Workshop 4 kleine bordjes maken in keramiek

Workshops Workshop 4 kleine bordjes maken keramiek
We maken 4 leuke bordjes in keramiek die je uiteraard ook perfect kan gebruiken om een voorgerechtje of een dessertje op te serveren of als tapasbordjes of gewoon leuk onder onze theetasjes. Zo ontspannend en rustgevend en je hebt een mooie en unieke serie bordjes als resultaat, je zal ze ongetwijfeld nog heel lang gebruiken. Maak ze voor jezelf of als persoonlijk geschenkje voor iemand speciaal.... Wees er vlug bij want de plaatsen zijn beperkt !

De bordjes worden na het drogen een eerste maal in de oven geplaatst voor een "droogstook", nadien worden zij in de oven gebakken voor wat we noemen de "biscuitstook" waarbij de scherf gebakken wordt
. Nadien worden de bordjes door mij geglazuurd en dan finaal in de oven geplaatst voor de glazuurbak. Wanneer dat allemaal achter de rug is zijn we ongeveer een 5 tot 6 weken verder en mag je van mij een telefoontje verwachten om je bordjes te komen ophalen, altijd een heel leuk moment !

Alle materiaal ingebrepen plus de atelierruimte tijdens het drogen( 2 à 3weken), de droogstook in de keramiekoven, de ruwbakstook (960°C) en de glazuurstook op steengoedtemperatuur (1220°C) plus het aanbrengen van het glazuur door mij. Een bijzonder eonomische prijs dus :-)
Happiness Creative
Liersesteenweg 35
2590 Berlaar
- Reserveren is verplicht
55
Vanaf 12 jaar
Denise De Bondt (22/03/2023)

Zaterdag: van 15:00 tot 17:30

17 juni

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de evenementen in uw regio via onze nieuwsbrief!

In dezelfde categorie:

Reeks 5 avonden: Leren werken met aquarelverf voor beginners
(Van 25 mei tot 22 juni - Berlaar)
Creatief met klei
(Van 28 april tot 23 juni - Kessel)
Workshop Natuurlijke Cosmetica maken
(Noorderwijk)
Lente Workshops bloemschikken
(Van 26 februari tot 8 juni - Zoersel)
Ontwerp je eigen Stoere & Stylish kussens voor een warme thuis
(Borgerhout)