Alle recreatieve, sportieve, culturele en folkloristische activiteiten worden geannuleerd, ongeacht hun omvang en of ze openbaar of privé zijn.

Access Energetic Facelift Class

De Access Energetic Facelift is een prachtige manier om het gezicht te verjongen en de tekenen van veroudering op het gezicht en door het hele lichaam om te keren.
De zachte rustgevende aanraking toegepast op je gezicht en nek werkt met de cellen van je lichaam te herstellen, verlevendigen en te verjongen.
Access Consciousness heeft verschillende lichaamsprocessen, dit is 1 van de meest dynamische die diep effect heeft op het ganse lichaam. Het geeft je lichaam een diepe, verjongende en helende werking dit door zachte aanrakingen op en rondom het gezicht.
Met dit proces zetten we energieën aan waarmee je de verschijning van veroudering in het gezicht kunt omkeren en soortgelijke effecten in het hele lichaam kan creëren, het kan de huid versterken en verjongen, het lichaam krijgt een up-lifting en dit zonder operaties, injecties, peelings of medicijnen !

De werkt eveneens op een diep celniveau van de organen en weefsels. Alles wordt vastgehouden op celniveau en de Access Energetic Facelift zorgt voor de ontlading van de cellen en de huid, die daardoor een vernieuwde en energetische uitstraling gaat geven.
Het proces werkt door op allerlei bijkomstigheden van het ouder worden zoals problemen met overgang, hormoonhuishouding, concentratie, zichtvermogen, haaruitval, bewegelijkheid van het lichaam, slaapstoornissen enz.

Wereldwijd zijn er met dit lichaamsproces al erg mooie resultaten gezien zoals huidverjonging, vermindering van rimpels en lijntjes, genezen en vervagen van littekens, herstel van hormonaal stelsel en bijhorende ongemakken, ….

De Access Energetic Facelift is een 1 dag opleiding, een heerlijke verwendag voor jezelf, om in je praktijk te geven of uit te wisselen onder elkaar met familie en vrienden.
De Haan 10u - 18u
Inclusief thee, water en versnaperingen

De investering voor deze dag is 260€ (wereldwijd) en bij herhaling binnen 1 jaar 130€

Voor info en inschrijving:
Waar :
Centrum
Tramlijn-Oost
8420 De Haan
Telefoonnummer :
0474317681 - Reserveren is verplicht
Tarief :
260
Publiek :
Vanaf 16 jaar
Internet :
http://www.projectlove.be
Toegevoegd door :
Vanthuyne Karen
accessibility

Zondag: van 10:00 tot 18:00

5 aprilNieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de evenementen in uw regio via onze nieuwsbrief!

In dezelfde categorie:

Privéworkshop Partnermassage
(Van 6 februari tot 30 juni - Antwerpen 2)
Voetreflexologie 2dejaar (donderdag)
(Van 19 september 2019 tot 11 juni 2020 - Antwerpen 1)
Voetreflexologie tweedejaars
(Van 21 september 2019 tot 11 juni 2020 - Antwerpen 1)
Zen-shiatsu-derdejaarsopleiding
(Van 22 september 2019 tot 21 juni 2020 - Antwerpen 1)
Cranio-sacraaltherapie-oefenreeks of losse lessen
(Van 20 september 2019 tot 19 juni 2020 - Antwerpen 1)