Voorbereiding Toelatingsexamen GeneeskundeBrecht

Voorbereiding Toelatingsexamen Geneeskunde
Om u zoon of dochter optimaal voor te bereiden op het ingangsexamen geneeskunde, bieden wij sessies aan waarin we actief modeloefeningen, oefeningen van vorige jaren maken.
 40 € 

Jonge Enthousiaste acteurs gezocht , MerksemEssen

De nieuwe jongerenafdeling is op zoek naar enthousiastelingen tussen 15 jaar en 20 jaar, die eens graag op de planken willen staan.

Voordracht neerhofdieren - kippen, konijnen,...Kapellen

Voordracht neerhofdieren - kippen, konijnen,...
Paul Cuypers komt spreken over kruiden voor dieren, met name kippen, konijnen en duiven. Hij zal het ook hebben over de invloed van het K-gen en zulke dingen.

Portugese les (Braziliaans Portugees)Aartselaar

Portugese les (Braziliaans Portugees)
Portugese les voor beginners, gevorderden en ervaren sprekers. Het lesmateriaal is inbegrepen.De spreekvaardigheid staat centraal.
 20 € 

KindercoachingRumst

Kindercoaching
Individuele begeleidingtrajecten om kinderen een duwtje in de rug te geven met emotionele zorgvragen (angst - verdriet - zelfvertrouwen - talenten - durf,.

Leren Karikatuur tekenenWechelderzande

Leren Karikatuur tekenen
Maggy heeft al jarenlange ervaring in lesgeven po en heeft als snelkarikaturist al veel belangrijke referenties. Daarom wil ze je graag weg wijs maken in het plezierige karikatuurtekenen.

Burgerlijk Ingenieur geeft bijles fysicaMerksem

Ik ben afgestudeerd met onderscheiding als Burgerlijk Ingenieur te Leuven en geef in mijn vrije tijd graag bijles fysica.
 20 € 

Studiebegeleider gezocht eerste middelbaarSchoten

Ik zoek voor mijn zoon 13 jaar, eerste middelbaar, een dagelijkse studiebegeleider na de schooltijd.

Bijlessen/studiebegeleidingMechelen

Bijlessen/studiebegeleiding
Ik, Christof de Vaal, ben leerkracht en zorgcoördinator in het Lucernacollege van Antwerpen. Ik ben economist van opleiding met bijna 20 jaar werkervaring.

Bijles statistiek, richting Psychologie aan KULLier

Ik beschik over een universitair diploma statistiek en wiskunde. Verder heb ik al enkele keren bijles gegeven voor het vak statistiek aan eerstejaars studenten psychologie aan de ku Leuven.

Frans, Nederlands, hulp bij HuistakenBrasschaat

Frans, Nederlands, hulp bij Huistaken
Omgeving Brasschaat, Kapellen - Ik kom aan huis om kinderen tot 12 jaar te helpen met Frans, Nederlands, huiswerk - tijdens de week of op zaterdag.
 20 € 

Master; lerarenopleidingMortsel

Ik geef Algemene studiebegeleiding, huiswerkbegeleiding en bijlessen Nederlands/Frans/Engels, algemene vakken. Zowel lagere school als middelbare school.
 12 € 

Huiswerkbegeleiding (8 tot 14 jaar)Heist-op-den-Berg

Leerkracht in het secundair onderwijs met jaren ervaring in het vak leren leren geeft huiswerkbegeleiding en bijles. Hoe schematiseren, samenvatten, organiseren, structureren,.
 20 € 

Bijles en huiswerkbegeleiding lagere schoolAntwerpen 5

Heeft uw kind moeite met wiskunde of taal (Nederlands, Frans of Engels)? Andere schoolvaardigheden? Het opvolgen van huiswerk? Structuur brengen in het schoolwerk? Ik help hem of haar graag verder.
 25 € 

Concept shoot "Saloon" fotografie workshop

Concept shoot Saloon fotografie workshop
Website: styling10.weebly.com/photography-workshop-saloon-18-s Veelplaatser: Nee Droom je ervan om een fashion shoot te fotograferen maar heb je een gebrek aan tijd of kennis.
 155 € 

Vrijmetselarij: Een echte zoektochtMechelen

Vrijmetselarij: Een echte zoektocht
U zoekt verdieping in uw leven ? U wilt graag meer doen aan zelfonderzoek, maar mist medestanders die u zonder bijbedoelingen en oordelen een spiegel willen voorhouden.

Bijlessen wiskunde / fysica / NW (regio...Berendrecht

Ik geef bijlessen wiskunde, fysica, natuurwetenschappen en wetenschappelijk werk aan leerlingen van het eerste tot het vierde middelbaar. Extra info: Ik ben leerkracht wiskunde-fysica.
 25 € 

Begeleiding voorbereiding examencommissieBorgerhout

Eigen methodiek: begeleid zelfstandig leren met erkend huisonderwijs, compleet aanbod aan studiemateriaal, met andere toekomstgerichte leermogelijkheden, een talenkennis gericht op spreken en...

Leer beter fotograferen met je digitale reflex-...Westmalle

Fotoclubmalle en het Gemeenschapscentrum Malle, organiseren een worshop fotografie Veel mensen beschikken over een degelijke systeem- of reflexcamera maar gebruiken die meestal in de...
 10 € 

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de evenementen in uw regio via onze nieuwsbrief! Uitschrijving