11de Oldtimerbeurs Genk & expo 55 years of Mustang

De Oldtimerbeurs is uitgegroeid tot een vaste waarde op de beurskalender. Een publiekstrekker met animo zowel in als om de hallen.

Het oldtimerfestijn begint immers al buiten. Want op het voorplein valt er heel wat moois op wielen te zien.

Opnieuw is er fraais uitgerold in de ‘feestzaal’ van de Limburghal. In het kader van '55 Years of Mustang' staat er op het parket een tijdslijn van 13 smaakmakers te blinken. De Belgian Mustang & Cougar Club toont de geschiedenis van ‘the wild pony’ aan de hand van een aantal modellen… Van een 1964 ½ convertible over een 1968 Shelby Gt500kr convertible - yeah, the real stuff ! - en een 1976 Monroe Handler tot de allernieuwste telg in : de Mustang Bullitt™.

Ook voor de liefhebbers van autosport is het verzamelen geblazen. Drie rallywagens vormen het brandpunt. Twee kleine opdonders… De Peugeot 104 zs in de kleuren waarmee Jean-Claude Lefèbvre en zijn co Jean Todt, de Tour de Corse 1977 reden. Daarnaast een Peugeot Gti 16 klepper. Een look alike van de Group B in Belga uitmonstering zoals in de Rallye Ypres 1985. Een iets groter formaat vult het rijtje aan: een Opel Ascona group oals Miki Biasion reed in de e rally San Remo 1980, zijn eerste wedstrijd meetellend voor het wereldkampioenschap.

Uiteraard zijn er tal van clubs vertegenwoordigd die hun mooiste of uniekste exemplaren bovenhalen om met de bezoeker te delen. En er zijn nog meer redenen om te juichen: een aantal jarigen. Zo viert ondermeer de mg Club viert haar e jublieum. Proficiat !

Naast aandacht voor de machine is er ook plaats voor een babbel in de catering corner. Over auto's, brommers, fietsen, onderdelen, accessoires, literatuur, miniaturen, archieven, nostalgie en anekdotes uit ‘de tijd van toen’... Gesprekstof genoeg op de beurs.Schrijf 16 en 17 maart dus nu alvast in je agenda !
Afspraak in de Limburghal in Genk.
Inkom: 8 euro - parking Limburghal: gratis

Tip voor zaterdag
Wie op zaterdag met de oldtimer naar de beurs komt, parkeert gratis op een voorbehouden parking (zolang er plaats is). De bestuurder ontvangt ter plaatse één gratis toegangskaart.
Waar :
Limburghal
Jaarbeurslaan 6
3600 Genk
Telefoonnummer :
0477 33 33 93
Tarief :
8 euro
Publiek :
Elk type publiek
Internet :
http://www.ludovdc.be
accessibility

Zaterdag: van 10:00 tot 18:00
Zondag: van 10:00 tot 18:00

Dit evenement is voorbij. Doe een zoekactie op de site, om de volgende uitgave van dit evenement te vinden.

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de evenementen in uw regio via onze nieuwsbrief!

In dezelfde categorie:

Escape room Time's up Genk
(Genk)
C-mine expeditie
(Genk)
Fotozoektocht
(Van 11 april tot 31 augustus - Hasselt)
Virtual Reality Ervaring
(Hasselt)
Fietsparadijs Limburg Holiday Suites
(Houthalen-Helchteren)