Workshop Kantsjaal haken

 
We starten met het haken van een superdeluxe kantsjaal in mohair en zijde. We gebruiken hiervoor een luxegaren dat bestaat uit 75% mohair en 25% pure zijde.

Om jezelf te verwennen, als stola te dragen op een mooi avondkleedje of als sjieke dubbele sjaal.

Als geschenk voor je mama, dochter, schoondochter, beste vriendin, lieve buurvrouw........ ........ en zo leuk om te maken :-) redenen in overvloed om deel te nemen aan deze workshop

Nodige voorkennis: kettingsteek en stokje kunnen haken. Voor de rest kan je met de stap-voor-stap toelichting in een mum van tijd verder, geen ingewikkelde patronen maar een prachtig resultaat. Het is even wennen om met dit garen te haken maar het gaat je zeker lukken

Inbegrepen in de workshop: het superzachte haakgaren ( 4 bollen van 25 gram) voor een bijzonder mooie kantsjaal ( kleurkeuze uit ons assortiment in voorraad), , de stap voor stap toelichting van het patroon, koffie, thee, frisdrank, koekjes en een gezellige bedoening.

OPGELET : De haaknaald maat 5,5 is Niet inbegrepen en dent dus meegebracht te worden of kan ter plaatse worden aangekocht.

Nodige voorkennis: kettingsteek en stokje kunnen haken. Voor de rest kan je met de stap-voor-stap toelichting in een mum van tijd veder, geen ingewikkelde patronen maar een prachtig resultaat. Uiteraard zal je de sjaal niet af hebben tijdens de workshop maar je zetten je goed op weg zodat je hem rustig verder kan afwerken.
Happiness Creative
Liersesteenweg 35
2590 Berlaar
- Reserveren is verplicht
75
Vanaf 16 jaar
Denise De Bondt (25/05/2024)

Woensdag: van 18:30 tot 21:00

18 september

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de evenementen in uw regio via onze nieuwsbrief!

In dezelfde categorie:

Workshop omslagdoek haken
( 13 juli - Berlaar)
Creatief met klei
(Van 15 maart 2024 tot 26 april 2025 - Kessel)
Coffee&clay
(Bonheiden)
Creatieve workshops (leder, macramé, schminken, kapsels)
(Tremelo)
Privéles Tekenen en schilderen Mechelen
(Mechelen)