(on)gewoon vrouw - hét inspiratiefestival voor vrouwen

[On]gewoon vrouw – website De Voorzorg
VIVA-SVV organiseert voor de tweede keer '(on)gewoon vrouw, hét inspiratiefestival voor vrouwen'. De hele dag kan je proeven van wat Viva-Svv jou te bieden heeft, het hele jaar door. Laat je inspireren door boeiende sprekers en verdiep je in thema's zoals geluk, liefde of mindfulness. Doe mee aan toffe workshops en ontdek je eigen talenten !
Sprekers

Deze [on]gewoon inspirerende vrouwen geven het beste van zichzelf op ons festival:
Yoga met Evy Gruyaert
Evy Gruyaert is de vrouw die ons allemaal in loopschoenen kreeg. Start was een groot succes want wie heeft er niet naar Evy's motiverende podcast geluisterd ? Vandaag is Evy naast een Start-expert, ook actief in de yogawereld. Tijdens (on)gewoon vrouw word jij onder haar begeleiding weer helemaal zen !
Ecodiva door Veerle Malschaert
Veerle Malschaert is niet in één vakje te plaatsen : ze is meer dan comedy, meer dan theater. Na twee avondvullende onewoman comedyshows komt ze naar (on)gewoon vrouw met een derde, gloednieuwe productie: Ecodiva !
Heerlijk tuinieren en koken met Mme ZsaZsa
Mme ZsaZsa leerde ons allemaal weer rokjes naaien en daarna groenten kweken in je eigen moestuin. Tijdens (on)gewoon vrouw vertelt Mme ZsaZsa hoe je die eigen gekweekte groenten kan omtoveren in smakelijke, vegetarische gerechten en hoe je met minder veel meer kan doen.
Bewust opvoeden met Nina Mouton
Opvoeden is niet altijd simpel. Het is soms roeien met de riemen die je hebt en vaak brengt dit veel onzekerheid met zich mee. Het is compleet normaal dat je, als ouder, soms met de handen in het haar zit. Opvoeden is immers geen exacte wetenschap. Tijdens (on)gewoon vrouw geeft gezinspsychologe Nina Mouton je antwoord op jouw prangende opvoedingsvragen.
Doorbreek de seksmythes met Mieke Mievis
Seks is nog steeds een onderwerp waarover heel wat taboes en mythes heersen. Seksuologe Mieke Mievis doorprikt tijdens (on)gewoon vrouw enkele hardnekkige praatjes en deelt haar ervaringen met jou.
Doe de burn-outcheck met Nele Jacobs
Vroeg of laat krijgt meer dan 1 Belg op 15 af te rekenen met een burn-out. Psychologe Nele Jacobs vertelt je hoe je de eerste signalen kan opvangen en wat je kan doen om erger te voorkomen.
Pop-up markt

Ontdek jouw talenten en die van anderen op onze creatieve pop-up markt met toffe workshops ! Van upcycling tot handlettering en bloemschikken. Ga langs de pop-upmarkt en ontdek 30 creatieve standen met juwelen, leuke hebbedingen, stoffen en accessoires. Niet zo'n handige Harriette ? Je kan ook de beentjes strekken tijdens de initiaties salsa.


Massages en make-up tips
Laat je heerlijk verwennen en geniet van rustgevende massages, een verzorgende manicure, oorkaarsentherapie en een make-up en gelaatsverzorging !

Foodtrucks

Zin in een heerlijk hapje en drankje ? De foodtrucks voorzien je van allerlei lekkers ! Van Asian streetfood tot een lekkere kop koffie, iedereen vindt er wel iets lekkers.


De eerste 1500 personen die zich online inschrijven, ontvangen een goodiebag !

Praktisch
Datum: zaterdag 30 juni | 14u – br /> Locatie: C-Mine Genk | Evence Coppeelaan 91 | 3600 Genk
Inkom: €10 in voorverkoop | €1n de kassa

– Inschrijven doe je hier – https://www.flexmail.eu/f-307915f1dbaa

Meer info: www.ongewoonvrouw.be


VIVA-SVV
Guffenslaan 38 A
3500 Hasselt
T 011 710
E
Waar :
C-Mine Genk
Evence Coppéelaan 91
3600 Genk
Tarief :
€10 vvk / €12 aan de kassa
Publiek :
Vanaf 15 jaar
Internet :
https://ongewoonvrouw.be/
accessibility

Zaterdag: van 14:00 tot 23:30

Dit evenement is voorbij. Doe een zoekactie op de site, om de volgende uitgave van dit evenement te vinden.