Home> Zoekertjes> > Overige > Overige () (1/2)

Leren Karikatuur tekenenWechelderzande

Leren Karikatuur tekenen Maggy heeft al jarenlange ervaring in lesgeven po en heeft als snelkarikaturist al veel belangrijke referenties. Daarom wil ze je graag weg wijs maken in het plezierige karikatuurtekenen.

Voorbereiding Toelatingsexamen GeneeskundeBrecht

Voorbereiding Toelatingsexamen Geneeskunde Arts/Tandarts Beste leerling(e) Ik, als student 6de jaar Wetenschappen-Wiskunde kan jou helpen! Ik heb reeds 2 jaar ervaring met succes!...
 35 € 

Mini Chihuahua Pups Beschikbaar.Rijkevorsel

Mini Chihuahua Pups Beschikbaar. Wij hebben chihuahua pups beschikbaar, ook mini's. Speelse pups, zijn sociaal grootgebracht. Zowel teefjes als reutjes beschikbaar.
 190 € 

Burgerlijk Ingenieur geeft bijles fysicaMerksem

Ik ben afgestudeerd met onderscheiding als Burgerlijk Ingenieur te Leuven en geef in mijn vrije tijd graag bijles fysica.
 20 € 

StudiebegeleidingMechelen

Persoonlijke studiebegeleiding voor secundair onderwijs....

Bijles Autocad 2D, Sketchup 3D voor beginnersMerksem

Ik geef bijles Autocad en Sketchup voor beginners voor 20 euro per uur.
 20 € 

Personal Coach examencommissieBorgerhout

Professionele coaching voor huisonderricht tot het behalen van het diploma secundair onderwijs.

Bijles statistiek, richting Psychologie aan KULLier

Ik beschik over een universitair diploma statistiek en wiskunde. Verder heb ik al enkele keren bijles gegeven voor het vak statistiek aan eerstejaars studenten psychologie aan de ku Leuven.

Bijlessen/ leren LerenOud-Turnhout

Ondervind je moeilijkheden met cursus samen te vatten? Begrijp je er totaal niets van wat er allemaal in staat? Heb je moeilijkheden met Frans of andere vakken? Aarzel niet mij te contacteren.
 20 € 

Hulp bij leer-en ontwikkelingsmoeilijkhedenGeel

Heeft u kind het moeilijk met fijne motoriek, schrijfmotoriek, visueel-ruimtelijke waarneming, rekenen, geheugen en concentratie, werkhouding, leren leren,. Dan kan u bij mij terecht.
 23 € 

Weg met examen stress of stress voor sollicitatiesAntwerpen

Wil u van uw examenstress en examen zenuwen af? Wil u rustig zijn voor een sollicitatie gesprek.

Huiswerkbegeleiding (8 tot 14 jaar)Heist-op-den-Berg

Leerkracht in het secundair onderwijs met jaren ervaring in het vak leren leren geeft huiswerkbegeleiding en bijles. Hoe schematiseren, samenvatten, organiseren, structureren,.
 20 € 

Nederlands Latijn Talen leren leren lager en...Reet

Ik ben een zeer ervaren leerkracht Nederlands aan de hogeschool, ik heb zeer veel ervaring als begeleider talen en humane vakken bij kinderen en jongeren met leermoeilijkheden...
 25 € 

Boetseren/beeldhouwen/tekenen/schilderenAntwerpen

Voor beginners en gevorderden, wekelijkse lessen in privé atelier. Alle technieken komen aan bod met aansluitend een creatieve vrijheid van de leerling.
 20 € 

KalligrafieworkshopsKontich

In de herfst starten er nieuwe korte kalligrafie workshops. Waar: kostershuisje, Kapelstraat 6, Hove 2540 op 5 min. Wandelafstand van het station.
 95 € 

BodymaptrainingRumst

Bodymaptraining Creatieve bewegingstrajecten en coaching voor baby's - peuters - kleuters - lagere school - tieners volgens bodymapfilosofie. Voor kinderen die een duwtje in de rug nodig hebben.

Bijlessen omgeving SchotenBrasschaat

Heeft uw kind moeilijkheden met bepaalde vakken op school of wilt u een goede examenvoorbereiding maken, maar weet u niet hoe u er aan moet beginnen? Dan kan ik misschien helpen.
 15 € 

Basis naailes juli/aug.Kapellen

Basis naailes juli/aug. Meisjes basis naai les. leren een broek voor jezelf te maken. 12 tot 15 jaar. Elke donderdag in augustus van 12 tot 17.00 uur. Kosten 28 euro. Aanmelden 036642182 kapellen. Per les 7 euro.
 7 € 

Bijles Druktechnieken gevraagdHove

Mijn zoon zit in het 4e jaar grafische media en zoekt begeleiding voor het vak druktechnieken.
 20 € 

Persoonlijke OntwikkelingDuffel

Ben je op zoek om je persoonlijke ontwikkeling te versterken en je beter te voelen met de maatschappij rondom ons. Wens je meer assertief te zijn .
 25 € 

Bijles/huiswerk- en studiebegeleidingEkeren

Ik ben orthopedagoge en heb reeds jaren ervaring in het geven van reken-, lees-, spelling- en taaltherapie, evenals huiswerk- en studiebegeleiding & bijles en psycho-educatie (basisschool- en...

Coaching, traject op vindtocht naar wat jij wilBrasschaat

Ik begeleid en coach je op je 'vindtocht'. Starttraject van 5 intensieve sessies, aan 20 euro per sessie, Brasschaat en omgeving.
 20 €