Access® Energetic Facelift

De Energetic Facelift® is een combinatie van diepwerkende energetische lichaamsprocessen van Acces Consciousness die een weldadige, ontspannende en verjongende uitwerking hebben op je gehele lichaam. De nieke lichaamsprocessen gaan de gevolgen van stress, veroudering en de zwaartekracht transformeren.
Het gaat meer om volledige lichaamslift dan een Facelift alleen. Het ontdoet het lichaam van stress en vermindert de rimpeltjes en lijntjes zonder operatieve ingrepen, peelings of injecties en met behoud van je natuurlijke uiterlijk en mimiek. Een verjongingskuur van binnenuit !

De Energetic Facelift behandeling wordt uitgevoerd handen op het lichaam door een zachte aanraking van de vingers op het gezicht en de nek waar langs de energieën verder stromen doorheen gans jouw lichaam. Dit is geen massage, maar bereikt hetzelfde ontspannende effect in geest en lichaam !

Als je lichaam tot op celniveau stress los kan laten zal de verjonging op een natuurlijke manier van binnenuit ontstaan. De Energetic Facelift vernieuwt de cellen van het lichaam, de organen, weefsels en klieren/lymfeklieren vernieuwen.
Zo ontstaat er vernieuwde balans in jouw lichaam. Sommige mensen met overgewicht verliezen kilo's op een natuurlijke manier, omdat het lichaam voor deze nieuwe vorm kiest die beter bij deze persoon past. Alsook komt het voor dat bij vrouwen de borsten plots een cupmaat toenemen. de cellen van het lichaam, de organen, weefsels en klieren/lymfeklieren vernieuwen.

Naast de positieve uitwerking op het uiterlijk werkt de energie ook door op andere ongemakken die vaak met veroudering in verband worden gebracht. Zo kan het zijn dat je na de behandeling verbetering bemerkt in je slaappatroon, spijsvertering, hormoonhuishouding en meer flexibiliteit. Heel wat mensen ervaren een diepe ontspanning, rust en meer ruimte in hun lichaam.

Tijdens de workshop:
Geef je twee Access Energetic Facelift® behandelingen
Ontvang je twee Access Energetic Facelift® behandelingen
Je ontvangt uitgebreide verbale energetische clearings op overtuigingen in verband met uiterlijk en ouder worden.

Je ontvangt een uitgebreide handleiding en een foto overzicht met de handposities
Je ontvangt een certificaat van jouw deelname en na deze dag ben je een officieel Access Energetic Facelift® practitioner en kan je privé-sessies gaan geven aan familie en vrienden of in jouw klanten in jouw praktijk.

Aanrader voor wie werkt in een schoonheidsinstituut of een eigen praktijk heeft !

Geen voorkennis vereist.

De workshop is vooral plezant en heel ontspannend om te volgen en een kado voor jezelf in de eerste plaats !


Datum: 30 november
Tijdstip: 9u30 tot 17u
Adres: Ter Walle 1, 8740 Egem (B)
Bijdrage: euro
vanaf een tweede deelname 130 euro
vastgestelde prijzen door AccessConsciousness

Luch zelf voorzien. Koelkast ter plaatse. Koffie, thee, water, fruit, zoete en zoute knabbel is de ganse dat voorzien en inbegrepen.

Inschrijven via of 0486/485789.
www.samyahamid.be
Waar :
Ter Walle 1
8740 Egem
Tarief :
260€, vanaf een tweede deelname 130€
Publiek :
Vanaf 8 jaar
Internet :
http://www.samyahamid.be

Zaterdag: van 9:30 tot 17:00

Dit evenement is voorbij. Doe een zoekactie op de site, om de volgende uitgave van dit evenement te vinden.

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de evenementen in uw regio via onze nieuwsbrief!

In dezelfde categorie:

Ashtanga Yoga
(Rumbeke)
Lu Jong Yoga
(Aalter)
Online Kundalini Yoga reeks
(Oostkamp)
Ontspannende klanken
( 2 juli - Eernegem)
Start To Meditate
(Jabbeke)