'tapas & Flamenco' optreden met Las Canasteras: Nina Pérez en Lara Vanderhaeghe

Warm je tijdens de koude wintermaanden op met een wervelend Flamenco optreden van Las Canasteras o.l.v. Nina Pérez en Lara Vanderhaeghe.
Nina en Lara zijn twee temperamentvolle dames die heel wat in hun mars hebben. Jaarlijks werken zij prachtige choreografieën uit voor de dansrecital Fiesta Flamenca in het Zuiderpershuis en regelmatig verlenen zij hun artistieke medewerking aan verschillende televisie programma's.

Zij brengen deze avond voor jullie een dynamisch en afwisselend Flamenco programma: zowel Klassiek Spaans met castagnetten, vrolijke als ingetogen Flamenco en Fusion Flamenco met attributen.
Tijdens deze levendige voorstelling nemen zij je mee naar het zonnige zuiden van Spanje en maak je kennis met enkele muzikale klassiekers uit de streek. Een sfeervolle avond verzekerd !
Inkom gratis. Geniet ondertussen van onze Spaanse Tapas en dranken. Reserveer tijdig een tafeltje !


"Andalucia in Antwerpen"
geniet van onze sfeervolle en culinaire zaterdagavonden met "TAPAS & Flamenco".
Keuken open vanaf 19:00u tot 01h00 !
Optreden voorzien om 21h30
Reserveer tijdig een tafeltje

"Tapas & Flamenco "
Peña Al Andalus
Vorstermanstraat, 1
2000 Antwerpen
www.alandalus.be

Reservaties:
Tel. 03 830 31 99 (overdag)
03 248 64 45 (na 18:00u)


Volg ons op Instagram !
@tapasflamenco_antwerpen
@penaalandalusamberes
@antoniopmartin

"Tapas & Flamenco"
-->>Heb je iets leuks te vieren: een verjaardag, jubileum of iets anders ? Wil je graag een avondje uit met familie of vrienden en lekker genieten van Spaanse Tapas en authentieke flamenco zoals in Andalucia ? Maak dan zeker kennis met Flamencocentrum Peña Al Andalus, gelegen op het bruisende Zuid van Antwerpen en voel je even thuis in Spanje !

Op zaterdagavond kan je bij ons komen genieten van heerlijke Spaanse gastronomie, steeds vergezeld van een wervelend Flamenco optreden in een aangename familiale Spaanse sfeer. Reserveer tijdig een tafeltje als je graag wil genieten van onze exclusieve sfeervolle culinaire zaterdagavonden."PROMOTIE Van Flamenco en de Andalusische Cultuur in Vlaanderen"
liefhebbers van de Spaans-Andalusische cultuur kennen de Antwerpse Peña Al Andalus al langer dan vandaag. Sinds flamencodanseres Ana Ramon en Antonio Perez Martin in 1985 de deuren van dit flamencocentrum openden, staat het bij de Aficionados bekend als the place to be om te genieten van de echte flamenco. Bedoeling is een culturele band te scheppen tussen de Vlaamse en Spaanse gemeenschap in Antwerpen.
Peña Al Andalus kreeg in 2012 erkenning van de Junta Andalucia als 'beste prototype van een Peña in West-Europa' en de prestigieuze Premio Nacional voor de beste Flamenco-verspreiding in het buitenland.

FLAMENCOCENTRUM Peña al Andalus Organiseert: wekelijkse flamencolessen voor kinderen, jongeren en volwassenen, intensieve workshops met gastdocenten, flamenco optredens met gerenommeerde artiesten uit Spanje, Fiesta Flamenca en Fiesta Flamenkita leerlingendansrecital, Feria Andaluza, Flamenco Festival in theater, Flamenco Outlet, wedstrijd van Flamencodans en Sevillanas, Tapasavonden, Zambomba...
-Sinds 1985 organiseert Peña Al Andalus met hart en ziel al deze activiteiten en vertegenwoordigen ze bijna 30 jaar Andalucia in Antwerpen. Om dit 30ste verjaardagsjubileum onvergetelijk te vieren nodigen zij de wereldbekende sterdanser "Juan Manuel Montoya Farruquito" met zijn gezelschap uit op het Flamenco Festival te Antwerpen !

"PROMOCION de Flamenco Y su Cultura Andaluza en Belgica"
La Peña Flamenca al Andalus de Amberes Organiza:
cursos semanales para adultos y niños, cursos magistrales con profesores invitados, actuaciones de flamenco con artistas invitados desde España y Flamencos por el mundo, Feria Andaluza, Festival de Flamenco, Fiesta Flamenca y Fiesta Flamenkita en teatro, Moda Flamenca, Concursos de baile Flamenco y Sevillanas, Noches de Tapas, Zambombas...
-Desde el año 1985 esta entidad sigue haciendo promocion de la cultura Andaluza en Belgica. El 6-7-8 de febrero 2015 celebran su 30 aniversario con la figura mas grande del mundo flamenco: "Juan Manuel Montoya Farruquito" estara presente en el Festival de Flamenco de Amberes con su cuadro flamenco !


LOCATIE - Lugar
Peña Flamenca al Andalus
vorstermanstraat 1
2000 Antwerpen - Amberes (Belgica)
+32-3-830.31.99 of +32-3-248.64.45.
Email:
Info: http:/http:/www.alandalus.be

"ANDALUCIA in Antwerpen" Elke zaterdagavond open vanaf 19:00u, optreden om 21h30 - Gratis toegang
"ANDALUCIA en Amberes" Todos los sabados abierto partir de las 19h00, actuación de Flamenco a las 21h30 - Entrada libre
Waar :
Peña al Andalus
Vorstermanstraat 1
2000 Antwerpen
Telefoonnummer :
038303199 - Reserveren is aangeraden
Tarief :
Gratis
Publiek :
Elk type publiek
Internet :
http://www.alandalus.be
Toegevoegd door :
Nina perez
accessibility

Zaterdag: van 19:00 tot 23:59

21 maartNieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de evenementen in uw regio via onze nieuwsbrief!

In dezelfde categorie:

Tara Hill
(Van 15 tot 16 februari - Puurs)
FlÖkt - a flickering flow - (B)its of Dance
( 28 februari - Brugge)
Hyphen - (B)its of Dance
( 26 februari - Brugge)
Jardin Poilu - (B)its of Dance
( 28 februari - Brugge)
In Other Words - (B)its of Dance
( 28 februari - Brugge)