Home> Zoekertjes> > Overige > Overige (Antwerpen)

Vertaler Frans / EngelsWillebroek

Als bijverdienste vertaal ik teksten vanuit Frans of Engels naar Nederlands of in de omgekeerde richting. In 2010 ben ik afgestudeerd als Master Meertalige Communicatie aan de Lessius Hogeschool.

StudiebegeleidingBerchem

Lager en middelbaar onderwijs alle vakken leren leren en plannen zoeken naar een juiste studiemethode ook anderstaligen...
 15 € 

JeugdconsulentePutte

Jeugdconsulente Geen zelfvertrouwen? Schoolmoe? Geen doel in het leven? Niet aanvaard op school? Laag zelfbeeld? Geen idee wat je later wilt worden? Zie je het niet meer zitten? Ik help je daarbij.

Wandelzoektocht 2014Edegem

Wandelzoektocht 2014 Van dinsdag 01 juli 2014 tot en met zondag 31 augustus 2014 Start / aankomst en deelnameformulier Pita House Millennium - Strijdersstraat 53 - 2650 Edegem - Elke dag open vanaf 11.

Bijlessen wetenschappen/voeding regio Heist o/d...Heist-op-den-Berg

Als diëtiste en leerkrachte secundair onderwijs zou ik graag jongeren bijles willen geven die moeilijkheden hebben met één van de volgende vakken: biologie/natuurwetenschappen/wetenschappelijke...
 25 € 

Dutch for foreigners-Antwerp

I teach Dutch for foreigners in Antwerp. If you are interested, please don't hesistate to contact me. I've 6 year experiance as teacher for different language-groups.
 25 € 

Heilig voedselGeel

Heilig voedsel Hallo, Ik geef in Geel centrum vegetarische kookkunst en offer met rituelen en mantra's tot heilig voedsel. Heel lekker en gezond, zuiverend vooe lichaam en geest.
 25 € 

Bijles/huiswerk- en studiebegeleidingEkeren

Ik ben orthopedagoge en heb reeds jaren ervaring in het geven van reken-, lees-, spelling- en taaltherapie, evenals huiswerk- en studiebegeleiding & bijles en psycho-educatie (basisschool- en...

Huiswerkbegeleiding/leren leren/bijlessen regio...Oud-Turnhout

Ben je nog op zoek naar extra ondersteuning bij het studeren? Aarzel dan niet mij hierover te contacteren via onderstaand emailadres.
 20 € 

KaartleggenMassenhoven

Kaartleggen Het oplossen van problemen Inzicht en goede raad Toekomst gericht advies In ons centrum is ook de mogelijkheid: 1. Ademtherapie, mindfullness, sessie= 25€ 2.
 35 € 

Huiswerkbegeleiding / bijlessen lager onderwijsBrasschaat

Heeft uw kind nood aan wat extra ondersteuning tijdens zijn/haar huiswerk.
 25 € 

Bijles lager onderwijs + quasi alles 1ste graad...Niel

Ik geef bijles, huiswerkbegeleiding en studiebegeleiding in alle vakken van de lagere school.
 25 € 

Burgerlijk Ingenieur geeft bijles fysicaAartselaar

Ik ben afgestudeerd met onderscheiding als Burgerlijk Ingenieur te Leuven en geef in mijn vrije tijd graag bijles fysica.
 20 € 

Ervaren leerkracht helpt graag jouw kindKessel

Ervaren leerkracht helpt graag jouw kind Hallo! Ik ben een leerkracht lager onderwijs en geef bijles en/of huiswerkbegeleiding in alle vakken van de lagere school.
 20 € 

Bijlessen MS OfficeAntwerpen

Ik geef bijlessen Word, Excel en Powerpoint. Aangezien ik nog studente ben kan dit zowel in Antwerpen (hier zit ik in de week op kot) als in Beveren.
 15 € 

Gedragsproblemen paard en relatieMol

Gedragsproblemen paard en relatie Als gediplomeerd paardengedragstherapeut behandel ik ongewenste problemen bij paarden. Op basis van een anamnese stel ik een diagnose van het probleem, om zo dan het gepaste therapieplan te bepalen.

Cursus Spirituele BewustwordingHoboken

Leer jezelf paranormaal ontwikkelen! Wordt jezelf bewust van je eigen talenten en van de energetische dingen die zich in en rond jou afspelen.
 200 €