.
 20 € 

Personal Coach examencommissieBorgerhout

Professionele coaching voor huisonderricht tot het behalen van het diploma secundair onderwijs.

Bijles statistiek, richting Psychologie aan KULLier

Ik beschik over een universitair diploma statistiek en wiskunde. Verder heb ik al enkele keren bijles gegeven voor het vak statistiek aan eerstejaars studenten psychologie aan de ku Leuven.

Bijlessen/ leren LerenOud-Turnhout

Ondervind je moeilijkheden met cursus samen te vatten? Begrijp je er totaal niets van wat er allemaal in staat? Heb je moeilijkheden met Frans of andere vakken? Aarzel niet mij te contacteren.
 20 € 

Hulp bij leer-en ontwikkelingsmoeilijkhedenGeel

Heeft u kind het moeilijk met fijne motoriek, schrijfmotoriek, visueel-ruimtelijke waarneming, rekenen, geheugen en concentratie, werkhouding, leren leren,. Dan kan u bij mij terecht.
 23 € 

Weg met examen stress of stress voor sollicitatiesAntwerpen

Wil u van uw examenstress en examen zenuwen af? Wil u rustig zijn voor een sollicitatie gesprek.

Huiswerkbegeleiding (8 tot 14 jaar)Heist-op-den-Berg

Leerkracht in het secundair onderwijs met jaren ervaring in het vak leren leren geeft huiswerkbegeleiding en bijles. Hoe schematiseren, samenvatten, organiseren, structureren,.
 20 € 

Nederlands Latijn Talen leren leren lager en...Reet

Ik ben een zeer ervaren leerkracht Nederlands aan de hogeschool, ik heb zeer veel ervaring als begeleider talen en humane vakken bij kinderen en jongeren met leermoeilijkheden...
 25 € 

Boetseren/beeldhouwen/tekenen/schilderenAntwerpen

Voor beginners en gevorderden, wekelijkse lessen in privé atelier. Alle technieken komen aan bod met aansluitend een creatieve vrijheid van de leerling.
 20 € 

KalligrafieworkshopsKontich

In de herfst starten er nieuwe korte kalligrafie workshops. Waar: kostershuisje, Kapelstraat 6, Hove 2540 op 5 min. Wandelafstand van het station.
 95 € 

BodymaptrainingRumst

Bodymaptraining Creatieve bewegingstrajecten en coaching voor baby's - peuters - kleuters - lagere school - tieners volgens bodymapfilosofie. Voor kinderen die een duwtje in de rug nodig hebben.