Alice fell Down the Hole, she bumped her Head and bruised her Soul

Gallery presenteert u met genoegen Little Alice fell down the hole, bumped her head and bruised her soul, een solotentoonstelling van DaniŽlle van Zadelhoff.
Kleine Alice tuimelde een vreemde en mysterieuze wereld in, zoals Lewis Carrol verhaalde in 1865. De eeuwige menselijke nieuwsgierigheid leidde deze val in, gevolgd door een ontdekkingsreisóniet alleen het ontdekken van wonderland, maar ook zichzelf. Creativiteit wordt een stapsteen.
De vindingrijke droomwereld waarin Alice is verdwaald is namelijk een spiegel voor wie we zijn, en voor morgen wie we worden.
DaniŽlle van Zadelhoff (geboren in 1963 in Amsterdam, Nederland, leeft en werkt in Eeklo, BelgiŽ) is een hedendaagse kunstfotografe, gefascineerd door de menselijke psyche in al zijn facetten. Aan de hand van haar Caravaggesque chiaroscuro bouwt van Zadelhoff niet alleen een brug tussen het verleden en het nu, maar ook naar morgen. GeÔnspireerd door licht en een onverzadigbare drang om emotie en authenticiteit te bevriezen in beeld, nodigt DaniŽlle van Zadelhoff onsóen de universele mensóuit tot introspectie.
Verduyn Gallery verwelkomt u graag van 4 december tot en met anuari , op zaterdag en zondag van 14:00 tot 18:00, of op afspraak.
Verduyn Gallery
Heerbaan 10
9790 Moregem
Gratis
Vanaf 6 jaar

Zaterdag: van 14:00 tot 18:00
Zondag: van 14:00 tot 18:00

Dit evenement is voorbij. Doe een zoekactie op de site, om de volgende uitgave van dit evenement te vinden.

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de evenementen in uw regio via onze nieuwsbrief!

In dezelfde categorie:

Vaste kunsenaars Marc Janssens, Andreas Senoner en Robin Amora
(Moregem)
Marja Boekhout, Recente schilderijen,
(Van 13 januari tot 2 april - Kwaremont)
Atelier Martin Wallaert - Villa Ter Ide
(Machelen)
De lezer, de reiziger, de kunstenaar
(Van 21 januari tot 12 februari - Machelen)
Louise/Edith Op handen gedragen
(Van 19 november 2022 tot 12 maart 2023 - Ieper)