Week van de Smaak: koken met lokale producten  Voordeel Wattedoen.be

 
Jean-Pierre gaat creatief aan de slag met het thema van de Week van de smaak: “Heerlijk van bij ons”, over en met lokaal en duurzaam geteelde, gekweekte producten.

Met zijn typische JeePee-touch geeft hij een verrassende twist aan enkele keukenklassiekers:
– witloof uit de oven, julienne gesneden en met een Belgische tweekazensaus
– garnalen met een zelf ontwikkelde, alcoholvrije cocktailsaus
– spruitjes

Wat kan je verwachten van deze avond?
Uitvoerig proeven van de drie gerechten, maar ook een boeiende uitleg over de bereiding ervan.

Praktische informatie
Inschrijven tot maandag 20 oktober 2025
E-mail:
GSM:

Prijs: 7 euro (5 euro met kansenpas)
Ter plaatse te betalen (liefst gepast geld meenemen).
Masereelhuis
Truweelstraat 85
9100 Sint-Niklaas
Elk type publiek

Dit evenement is voorbij. Doe een zoekactie op de site, om de volgende uitgave van dit evenement te vinden.

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de evenementen in uw regio via onze nieuwsbrief!

In dezelfde categorie:

Bak je eigen broodje - praktijkbakles
( 18 november - Antwerpen 1)
Fermentatie workshop zuurkool
( 19 november - Antwerpen 1)
Kookavond "Streetfood Couture"
( 19 november - Mechelen)
Plantbased Kookworkshops
(Van 11 augustus 2025 tot 31 januari 2026 - Oostkamp)
Kookworkshop Bella Italia -> Plantbased edition
( 23 november - Oostkamp)