Aandacht en Non-dualiteit - Bijeenkomst met Olette Luitwieler

De kracht van aandacht is groot. Met je aandacht creŽer je je wereld. Daarom is het belangrijk om te ontdekken waar jij je aandacht naartoe brengt en in hoeverre jij daar zelf invloed op hebt.

Deze middag gaan we kijken of we onze aandacht naar binnen kunnen brengen om het wonder dat we werkelijk zijn in het licht te zetten. Dit zullen we doen aan de hand van geleide meditatie, oefeningen en interactie.

Olette is schrijver en spreker en coacht ook mensen bij hun proces naar bewustwording en ontwaken. Ze woont en werkt in Amsterdam en is moeder van een zoon. Ze houdt regelmatig workshops of lezingen naar aanleiding van haar boek 'De levensdroom - Over de grap van het ik'. Hierin daagt ze de lezer uit om anders te kijken dan hij gewend is. Op heldere, toegankelijke en filosofische wijze maakt ze inzichtelijk dat onze werkelijkheid een droom is die we voor echt aanzien. Een droom waarin het ik de hoofdrol speelt, de regie op zich probeert te nemen en vervolgens zo opgaat in het spel dat hij vergeet dat hij speelt. Totdat het licht erop valt...

Voor Olette Luitwieler is spiritualiteit niet een of andere weg naar een andere wereld, naar boven of naar een hoger zelf. Integendeel, het is een val op de ene zijnsgrond die ons de 'herinnering' aan wie we werkelijk zijn teruggeeft en laat zien dat het alledaagse, dat soms zo banaal en ondraaglijk lijkt, helemaal niet ontvlucht hoeft te worden maar van een ongekende schoonheid en liefde is.

Meer info op ditmoment.be
Waar :
Hof Van Watervliet
Oude Burg 27
8000 Brugge
Tarief :
25 euro (koffie/thee/koekjes incl)
Publiek :
Vanaf 18 jaar
Internet :
https://ditmoment.be/olette-luitwieler/
accessibility

Zondag: van 13:30 tot 17:00

Dit evenement is voorbij. Doe een zoekactie op de site, om de volgende uitgave van dit evenement te vinden.


Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de evenementen in uw regio via onze nieuwsbrief!