42ste Sezoensrally

In het weekend van O.L.H. Hemelvaart is Bocholt weer het centrum van de rallysport. Op vrijdag 18 mei is er de administratieve controle in het Parochiehuis (voormiddag) en de technische controle aan de voetbalterreinen van Bocholt vv (vrijdagnamiddag). Daarnaast kunnen de deelnemers op vrijdag de klassementsproeven (KP) verkennen. Zaterdag is zoals altijd de wedstrijddag !

Terug kp Goolder
Nu de werken aan de Brogelerweg afgerond zijn, rijden de deelnemers opnieuw kp Goolder. Daarna komen de wegen van kp Veldhoven aan de beurt– een klassieker waarvan de helft op maaskiezel wordt gereden. Het lusje na de service bestaat uit kp Steenberg en kp Gerdingen, die finisht in de Zagerijstraat, vlak bij het centrum van de gemeente.

Het concept van drie keer vijf Kp's blijft behouden voor het Belgian Rally Championship. kp De Hees blijft de openingsproef. Daarna gaat het naar kp Goolder. Via de tankzone in Kaulille gaan de deelnemers naar kp Veldhoven, gevolgd door een regroup na de finish van die proef. Na de service in Bocholt centrum staan vervolgens kp Steenberg en kp Gerdingen op het programma, met een regroup in de Schippersstraat gevolgd door een volgende servicebeurt in Bocholt centrum. Het Racb Criterium sluit dit jaar aan vanaf Kp1 en rijdt tot en met kp 10.

Dank en speciale info voor omloopbewoners
De Sezoensrally wordt tot ver buiten Bocholt geapprecieerd. Met het hoofdkwartier en de service in de schaduw van de kerktoren is het één van de gezelligste rallywedstrijden van het jaar. Dit kan de organisatie enkel waarmaken dankzij het begrip en de sympathie van vele omwonenden. Omloopbewoners en andere betrokkenen kunnen trouwens terecht op www.sezoensrally.be. De vernieuwde website heeft een speciale rubriek Omloopbewoners met tal van nuttige info. Daarnaast krijgen ze ook op voorhand brieven in de bus om hen te informeren over het evenement.

Wie meer wil weten over de Sezoensrally, kan terecht op www.sezoensrally.be
Waar :
Kerkplein
3950 Bocholt
Telefoonnummer :
+32(0)497 520 - Reserveren is niet nodig
Tarief :
Dagticket: 20€ - KP-ticket: 10€ - Programmaboekje: 5€
Publiek :
Elk type publiek
Internet :
http://www.sezoensrally.be

Vrijdag: van 16:00 tot 20:00 en 20:00 tot 20:00
Zaterdag: van 6:00 tot 16:00 en 16:00 tot 19:00

Dit evenement is voorbij. Doe een zoekactie op de site, om de volgende uitgave van dit evenement te vinden.

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de evenementen in uw regio via onze nieuwsbrief!