Alle recreatieve, sportieve, culturele en folkloristische activiteiten worden geannuleerd, ongeacht hun omvang en of ze openbaar of privť zijn.

'achter de horizon' | Fotogroep 't Slot

Dichters-collectief 'dichterbij' en 'fotogroep 't slot' Ė een symbiose van poezie en fotografie.

Het fotografisch project 'achter de horizon' dat Fotogroep 't Slot aanbiedt, bestaat uit twee deelprojecten, enerzijds de Retrospectieve - van Fotogroep 't Slot en anderzijds de PoŽzie-Fotografie symbiose tussen Collectief Dichterbij (Turnhout) en Fotogroep 't Slot (Wortel).

In de periode - wordt de fotografie van Fotogroep 't Slot gekenmerkt door diepgang en doorleving. Alles draait om inhoud en deze inhoud geeft bestaansrecht aan de beelden die de fotograaf tentoonstelt. Niet eenvoudig, niet vrijblijvend !

Daarnaast is er het PoŽzie-Fotografie project. Een symbiose waarbij de tentoongestelde foto's ambiŽren om een 'vertaling' te zijn van de emoties van de fotograaf bij de poŽzie van 4 dichters van Collectief Dichterbij.

Deelnemende fotografen:
Vic Aerts, Guy Coertjens, Filip Daelman, Marcel De Bruyn, Yvonne Engelen, Jan Jacobs, Peggy Jacobs, Hennie Herijgers, Carla Peerden, Xavier Rombouts, Jos Sommen, Chris Swannet, Ludo Van Deun, Hilde Van Hool, Jolanda Van Nijnatten, Marc Van Overveldt, Ingrid Wuyts

Deelnemende dichters:
Liesbeth Aerts, Tom Driesen, Gaby Megens, Lynn Van Hoof

Randactiviteiten
PoŽzie-happenings, waarbij de dichter poŽzie voordraagt in aanwezigheid van de fotograaf op zondagen 10/09/ en 9/ telkens om 14.00 uur.
Deze happenings worden muzikaal ondersteund door jazz-optredens van Chordination op 10 september en Turnhout City Jazzband op eptember.

Workshop digitale fotografie voor kinderen van 11 tot 16 jaar op zaterdag ptember van 14.00 tot 16.00 uur.
CreŽer je eigen fotoshoot ! Zijn selfies je ding ? Ben je altijd op zoek naar een nieuwe foto van jezelf om te posten op Facebook ? Dan is deze workshop iets voor jou ! Schrijf je in: alleen of met je vriend(in). Laat je creativiteit de vrije loop om een originele foto van jezelf te (laten) maken. Zoek de nodige attributen en een super outfit bij elkaar en denk op voorhand na over de pose. Alle foto's worden tijdens de tentoonstelling via een slideshow gepresenteerd. De 3 beste foto's worden beloond met een grote kwalitatieve afdruk, af te halen tijdens het laatste weekend.
Waar :
Hofke Van Chantraine
Kerkstraat 46
2360 Oud-Turnhout
Tarief :
Gratis
Publiek :
Elk type publiek
Internet :
http://www.hofkevanchantraine.be

Zaterdag: van 10:00 tot 17:00
Zondag: van 10:00 tot 17:00

Dit evenement is voorbij. Doe een zoekactie op de site, om de volgende uitgave van dit evenement te vinden.

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de evenementen in uw regio via onze nieuwsbrief!

In dezelfde categorie:

Fototentoonstelling 'kolenspoor'
(Koersel)
Portrait Trouvť: Expositie tijdelijk gesloten
(Van 4 maart tot 26 juli - Antwerpen)
Ruud van Empel: 25 years of photo works
(Van 20 maart tot 10 juni - Elsene)